Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי גולף 1600 שנת 99

האוטו מעשן מאזור המנוע לאחר שהוא מגיע לחום עבודה(מהאגזוז יוצא עשן סביר ולא מוגזם)

נאמר לי שיתכן ונשם המנוע סתום.האם זה הגיוני? אם כן,היכן נמצא הנשם?והאם מסובך ללהחליפו לבד?וכיצד ניתן לבדוק האם הוא אכן סתום?

בנוסף,האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות רדיאטור לגולף הנ"ל? וכמה אמור לעלות?

תודה מראש

פורסם
שלום לכולם

ברשותי גולף 1600 שנת 99

האוטו מעשן מאזור המנוע לאחר שהוא מגיע לחום עבודה(מהאגזוז יוצא עשן סביר ולא מוגזם)

נאמר לי שיתכן ונשם המנוע סתום.האם זה הגיוני? אם כן,היכן נמצא הנשם?והאם מסובך ללהחליפו לבד?וכיצד ניתן לבדוק האם הוא אכן סתום?

בנוסף,האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות רדיאטור לגולף הנ"ל? וכמה אמור לעלות?

תודה מראש

רכב מעשן מאזור המנוע, ייתכן הזעת שמן על הסעפת.

תפתח את מכסה פתח מילוי שמן מנוע בבזהירות בזמן שהמנוע עובד.. האם יוצאים אדי עשן משם ??

לגבי רדיאטור - יש חלופי סיני בעלות של כ 800 ש"ח. למה להחליף ? בד"כ ניתן לניקוי ו/או שיפוץ - לשיקולך.

פורסם

תודה על התגובה

כשאני פותח מדיד שמן או מכסה מילוי שמן,יוצא מלא עשן

יש מצב שהמנוע או ראש מנוע הלך,רק אמרו לי לוודא קודם שהנשם בסדר כי יתכן והבעיה היא משם

מה אתה אומר?

לגבי רדיאטור,הפלסטיק שרץ לאורך הרדיאטור(שאליו מתחברים הצינורות)התנתק מהרדיאטור עצמו

וכל המיים נוזלים ברגע שממלאים.יש מה לעשות בנידון?

• ספונסר פורום
פורסם

יש לגשת מיד למוסך לתיקון התקלות (הנזילה מהרדיאטור ותופעת העישון).

מאיזה אזור אתה? אשמח להמליץ לך על מוסך לאבחון ותיקון התקלה.

• תוכן חדש...