Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

 

עשיתי בדיקות לחץ צמיגים, שמן ברכב ולראשונה החלטתי לבדוק גם נוזל קירור (לראשונה מזה 5 שנים שהרכב אצלי).

 

 

אני יודע שזה לא חכם שלא עשיתי את זה קודם אבל כשהרכב נקנה בהיותי בן 20 אחי הגדול אמר שלא בודקים נוזל קירור ברכב כי זה לא מתאדה כמעט כלל.

 

אתן לכם לנחש שכמעט ולא נשאר כלום ברכב מבחינת הנוזל קירור...

 

 

מקריאה בספר רכב אני רואה שצריך נוזל שנקרא parflu up (כנראה רשמתי בשגיאת כתיב) אבל בבדיקה באתר של אוטו-דיפו אני רואה בעיקר נוזלים של חברת דלק. ניסיון למצוא את הנוזל בתחנות דלק קרובות גם העלה חרס. ניסיון לאתר באינטרנט מיקום מכירה העלה כי הנוזל נדיר למכירה בארץ והציעו תחליפים תוצרת הארץ.

 

 

רציתי לשמוע עם האנשים המנוסים והנכבדים פה מה המלצותיהם כדי שאוכל לטפל בתקלה הזו במהרה.

 

 

תודה,

 

אבי

פורסם

מומלץ מאוד להקפיד על שימוש בנוזל קירור מקורי.

 

ניתן להשיג במוסכים מורשי פיאט, או אצל סודאי ברח' בן אביגדור 3 ת"א, טל' 03-5618052.

פורסם

לאחר 5 שנים כדאי מאוד מאוד לבצע ריענון כללי של נוזל קירור, כלומר ריקון מלא של המערכת ומילוי נוזל חדש.

 

תשתמש אך ורק בנוזל מקורי פאראפלו, להחלפה מלאה נדרש כ 5.5 - 6 ליטר. הנוזל לפעמים מגיע מוכן לשימוש ולפעמים כתרכיז, שיש למהול אותו במיים לפני השימוש. שים לב להוראות על האריזה.

 

 

×
×
  • תוכן חדש...