Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הכותרת הייתה כוללת את אחת המילים "DSG" או "צמ'פיון", אז היה סיכוי שהשרשור הזה ימריא...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני מניח שטויוטה משחקת על בטוח, וכל תקלה, או חשד לתקלה, ואפילו מזערית ולא קריטית (כמו "תחושת דביקות בכפתור חלון חשמלי", תהווה סיבה מספקת לריקול.

פורסם

בניגוד ליצרנים אחרים, ו-VAG ביניהם, שלא עושה את זה ולכן התגובות בהתאם. ריקול הוא לא בושה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בהחלט מסכים ל 2 התגובות מעל.

אגב, גם מה שמוכיח שאמינות אינה רק עניין של אי-תקלות, אלא גם תדמית באשר להתנהגות.

(ועכשיו יקפצו אלה שיספרו על הכחשות של היצרן לגבי הדוושה הנתפסת או משהו דומה)

פורסם

הנחה סבירה נוספת היא שברוב המכוניות בנות 10 ומעלה קיימות תקלות בטיחות יותר משמעותיות, שאינן מטופלות כלל.

למשל, מסרק הגה רופף, או עם משחק לא תקני.

פורסם
(ועכשיו יקפצו אלה שיספרו על הכחשות של היצרן לגבי הדוושה הנתפסת או משהו דומה)

מה שהם לא יספרו לך זה שלאחר שכל הבלגאן שכח גילו, לאחר שחקרו את המקרים היטב, שאף אחד מהנפגעים כתוצאה מהיתקעות המצערת כלל לא ניסה לבלום את המכונית/להעביר לניוטרל/לעשות משהו מועיל. היינו, נהרגו/נפגעו כתוצאה מטמטומם בלבד. אבולוציה, אם תרצה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מה שהם לא יספרו לך זה שלאחר שכל הבלגאן שכח גילו, לאחר שחקרו את המקרים היטב, שאף אחד מהנפגעים כתוצאה מהיתקעות המצערת כלל לא ניסה לבלום את המכונית/להעביר לניוטרל/לעשות משהו מועיל. היינו, נהרגו/נפגעו כתוצאה מטמטומם בלבד. אבולוציה, אם תרצה.

ידוע. אך אל תשכח שהקריטריונים לקבלת רישיון אינם כוללים מבחן אינטליגנציה או תפקוד בשעת לחץ, ולכן היצרנים אינם יכולים להתחמק בנימוק כזה.

פורסם

לא לגמרי מסכים. לבלום כשהרכב מאיץ זה א-ב, לא משהו חריג. לזרוק לניוטרל זה אולי יותר מתקדם, אבל עדיין ברמה של גן שולה, ביחס. אחד הקריטריונים לרשיון נהיגה הוא מבחן התיאוריה, שם מוסבר מבנה הרכב וצורת העברת הכוח. מי שלמד את זה, היה אמור לפעול נכון.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

זה שאתה ואני מגלים עניין וחיבור למכונה ולכן גם האינטואיציות בד"כ נכונות, ממש אינו משקף את הכלל. מרבית האנשים הופכים לנואשים כאשר משהו אינו פועל בצורה השגרתית שלו. זה לא רק ברכב...

פורסם
זה שאתה ואני מגלים עניין וחיבור למכונה ולכן גם האינטואיציות בד"כ נכונות, ממש אינו משקף את הכלל. מרבית האנשים הופכים לנואשים כאשר משהו אינו פועל בצורה השגרתית שלו. זה לא רק ברכב...

אבל דוושת הבלם עדיין פועלת כרגיל ועוצרת את הרכב.

דני

פורסם
לא לגמרי מסכים. לבלום כשהרכב מאיץ זה א-ב, לא משהו חריג. לזרוק לניוטרל זה אולי יותר מתקדם, אבל עדיין ברמה של גן שולה, ביחס. אחד הקריטריונים לרשיון נהיגה הוא מבחן התיאוריה, שם מוסבר מבנה הרכב וצורת העברת הכוח. מי שלמד את זה, היה אמור לפעול נכון.

כל זה נכון אם אתה מנטרל את אלמנט הלחץ והפאניקה.

לא יודע אם יצא לך לאבד פעם בלמים או להיתקל במצב חירום מתמשך שאתה נאלץ להגיב מהראש ולא אינסינקטיבית. במצבים כאלה קשה מאוד לחשוב צלול.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אבל דוושת הבלם עדיין פועלת כרגיל ועוצרת את הרכב.

לא טענתי שאי אפשר למצוא טיעונים להקלה בעונש.

פורסם

האמת היא שמרוב מצבי החירום יצא לי לצאת בצורה אינסטינקטיבית. אני נוטה לחשוב שיש לי קצת כשרון והיה לי הרבה מזל, בחלוקה הזאת, בשנים שחשבתי שאני אחלה נהג ובטרם לקחתי ולו קורס נהיגה מתקדמת אחד.

לגבי איבוד בלמים - חוויתי מספיק מצבי דעיכת בלמים וההתמודדות הייתה לפני שזה הגיע לאובדן. לא יודע מה תסיק מזה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

^

יש הבדל בין נהג אלפא שאצלו זה שגרה לנהג טויוטה שזה הדבר האחרון האפשרי מבחנתו. :evil:

• תוכן חדש...