Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קוטל (הכל חוץ מ)יתושים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה חודשים קניתי קוטל יתושים (יש הקוראים לו קטלן, ג'וקר או ניאונאצי) זה עם האור הכחול, בסכום של כמאה וחמישים שקלים.

קניתי אותו כי... היו לנו יתושים בבית וכל בוקר קמנו עקוצים. אני חייב לומר שמאז שהוא אצלנו בבית כמות העקיצות ירדה לאפס. כל

היתושים חוסלו אחד אחד, ביחד וכל אחד לחוד. הצטרפו אליהם רפרפים למיניהם וגם כל מיני חרקים נחמדים ולא מזיקים שאני שלא

יודע איך קוראים להם, אבל הם החזירו את נשמתם לבורא בקול חשמל גדול ובריח שרוף ומסריח.

לאחרונה עברנו דירה וכמובן אנחנו מפעילים את הג'וקר אך אבוי!

היתושים חוגגים ומוצצים את דמינו! שאר המעופפים דווקא מתים די טוב...

יש למישהו פתרון מה לעשות?

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם

אני קניתי מ-Ace (או הום סנטר, לא זוכר), Aladin mosquito repeller.

זה מכשיר קטן שמתחבר לשקע, ועושה זמזמום מוזר (שאתה לא שומע אותו, אלא אם כן אתה שם את האוזן שלך על המכשיר).

בהתחלה פקפקתי, אבל הופתעתי לטובה (כבר שנה שניה ברציפות עם המכשיר).

היתושים אומנם מסתובבים בחדר, אבל לא עוקצים!

לא מצאתי תמונה של זה באינטרנט, אבל הנה משהו דומה:

Mosquito_Repeller.jpg

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

לאחרונה עברנו דירה וכמובן אנחנו מפעילים את הג'וקר אך אבוי!

היתושים חוגגים ומוצצים את דמינו!

יש למישהו פתרון מה לעשות?

לחזור לדירה הראשונה :wink:

רשתות נגד יתושים בחלונות,בצורה מקצועית.

פורסם

כמה זה כמה חודשים?

תנסה להחליף נורות. הנורות האלה יעילות במשיכת היתושים רק כשנה, אחרי זה יעילותן יורדת. במותגים היקרים כדוגמת מוסקיטו הן יהיו אפקטיביות ליותר זמן, ובמותגים זולים יותר היעילותן יורדת מהר יותר. ואל תתן לאור שאתה רואה להטעות אותך. החרקים רואים באולטרה סגול- תחומי גלי אור שונים לחלוטין ממה שהעין האנושית רואה.

בהתחלה כששמעתי את זה, חשבתי שעובדים עלי בכדי לשכנע אותי לקנות נורות חדשות ויקרות יחסית שלא לצורך. המוסקיטו היה בן שנתיים והנורות נראו כתקינות (למראית עין אנושית) אך משום מה היתושים חגגו בזמנו אצלנו. בלילה שהחלפנו את הנורות- זכינו לתזמורת סימפונית מופלאה של קולות, ברקים, הצלפות והתחשמלויות למכביר. מתברר שהמוכר צדק.. והיתושים נכחדו לעת עתה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

בואו נקרא למכשיר בשמו

״אייכמן״

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

הפרח עם הטבליות של סנו אף פעם לא אכזב. גם לא במקומות שורצי יתושים כמו רמת הגולן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
יתושים באוקטובר?! :shock: איפה את גר?

לצערי גם ירושלים מלאה ביתושים עכשיו.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
בואו נקרא למכשיר בשמו

״אייכמן״

אצלנו מעדיפים "אושוויצון"

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

הבעיה היא שאנשים חושבים שהמנורות האלה באמת עוזרות. אז הם לא.

יתושים בכלל לא נמשכים לאור, הם נמשכים בין היתר לחום שיוצא מהמנורה. מספיק שההפרשי החום לא יהיו גדולים או ששאר הגורמים, כמו הבדלים בניגודיות בצבע או תזונה שונה, יגרמו להם לא להתייחס בכלל למנורות האלה.

אין היום באמת משהו יעיל נגד יתושים שמכוון במיוחד כנגדם ולא מזיק גם לך. תנסה להוריד את הטמפרטורה בחדר, זה לא יעיף לך אותם מהחדר או מהדירה אבל לפחות הם לא יהיו פעילים במיוחד.

פורסם

הפיתרון שבאמת, אבל באמת יעיל נגד כל החרקים כלשהם, כולל זבובים ויתושים- להפעיל מאוורר בחדר. לא חייבים שיהיה רוח על אזור המיטות, אבל שתהיה תחלופת ותנועה של האוויר בחדר, ולא צריך יותר מדי- גם מהירות 1 מתוך 3 במרבית המאווררים מספיקה. החרקים למיניהם פשוט ייעלמו.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
אצלנו מעדיפים "אושוויצון"

זה השם הירושלמי.

אצלנו כנ"ל מנורה חדשה והחגיגה נגמרת

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הדבר שהכי עזר לי זה מכשיר של סנו עם מיכל נוזל שמתחבר לחשמל - אין יתוש אחד בבית.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

• תוכן חדש...