Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפריט הוא שעון לא זול (במקור) של אלפי דולרים.

השעון שהגיע הוא לא זה שהוזמן אלא דגם אחר שמחירו כפול.

השעון הגיע עם DHL ושולמו עליו מיסים.

יצרתי קשר עם אמזון והם "בודקים את העניין"

מבחינה חוקית, יש מניעה למכור את השעון באופן מקומי ולהמנע מכל הבלאגן של הריבים, המכס, הזיכוי?

מבחינתי עדיף לי להכנס לחנות יד שניה ולמכור להם את השעון החדש במחיר שיהיה "כדאי" לשניינו.

האם אני חייב להחזיר את השעון לאמזון?

תודה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בהינתן שאתה נמצא במדינה זרה, יהיה להם קשה לרדוף אותך.

תשלום המיסים היה משמעותי? הוא היה לפי השעון היקר או הזול?

עריכה: ממתי יש מכס על שעונים בסינגפור? זה לא מוגבל לאלכוהול, טבק ומכוניות? התכוונת לGST?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

זה אמזון, לא חנות משפחתית קטנה או מוכר באייבי.

מכור את השעון, הזמן שעון חדש ותהנה מהעודף.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מה שהוזמן עלה בערך 3K + מע"מ (7%) + משלוח. (בדולרים אמריקאים)

מה שקיבלתי שווה 5.5K הכי נמוך באמזון

המע"מ שולם לפי 3K

עכשיו חזרתי מ2 חנויות.

אחת מוכנה לשלם 3K

אחת 1.8K

זוXXת

השעון שקיבלתי נמכר פה בחנויות ב 6.7K

אמזון אמרו שיחזרו תוך יום-יומים...נראה לי שנדפקתי בגדול!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא נדפקת, דפקת את עצמך. :)

עד שחברה גדולה עושה טעות לטובתך אתה קופץ?

אם בכל זאת השעון היקר ישאר בידך, אתה יכול לנסות למכור בארץ במחיר הנקוב.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

עזוב את הכסף, זו היתה מתנת הפתעה שהתקלקלה.

איזו עוגמת נפש.

השאלה אם אמזון יהיו מוכנים להחזיר את דמי המשלוח והמכס?

לאורה כדאי להם המוצר שלי יקר ב 2.5K אמריקאים.

מצד שני צריך לשלוח להם את המוצר וכשהוא בידיים שלהם הם יכולים להתחיל לשחק איתי...

די מדאיג.

פורסם

אני לא כ"כ מבין למה קפצת להודיע להם, אבל לא משנה.

אין פה חוקים מדויקים, יש רק דברים מקובלים ולא מקובלים.

בד"כ כשדבר כזה קורה, החנות (אמזון) יתנו לך לבחור בין האפשרויות השונות:

1. להשאיר את השעון אצלך, הטעות עליהם ולכן אתה לא תשלם את ההפרש.

2. להחזיר על חשבונך ולקבל עליו זיכוי מלא.

בשום מקום לא ישלמו לך על המכס, זה רשום בתנאים של אמזון (מישהו קורא את זה בכלל?).

על המשלוח יש לפעמים מוכרים שמוכנים לשלם מתוך רצון טוב / שירות למופת, אבל הם מיעוט.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שבת ראשון הם לא עובדים.

אני אמתין ליום שני.

באיבי שעון כזה משומש-חדש נמכר במינימום 4K US

תודה

אני אעדכן.

פורסם

מנסיוני עם אמאזון, הם עושים הכל כדי שהלקוח לא יהיה מאוכזב בסוף התהליך. לדעתי יגידו לך להשאיר את השעון אצלך.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

לא רוצה את השעון! רוצה את מה שהזמנתי או את כללללל הכסף.

פורסם

אז מה הבעיה למכור אותו באיביי ברווח ולהזמין אחד חדש?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אפשרי, אל דורש התעסקות וגם עשוי לקחת זמן לא מועט.

אני לא מחפש לעשות כסף מהסיפור רק לקבל את השעון שרציתי.

פורסם

קרטייה לנשים

• תוכן חדש...