Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת קשה לי להבין למה השחרת חלון אחורי זה לא חוקי, אבל מותר לשים וילון רשת מאחורה (זה שנמתח).

מה ההבדל? הראות היא בדיוק אותה הראות. לא ניתן לראות מבחוץ ובקושי רואים מבפנים אחוצה.

פורסם

תתחדש! אצלי באלנטרה החלונות קצת כהים וזה מספיק לי.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

נצל''ש: מישהו יכול להמליץ על מקום טוב במרכז/שרון להשחרה של 2 חלונות אחוריים "משולשים" ב 206 (3 דלתות)?

תודה

פורסם
קצת קשה לי להבין למה השחרת חלון אחורי זה לא חוקי, אבל מותר לשים וילון רשת מאחורה (זה שנמתח).

מה ההבדל? הראות היא בדיוק אותה הראות. לא ניתן לראות מבחוץ ובקושי רואים מבפנים אחוצה.

אל תגזים, ביום, במיוחד יום שמשי רואים מצויין דרך הוילון מבפנים.

לילה בלי אור=באמת קשה מאוד לראות מבפנים, אבל כשיש אור אתה תראה מאחורה יפה.

אבל, גם אני שואל את השאלה ששאלת.

עד אז, וילון זה יפה.

יש לי שאלה:

השחרת חלון גדול אחורי, אין סכנה עם המפשיר אדים?

פורסם
תתחדש! אצלי באלנטרה החלונות קצת כהים וזה מספיק לי.

תודה, עשית הכהייה ?

ולמי שאמר לפי המחיר אז כן אני יודע שזה יקר מהמקובל בשוק אבל התוצאה מצויינת וגם עבודה מקצועית(יש גם אחריות ל 3 שנים)

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם
תודה, עשית הכהייה ?

ולמי שאמר לפי המחיר אז כן אני יודע שזה יקר מהמקובל בשוק אבל התוצאה מצויינת וגם עבודה מקצועית(יש גם אחריות ל 3 שנים)

לא עשיתי הכהייה, ככה זה הגיע מהסוכנות (אנחנו היד הראשונה) וזה מספיק לי. נראה מצוין וגם המחיר לא רע בכל.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

זה ברור שהורדה מהכביש על חלון אחורי מושחר כנראה אינה בר קיימא,

השאלה שלי היא איך זה יושב עם המפשיר אדים+מכוני טסטים.

האמת שאני מעדיף וילון אחורי לרכב לעומת חלון שחור שמגיע מקורי עם הרכב.

השחרת חלון אחורי במדבקה אך איכותית ועבודה איכותית באמת נותנת יופי ענק.

פורסם

יש בעיה אחרת מה אתה עושה אחרי שנה שהשחור מאבד את הצבע (עושה חדש כמובן), הישאר לך לכלוך על החלונות. אני מעדיף בליזר או תנור, ככה אתה משלם על איכות פעם אחת ואיכות נשארת. בכל מקרה נראה יפה!

פורסם

אני גם שילמתי סביבות 300 שקל על השחרה 2 חלונות SUNGURD חומר מאוד טוב אסיתי בראשון,אבל בהמת אפו אפשר לעבור טסט עם חלון אחורי?!?אפו שלא אלחתי אמרולי שזה לא בסדר שאני חייב לאוריד את המדבקה של חלון אחורי

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

חבל שלא ראיתי תשאכול שביקשת

אבא שלי נהג מונית נוהג בKIA Optima החדשה 2013

הוא מסיע הרבה אנשים מכובדים וכל שנתיים קונה רכב מפואר

יש לו מישהו מקצועי ברמות מדהימות עושה לו ב350 אתת כל החלונות ובאמת עבודה מדהימה

בחיים לא מתקלף איכות גבוהה מאוד והכי חשוב שחור לא של ערבים כהה כהה (בלי לפגוע) אלא קלאסי שנראה פצצה גמני עושה לאימפרזה

פורסם
יש בעיה אחרת מה אתה עושה אחרי שנה שהשחור מאבד את הצבע (עושה חדש כמובן), הישאר לך לכלוך על החלונות. אני מעדיף בליזר או תנור, ככה אתה משלם על איכות פעם אחת ואיכות נשארת. בכל מקרה נראה יפה!

אני מאמין שבמקום מקצועי עם מדבקה איכותית של חברה איכותית, אתה תקבל תוצאה יפה לכמה שנים טובות. אני גם לא מאמין שאחרי 10 ו20 שנה החלון ישאר שחור כמו ביום שזה נעשה, אבל בטוח מדבקה טובה=שנים טובות בלי בלאגן בחלון.

תראה, בקיץ, גם בלילה וגם ביום וילון אחורי לא מסתיר, כהה יותר כמובן אבל רואים ברוב המקרים טוב, הבעיה היא בגשם שבלילה ואדים קשים בחלון האחורי. חוץ מזה, אני אישית חושב שוילון אחורי ממש ממש יפה.(רק לדאוג לכסות את כל השמשה :)), אעדיף את זה על חלון שחור מהחברה, אבל בתכלס=חלון אחורי בהשחרה מקצועית של מדבקה\תנור, הכי יפה שיש.

פורסם

אם אתה רוצה ללכת על בטוח, תעשה השחרה עדינה.

חבר שלי עשה השחרה עדינה גם בחלון הקדמי ובטסטים נורא קשה לעלות על זה כי באור יום אתה רואה דרך החלון בצורה טובה, אך מבפנים אתה מזהה שיש כהות כלפי חוץ.

השחרה אגרסיבית מדי יכולה להתלוות בכשלון בטסט, למרות שראית פה שזה מאוד נדיר שזה קורה.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...