Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוש ונכלם, קבלתי דוח על חניה בחניית נכה. ליד הבית יש חניית נכה שתקפה רק משמונה בבוקר ועד אחת בצהריים, לטובת עובד באחד המבנים הסמוכים. עקב דליפת גז היום בבוקר לא יצאתי לעבודה כמתוכנן ובתשע וחצי חיכה לי דוח יפה של 1000 שח על השמשה.

כמובן שאני לא מתנער מאחריות, ואגב הרכב שאמור היה לחנות שם חנה בצמוד אלי.

השאלה היא אם יש אפשרות להמיר את הדוח?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

מה העבר התעבורתי שלך?

האם פנית למרכז פניות נהגים?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נדמה לי שדוח על חניה בחנית נכה ,נחשב לדוח בריונות ונמנה עם סוג הדוחות שלא ניתן להמיר לאזהרה .

לנסות להמיר את הדוח תמיד אפשר ,תחייג ל*9666 שם תקבל את כל המידע .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם
מה העבר התעבורתי שלך?

האם פנית למרכז פניות נהגים?

ל'

טרם פניתי.

אני מחזיק רשיון 5 שנים, ובהן דוח מהירות אחד מלפני כשלוש שנים, 8 קמ"ש מעל המותר.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

כדאי לנסות לפנות למרכז פניות נהגים בטלפון ולהתייעץ,

הם יתנו לך את הכתובת למשלוח פניה בכתב.

בכל אופן לצלם את הדוח ולא לשלוח את הדוח המקורי.

להסביר את שהתרחש ולהמתין בסבלנות.

בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לדבריה של ציונה, שעם כמה שהייתי שמח להגיד עליה רק דברים טובים, על הסבלנות והשירותיות שלה, נבצר ממני, הקריטריונים להמרת דוח באזהרה הם עשר שנות וותק גם במקרה הזה.

אז אוסטרליה תחכה לי עוד קצת.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

או שתקנה פחות מתנות לחברים. ; )

השירות היה מהיר?

ענו במהירת לשיחה שלך?

ל'

פורסם

בלי קשר לזה שאתה לא עומד בקריטריונים, לא ניתן להמיר לאזהרה דוח על "חנייה במקום השמור לנכה" (תמרור 437).

ככל הנראה יש גם אירוע רשום במוקד המשטרתי, שהתקבל ע"י אותו הנכה. המשטרה לא מבצעת אכיפה באופן יזום לתמרור הנ"ל.

• תוכן חדש...