Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון לסטודנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שמי דניאלאני חדש בפורום ואני מחפש רכב בתקציב של 30-35 אלף לרכב ראשון, אין לי בעייה עם גיר ידני ואני מעדיף רכב סופרמיני שיהיה חסכוני בדלק וכמה שיותר אמין, שיהיה לי ראש שקט ממנו ולא החלפת חלקים כל שני וחמישי.

חשבתי על פיאט פונטו גרנדה פג'ו 206 , חשוב לי גם שהרכב יהיה נאה.

נ"ב הביצועים לא ממש חשובים לי. תודה רבה ואשמח אם תעזרו לי !

פורסם

הרכבים שציינת טובים במיוחד עם גיר ידני,הגרנדה בטיחותית יותר וחסכונית,נסה למצוא אחת עם מנוע 1.4 ולא 1.2.

כמו יונדאי גטס ידנית תהיה זריזה משתיהם אך פחות נוחה מהפיגו או חסכונית כמו הפיאט,אך זולה לאחזקה ואמינה,חפש רמת איבזור gls/gli ברמת איבזור glf יש כרית אוויר אחת וללא abs.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הרכבים שציינת טובים במיוחד עם גיר ידני,הגרנדה בטיחותית יותר וחסכונית,נסה למצוא אחת עם מנוע 1.4 ולא 1.2.

כמו יונדאי גטס ידנית תהיה זריזה משתיהם אך פחות נוחה מהפיגו או חסכונית כמו הפיאט,אך זולה לאחזקה ואמינה,חפש רמת איבזור gls/gli ברמת איבזור glf יש כרית אוויר אחת וללא abs.

מדוע עדיף מנוע 1.4? הוא לא זולל יותר דלק? מי משניהן(פגו או פיאט) יותר חסכונית ואמינה? הגטס לא באה בחשבון יש לי עבר לא טוב עם האוטו הזה (היה של אחי)

פורסם

הוא טיפה פחות חסכוני אך יותר חזק,ולכן עדיף.

האמינות שלהם צריכה להיות דומה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הי ,בסדר גודל של המחירים שהזכרת הייתי מתעניין ביונדאי גטס ,זהו רכב אמין וזול להחזקה למרות שצריכת הדלק אינה מהמשופרות בשנתונים שתוכל להשיג

מהאופציות שהזכרת זה עניין של טעם גם הפיאט וגם הפג'ו מתאימות לסטודנט ,הפג'ו 206 מאוד נוחה וזה אוטו נהדר.

• תוכן חדש...