Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אורן זריף: "אני כיפת הברזל האמיתית"

Black Joker
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

"הזזתי טילים לשטח פתוח. אין לכם מה לדאוג, עוד יום-יומיים זה נגמר"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4308198,00.html

מומלץ לראות את הסרטון המופיע בקישור הנ"ל - פשוט מלך :-D.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

ברגע שהוא אמר שהוא הזיז את הטילים ימינה שמאלה ושהוא תרם לבטחון תושבי הדרום לא פחות הבנתי שחבל על הזמן ואין טעם לבזבז 7 דקות מחיי בכדי להמשיך לצפות.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בחיי, זה מסוג המצבים שאני לא יודע האם לצחוק או להיות ב-"אני בשוק! (אלי יצפאן, מי יפיל את המאסטר)".

:shock::roflmao:

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי הוא התכוון לזה שהוא שם על הכיפה שלו ברזל :roll:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זריף זה יופי, אך הנה יוני להב שנעלם לי מזמן וחבל.[למי שזוכר- החצי המוצלח בתוכנית"נייס גיא"]

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000799411#fromelement=hp_morearticles

בכלל, כל העמוד הראשון של גלובס היום, ענק. טוב יותר מעיתון קומיקס. בין היתר מדינת הטירור ישראל מפציצה את ילדי עזה האומללים ועוד הרבה. שווה בדיקה. חיזרו לכאן עם המימצאים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מזל ששדרגו לזריף את התוכנה. בעופרת יצוקה אחוזי ההזזה שלו היו הרבה יותר נמוכים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה אנשים בכלל טורחים להתייחס אליו?

יש אנשים להם הוא עוזר... אני מכיר אדם אישית שנעזר באורן זריף כשהייתה לו בעיה. לטענת האדם אורן לא לקח ממנו כסף מעולם (והוא נפגש איתו הרבה מעבר לפעם פעמיים) וכן עזר לו.

אני עדיין חושב שאורן זריף הוא אחד האנשים הכי הזוים בעולם אבל ייאמר לזכותו שהוא מצליח. :|

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זריף חביב ולא מזיק.

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000799411#fromelement=hp_morearticles

בכלל, כל העמוד הראשון של גלובס היום, ענק. טוב יותר מעיתון קומיקס. בין היתר מדינת הטירור ישראל מפציצה את ילדי עזה האומללים ועוד הרבה. שווה בדיקה. חיזרו לכאן עם המימצאים.

ארדואן הוא הטעות הגדולה ביותר של העם הטורקי, הוא מתעקש בכל דרך והזדמנות להחריב את הרפורמות של אתאטורק ולהחזיר את טורקיה עשרות שנים לאחור.

מעבר לכך מה שנכון נכון .

Gn'f'R

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...