Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע רועד רנו קליאו 1.4 16V(והאם סליל הצתה לא תקין יגרום לכישלון בבדיקת זיהום בטסט?)

oriel351
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם!

ברשותי רנו קליאו B 2002 ידנית מנוע 1400 16V שנקנתה לא מזמן.

בהתחלה היו רעידות קטנות אבל התעלמנו, ועכשיו הגיע למצב שהאוטו רועד בטירוף(ממש כל האוטו קופץ)

ומנורת פליטת עשן נדלקה. מבדיקה שחיפשתי פה אני חושש לסלילי הצתה.

א. הוחלפו 2 סלילים(לא מקוריים) לפני פחות משנה ברכב. יש סיכוי שבאמת כבר התקלק אחד מהם?

ב. הלכתי להעביר את האוטו טסט, הכל היה פיקס חוץ מה CO2, והבוחן הראה לי את האגזוז ובאמת קפץ כל שניה, מעין בומים של אויר מהאגזוז(לא קבוע ושקט כמו שאמור להיות). האם ענייןן הסלילים (במידה וזאת אכן הבעיה) יכול לגרום ל CO2 לעלות ולהכשיל אותי בטס? או שזו כבר בעיה אחרת?

תודה !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום לכולם!

בהתחלה היו רעידות קטנות אבל התעלמנו, ועכשיו הגיע למצב שהאוטו רועד בטירוף(ממש כל האוטו קופץ)

א. הוחלפו 2 סלילים(לא מקוריים) לפני פחות משנה ברכב. יש סיכוי שבאמת כבר התקלק אחד מהם?

ב. הלכתי להעביר את האוטו טסט, הכל היה פיקס חוץ מה CO2, והבוחן הראה לי את האגזוז ובאמת קפץ כל שניה, מעין בומים של אויר מהאגזוז(לא קבוע ושקט כמו שאמור להיות). האם ענייןן הסלילים (במידה וזאת אכן הבעיה) יכול לגרום ל CO2 לעלות ולהכשיל אותי בטס? או שזו כבר בעיה אחרת?

תודה !

אני לא הייתי נוסע ככה יותר מדי וניגש מהר למוסך לבדיקה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוודאי שיש קשר .

אם הניצוץ לא מיטבי ולא בתיזמון הנכון, הפליטה בזהום יותר מהנורמל.

כמובן שיש גם אפשרות שהבעיה שלך בכלל מהזרקת הדלק (לדוגמה מזרק "משתין").

רענן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במקרה הגרוע, יכול להיות שסליל הצתה פשוט לא מספק ניצוץ, והאוטו נוסע על שלוש צילנדרים.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם סליל הצתה לא מתפקד כראוי והרכב עובד עם שלושה צילינדרים,

אז גם צריכה להיות מורגשת בעית סחיבה בסל"ד נמוך.

וגם צריכת דלק גבוהה. (מניסיון בפונטו, היה הבדל של 3 קמ"ל)

האם גם אלה מופיעים? או שאלו רעידות בלבד?

ואם מצת אחד לא נותן ניצוץ כתוצאה מסליל הצתה פגום, אז הוא לא שורף את הדלק שנכנס אל הצילינדר, וזיהום האויר יהיה גבוה יותר.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום לכולם!

תודה !

שלום רב. כמובן שסליל הצתה פגום יגרום לרכב לרעוד ולזייף . טעות היא להרכיב 2 סלילי הצתה חלופיים ו-2 מקוריים רצוי ומומלץ 4 מאותו סוג.

בברכה -מ.ח

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...