Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חציית קו לבן-מצורף סרטון וידאו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא קו לבן - אי תנועה, שתי עבירות שונות לדעתי.

בנאדם למה אתה בשמאלי? הימני פנוי, אפילו עקפו אותך מימין.

בפקק הכי טוב להיות בימני, באיזושהיא דרך פלא הוא זז מהר יותר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני בצד השמאלי כדי שהרכבים שנוסעים בנתיב שמשתלב לנתיב שלנו יוכלו להכנס בקלות, למה להידחף ולעשות להם חיים קשים.

פורסם

מטורף לגמרי. כמעט תאונה פטאלית.

וברצינות: אני ממש לא מעודד עבירות תנועה, אבל לפרסם דבר כזה באינטרנט זה ממש בדיחה.

פורסם

אין שום בעיה עם הפרסומים האלה, אני חושב אבל שבשביל לשמור את אלוהי...אמ סליחה מנהל המערכת רגוע כדאי לפתוח שרשור אחד, ובו לרכז עבירות תנועה מצולמות, אפשר לקרוא לזה קק*ת מצולמים.

משהו בסגנון של השרשור האגדי "רק על הקויים".

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

פח אשפה מצוי.

אגב שים לא יש לו כיסוי פלסטי כלשהוא על המ"ס רישוי שלא יוכלו לראות את המ"ס רכב מצלמות מהירות-שים לב שהוא עוקף על ההשתקפות של זה.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

יש עכשיו אפליקציה שקוראים לה nirsham למקרים כאלו. הבעיה איתה היא שעד שאתה מפעיל אותה לוקח זמן אז זה לעבירות ממושכות.

פורסם
בנאדם למה אתה בשמאלי? הימני פנוי, אפילו עקפו אותך מימין.

הוא בפקק.

אף אחד לא עקף אותו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...