Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם,

ניסיתי לכתוב הודעה פרטית לאיילצבי אך המערכת לא נותנת לי לכן אני נאלץ לכתוב פה כאשר כמובן כל אחד מוזמן לתרום מהידע/עזרה שלו.

מדובר בסוזוקי בלנו שנת 2000 עם בעיית העשן לבן בהתנעת בוקר .

הבעיה נפתרה לפני כשבועיים לאחר שהוחלפו גומיות שסתומים אך חזרה כאמור עכשיוץ

אין צריכת שמן ואין ריח של שמן מהאגזוז(בניגוד למצב לפני שהוחלפו גומיות השסתומים היה ריח של שמן שרוף מהאגזוז).

אשמח לכל עזרה/ייעוץ/הפנייה לבעל מקצוע.

אני מאיזור פתח תקווה.

תודה,

יהונתן.

פורסם
שלום רב לכולם,

ניסיתי לכתוב הודעה פרטית לאיילצבי אך המערכת לא נותנת לי לכן אני נאלץ לכתוב פה כאשר כמובן כל אחד מוזמן לתרום מהידע/עזרה שלו.

מדובר בסוזוקי בלנו שנת 2000 עם בעיית העשן לבן בהתנעת בוקר .

הבעיה נפתרה לפני כשבועיים לאחר שהוחלפו גומיות שסתומים אך חזרה כאמור עכשיוץ

אין צריכת שמן ואין ריח של שמן מהאגזוז(בניגוד למצב לפני שהוחלפו גומיות השסתומים היה ריח של שמן שרוף מהאגזוז).

אשמח לכל עזרה/ייעוץ/הפנייה לבעל מקצוע.

אני מאיזור פתח תקווה.

תודה,

יהונתן.

אני יכול להמליץ על מוסך אוטוקליניק באזה"ת סגולה.

פורסם

המוסכניק אומר שאין ריח של שמן ואומר לא לגעת אלא לנסוע ככה

אני לא מקבל את זה כי אני חושב ש:

לא נעשתה עבודה כראוי(אומנם עברו שבועיים וכ300 ק"מ ללא עשן אבל זה לא אמור לעשן שוב).

א. אני לא חושב שאני יעבור טסט ככה.

ב. אני חושב שניתן להוריד אותי מהכביש (במידה וניידת או מעבדת תקינות רכב ניידת עוצר/ת אותי.).

ג. שילמתי הרבה כסף עבור העבודה האם אני אמור לבקש החזר חלקי או מלא ?

שוב לטענת המוסכניק אין מה לעשות ויש שיפור בכך שאין ריח של שמן שרוף מה שכן היה לפני ביצוע העבודה.

• תוכן חדש...