Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אנשים איפה אתם גרים ובאיזה קומה שדברים כאלה נכנסים לכם לבית? :shock:

כוכב יאיר , אם אני אתחיל לפרט איזה דברים נכנסים לבתים שם אתה לא תשן בלילה .

הייתה לי חוליית פורצים בבית שפגשה בי , זה היה כייף לעומת אמא עקרבית שקיבלה הזזה עם המגב יצאו לה מתחת לבטן 10+ קטנטנים שרצו להתחבא מהר מאוד .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כוכב יאיר , אם אני אתחיל לפרט איזה דברים נכנסים לבתים שם אתה לא תשן בלילה .

הייתה לי חוליית פורצים בבית שפגשה בי , זה היה כייף לעומת אמא עקרבית שקיבלה הזזה עם המגב יצאו לה מתחת לבטן 10+ קטנטנים שרצו להתחבא מהר מאוד .

כוכב יאיר? נשמע כמו כוכב הקופים!

Twincharger Stratified Injection

פורסם
אני גר בקומה האחרונה ואלי נכנס הדבר הזה הביתה:

פאקינג שיט... איזה פרצוף גדול, בעל קשקשים ומכוער!!!

בטוח שהוא פשוט נחת לך בגג או שפשוט קנית אותו בחנות חיות?

אם לא קנית - השארת אותו בגג לאמץ אותו?

הוא יכול בטח להיות אחלה פיתרון לעקרבים, חולדות ומזיקים אחרים..

פורסם
ארשה לעצמי לענות למרות שאני לא מומחה לחרקים.

מדובר בעקרב שחור, אמנם הוא ארסי אבל לא מסוכן כמו הצהוב, אלה אם אתה אלרגי- ואם כן היתה יודע זאת מיד לאחר העקיצה.

אם נעקצת ועברו כמה שעות ולא נכנסת להלם נפחי אז הכל בסדר, מומלץ לקרר באם יש נפיחות.

הלם אנפילקטי- תגובה אלרגית קשה

הלם תת נפחי/הלם היפוולמי- ירידה בנפח נוזל הדם בגוף.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כיף לך. אני ממש רוצה לגדל איזה זוחל נחמד אבל אין אישור מבעלי הבית. בסוף התפשרנו על דגים:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני לא יודע אם הוא היה מת לפני, או שהרגתי אותו בדריכה פשוטה... מה שאני כמעט בטוח שהוא לא היה שם באיזור כשעה וחצי לפני כששמתי את הלאפטופ ליד הטלויזיה.

הדאגה שלי היא בעיקר בגלל ויקיפדיה. הבנתי שאם זה השחורן יהודותן או מה שזה לא יהיה הזה, אין מה לדאוג. אבל יש עוד אחד שדומה לו והוא כן יש מה לדאוג.

לדעתי אתה צודק, זה אכן "עקרב שחור יהודה". האופצייה השניה פחות סבירה והיא שזה היה קטלן.

נראה שהוא מת בשיבה טובה ולא מהדריכה עליו, כך שלא נראה לי שנעקצת (עקיצה היית מרגיש...).

*אם אתה באמת חושש שנעקצת - פנה למיון.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

פאק. אני יושב בשעה הזאת באייפון וקורא את השרשור בתור אחד שמאוד לא אוהב זוחלים (וכנראה שלא הולך לישון תודות לכך) והתמונה הזאת הצליחה להעיף את האייפון באוויר.

פעם הבאה תזהיר, מה, אני קורא פה שרשור של בנצי?

דב האנטר, תודה רבה שסיפקת פירוט על העקרבית ההריונית. אשמח לשמוע איזה רעש קראנצ׳י היא עשתה.

פורסם

חבל שאני לא זוכה לביקורים כאלו

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

מכוער? אתם מכוערים! ;-)

כמובן שהוא לא סתם נחת שם, הבחור נרכש לפני 11 שנים בחנות חיות כשגודלו לא עלה על זה של מלפפון.

היום מלפפונים קטנים עליו והוא נוהג לקנח בסטייקים שנשארים כשעושים על האש בגג.

מה שבאמת בא לבקר בגג זה ציפורים שעושות עליו פוזות עד שהוא מתעצבן ו"מתנפח" קצת.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אל תצחק, אני גרתי פעם בקומה אחרונה ואיגואנה של שכן משתי קומות למטה נכנסה אלי הביתה דרך החלון. עד אז לא ידעתי שהן יכולות לטפס על קירות.

"ai motoare capul doare"

פורסם

למה הוא מחייך בתמונה השמאלית?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
למה הוא מחייך בתמונה השמאלית?

לפי מה שאקסודוס אומר הוא מפנק אותו

תן לו סיבה למה לא לחייך

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם
מכוער? אתם מכוערים! ;-)

כמובן שהוא לא סתם נחת שם, הבחור נרכש לפני 11 שנים בחנות חיות כשגודלו לא עלה על זה של מלפפון.

היום מלפפונים קטנים עליו והוא נוהג לקנח בסטייקים שנשארים כשעושים על האש בגג.

מה שבאמת בא לבקר בגג זה ציפורים שעושות עליו פוזות עד שהוא מתעצבן ו"מתנפח" קצת.

מה הוא אוכל? עכברים? הרי אמרת שהוא אוכל בשר. מגניב אם הוא חי על דיאטה של נחשים (עכברים חיים).

פורסם

טוב אני רואה שיש ביקוש אז הכנתי עוד כמה תמונות, כולל תמונות ילדות.

אגב, בתמונה עם התוכי זאת הפעם היחידה שהם ישבו ביחד, אחרי שהבחור התחיל לזוז והתוכי הבין שזאת לא אבן ירוקה הוא חטף התקף לב ומאז לא מוכן לשמוע על הזוחל הזה.

הוא אוכל סלט שלא נופל ממה שמוכרים בארומה, לפעמים הוא מתפנק על בשר עוף\הודו מבושל או אוכל יבש לכלבים מושרה במים.

לאחרונה גליתי שהוא מת על סטייקים (דיי בטוח שאסור לו אז אני לא ממש זורם איתו), אם הוא מריח סטייק הוא רץ לכיוונו גם מהצד השני של הגג.

אגב, קקי של פינצ'ר פראייר לידו, מזל שהוא מתורגל לעשות צרכים בגיגית מים.

030413_205614-12333_11.jpg

DSC00383.jpg

P1000673.JPG

P1020391.jpg

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...