Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עומד לשדרג את הרכב בתקציב של כ- 60 אש"ח.

רב הנסיעות שלי הן נסיעות קצרות של כ- 5 דקות מהבית לרכבת וחזרה במהירויות נמוכות (40-60 קמ"ש).

עוד כ- 8 נסיעות של פחות מ- 15 דקות בתוך העיר לסידורים וכו'.

הוצאות הדלק מסתכמות בכ- 450 ש"ח לחודש נכון להיום (רכב בנזין ישן 1300 סמ"ק).

האם כדאי לי "להשקיע" עוד 12,000 ש"ח בטויוטה פריוס 2007 במקום רכב בנזין 1600 סמ"ק בתקציב של 60 אש"ח? (חייב אוטו משפחתי).

האם נסיעות קצרות בפריוס מעלות את צריכת הדלק באופן משמעותי כמו ברכב בנזין (נסיעה רגועה)?

האם נסיעות קצרות בפריוס "מסכנות" את המנוע החשמלי ועלולות לגרום לסוללה לשבוק חיים (נניח שהרכב במצב סביר לשנת 2007).

האם בכלל יהיה לי חיסכון בהשוואה להוצאות של היום?

תודה לכל העונים!

פורסם

אני נוהג בטויוטה היברידית ויכול לומר לך מניסיון: דווקא בנסיעות קצרות בתוך העיר, וכמובן גם בפקקים, הפער לטובת ההיברידיות הוא הכי גדול - ממש חצי מצריכת הדלק של משפחתומטית. נסיעות קצרות לא מסכנות את המנוע החשמלי ולא מקצרות את חיי הסוללה.

א-ב-ל : ברור כשמש שאין לך שום צורך ברכב היברידי לנסועה הכל כך נמוכה שלך.

התשובה במספרים שלך - אתה מוציא היום 450 שקל על דלק, כן? נניח שעם פריוס תחסוך חצי, רק 225 שקל לחודש. בשביל זה הגיוני להוסיף 12,000 שקל למחיר? כמובן שלא.

רכב היברידי הוא פתרון מעולה לכל תוואי דרך, עבור מי שנוסע מעל 20,000 ק"מ בשנה.

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

• תוכן חדש...