Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיפת ברזל התחתנה עם צבע אדום ונולדה להם כיפה אדומה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אורן זריף זה אחד התותחים הכי מוצלחים שיש

הבן אדם מפעיל מס קליניקות ברחבי הארץ שדואגות לו לאחלה של תזרים מזומנים

תתפלאו כמה אנשים מוכנים לשלם שהם בשעת צרה ומשבר

הבחור מינף את זה ועושים קרטונים של כסף אני מצדיע לו!

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

יזראל 2012.

מהללים נוכל שעושה קרטונים של כסף על גב אנשים חלשים.

בקיצור, מה שיחסל אותנו זה לא הרקטות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אין לנו על מי לסמוך אלא על אורן זריף עם החשמל בידיים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

פסיכו קיזיבי! למה הוא לא יכול לעקם כפית בשידור חי, רגע, אם הוא מזיז טילים, למה הוא לא מזיז את האוטו שלו בכוח המחשבה וחוסך דלק?

אישית אני מעריץ אותו, המון תעוזה והמון שכל יש לבחור החביב הזה, ותגידו מה שתגידו הוא משדר המון אנרגיות חיביות, כמו קנאביס.

haters will hate

פורסם

אני חייב להודות שדעתי על זריף די השתנתה, היתה לי דעה מאוד שלילית עליו אבל במיוחד לאור הצפיה בגולסטאר לדעתי הוא בחור חביב וחיובי, הוא כן משתדל להקרין משהו טוב ושמח והצורה ההזויה שבה הוא מציג דברים הופכת אותו גם למשעשע.

לגבי העניין של הטיפולים הרפואיים אני אישית גם לא מאמין לזה, אבל יש מספיק כאלה שכן ועוד יותר שטוענים שזריף אכן עזר להם (וגם תחושת הקלה פסיכולוגית זו עזרה מצויינת לאדם חולה).

בראיונות שראיתי איתו הוא לא ניסה להציג עצמו כרופא פר אקסלנס אלא הציג עצמו כמי שעוסק ברפואה אלטרנטיבית כך שאני לא יודע כמה הוא נופל להגדרה של נוכל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

גם לפי ההגדרות הכי מקלות בעולם, הוא שקרן.

לשקרן שגובה כסף קוראים נוכל.

מסתבר שלנוכל יש עדר מעריצים גם בפורום.

אתם חבורה של פתטיים עלובים, אין לי הגדרה עדינה יותר לזה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

נראה לי שאתה קצת נסחף, זה שיש לך דעה שונה משלי הופכת אותך לפאתט עלוב?

אף אחד לא מעריץ שלו, ולא יודע אם הוא שקרן או לא, כן אפשר להגיד שהוא פנטזיונר.

לך עכשיו תשכנע עשרות\מאות אנשים שהוא ריפא (או לא) שהוא בעצם עבד עליהם.

אגב,

הבנאדם לא מתבייש לזרוק מספרים מפוצצים בטלויזיה אודות ההכנסות שלו ותקציבי הפרסום שלו (לטענתו כ-35 מליון שקלים בשנה)- אתה לא חושב שאם הוא היה נוכל המשטרה\מס הכנסה היו מתלבשים עליו מזמן?

כנראה שלא אמליץ לקרוב משפחה חולה ללכת להבדק אצלו, בדיוק כמו שלא אמליץ לקרוב משפחה חולה ללכת להבדק אצל "הרנטגן" (למרות ששמעתי ממקור ראשון סיפור מדהים אודותיו) אבל אני לא נחרץ כמוך.

פורסם

אל תנסה לסבך משהו פשוט.

זריף שקרן. אתה קורא לזה פנטזיונר,

אבל זאת הגדרה שגויה או ניסיון לייפות משהו שהוא... ובכן, לא.

יש הבדל חשוב בין המשוגע השכונתי שמעיר אותי בשלוש בבוקר

מהצעקות שלו, לבין מישהו שמתפרנס מזה.

פורסם

כנראה שלא אמליץ לקרוב משפחה חולה ללכת להבדק אצלו, בדיוק כמו שלא אמליץ לקרוב משפחה חולה ללכת להבדק אצל "הרנטגן" (למרות ששמעתי ממקור ראשון סיפור מדהים אודותיו) אבל אני לא נחרץ כמוך.

עידן,

תרצה או לא, כאשר הרופא המטפל יגיד לקרוב המשפחה שלך שימיו ספורים ואין מרפא למחלתו, אתה תנסה לעשות הכל וכשאני רושם "הכל", אני מתכוון לכך שגם כיוון של הילר, יישמע לך פתאום נכון ומעשי. כמובן שאני לא מאחל לך או לאף אחד אחר, את המצב הזה.

חשוב לקחת דברים באווירה טובה וכייפית. כל עוד אני מודע למצב האמיתי ולוקח את זה ברמות הנכונות, אני נהנה :).

פורסם

לא מנסה לסבך שום דבר וזריף מעניין אותי כקליפת השום, אני רק שואל שאלה פשוטה:

אם מצאת שקרן ואף יותר מזה, מצאת נוכל- למה אתה לא פונה למשטרת ישראל בעניין?

ג'וקר,

אני לא פוסל את דברייך, כוונתי היתה שהאנשים שציינתי לא יהיו הברירה הטבעית שלי.

פורסם

משחק אותה חכמולוג, נו, חבל.

• תוכן חדש...