Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ימות המשיח? אמן!

תחרות רק תועיל. מקווה שיהיה לרשתות החדשות אורך נשימה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

עד שהם יתקלו בבירוקרטיה הישראלית ותצא להם הרוח מהמפרשים.

בוש מוכרים חלקים בזול? התקשרתי לברר כמה עולה אלטרנטור לקאפה ב"בוש לדיקו". תחזיקו חזק, 12,000 שקל :shock:. אה כן, הם יעשו לי 40 אחוז הנחה :-).

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אני מנסה להיות אופטימי, אבל רוב הרשתות הבינ"ל שפתחו כאן סניפים התאימו את המחירים שלהם לנוף המקומי.

לדוגמא - איקאה ישראל היא מהיקרות ביותר בעולם. למה? כנראה כי פשוט אפשר.

משאבת גיר של מגנטי-מרלי לרכב שלי עולה 1000-1200 ש"ח באנגליה (כולל עלות היבוא מאיטליה והרווח של המוכר כמובן) ו-4000-7000 ש"ח בישראל. האם הרשת האיטלקית תפספס הזדמנות לישר קו עם המחירים המקובלים כאן ולגרוף רווחים עצומים?

הלוואי ואתבדה.

פורסם

נשמע כמו בולשיט אחד גדול. כשהם יתחילו ביבוא מקביל של חלפים ויצטרכו להעביר אותם מכון תקנים הם יבינו שלא מלקקים דבש.

גם היום ההפרש בין מוסך כללי טוב למורשה טוב כשמדובר על חלפים באיכות זהה הוא די קטן ועומד על אחוזים בודדים עד 10-15% (תלוי ביבואן. יש כאלה שהמרכזיים אפילו זולים יותר). אם הם רוצים להיכנס ביניהם אני לא רואה לזה עתיד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לדעתי אין כאן שום בשורה.

חלקים של בוש ומגנטי יש כבר זמן רב במשק ומחיריהם המוגזמים ידועים.

לא מדובר בפתיחת מוסכים חדשים מן היסוד, אלא הכנסת מוסכים קיימים (כולל עובדיהם) תחת מיתוג חדש.

מיתוג עולה ה-מ-ו-ן כסף, לכן בנוסף למחירים המוגזמים כבר עכשיו של חלקי החילוף המדוברים, אני לא רואה איך הם בדיוק יהיו זולים.

אולי יהיו זולים במקצת ממוסך היבואן, אך לדעתי לא באופן משמעותי.

חשבתי לעצמי - טוב זול זה לא יהיה אך אולי לפחות תודעת השירות תשתפר, אך גם זה לא בטוח כאשר מתבססים על מוסכים קיימים וותיקים בשוק הישראלי. במקרה זה, שירות גרוע כבר נעוץ בטבע שלהם ולא ניתן לשנות כל כך מהר אופי של אנשים (אם זה בעלי המוסך או עובדיו).

בקיצור, עוד באירופה הייתי סקפטי.. :roll:

פורסם

סופם יהיה כמו אייס,הום סנטר,בלוקבסטר,האוסטרי שניסה להכות את איקיאה, הסנדביצ'ים,הדונטס ...

ישראלי הוא לא אמריקאי . האמריקאי ,בצדק לדעתי, גאה בזה שאין לו עניין לבזבז זמן בללמוד מה שמתחת למכסה .עניין לילדים. ולכן מעדיף לתקן ברשת עם שם (מר גודרנצ') או מוסך דילר. הישראלי יותר מתעניין.ברנד שאין מאחוריו ייתרונות אמיתיים כמו מחיר ואמינות שבונים שנים יידשדש כמה שנים וימות.בוש ומרלי הם העילית של החשמל - איך ייתחרו בחליפיים לא רעים ? ומחיר העבודה - יביאו תאילנדים ? אולי זה פתרון סודי למסתננים בדרום ת"א ?

שטות.

פורסם

אנחנו לא צריכים שום מוסכים וחלקי חילוף שלהם- מספיק שיורידו את המחסומים בייבוא חלפים מקוריים לרכב מחו"ל ודיינו.

מה לכל הרוחות צריך מליון ואחד מסמכים וחוות דעת מוסכים/יבואנים שמנסים להביא חלק מקורי של היצרן לרכב??? הם מבינים טוב יותר מהיצרן? WTF?.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הכי פשוט לפתוח את היבוא החופשי מאיביי.

מי שמתקין משהו לא חוקי, וחס וחלילה נפגע בתאונה או משהו, שיאכל אותה, הביטוח כבר יבדוק מה חוקי ומה לא.

בינתיים חלקים מאיביי, מאותה חברה וזהים כמו שתי עלי נענע למה שמוכרים במוסכים ובחניות לחלפים, מגיעים לכ-3\1 מחיר בדלת (משלמים 3\1 מחיר באיביי וזה מגיע לדואר).

לאחרונה יבאתי חלק שבארץ עולה 300 שקל, מארהב עם משלוח אקספרס (הייתי חייב דרך מתווך, המוכר לא רצה לשלוח לארץ ישירות), ועם שליח שהביא לי את החלק לכניסה של הבית, שילמתי 170.

פורסם
הם מבינים טוב יותר מהיצרן? WTF?.

משרד התחבורה מבין הכי טוב. אפילו יותר טוב מיצרני המכוניות שמשקיעים מיליונים, אם לא מיליארדים בפיתוח מכוניות. :roll:

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-26435-%D7%9B%D7%9A-%D7%90%D7%A1%D7%A8-%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93-%D7%94%D7%AA%D7%97%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%94-%D7%A2%D7%9C-%D7%99%D7%99%D7%91%D7%95%D7%90-%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8.aspx

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...