Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים החלפתי מיכל עיבוי חדש, תרמוסטט, ומים של פרסטון. הפקק הוא מקורי שקניתי לפני כחודש.

יש איבוד של מים, ונראה שהמים יוצאים מהמכסה העלין של הפקק.

למישהו יש רעיון מה הבעיה? (הרכב אינו מתחמם מעבר ל90 מעלות)

הסרטון צולם אחרי 15קמ של נסיעה רגועה.

http://www.youtube.com/watch?v=zlxKMse5TQQ&list=HL1349716765&feature=mh_lolz דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

יש לבצע בדיקת לחץ, מחדירים לחץ אוויר לצילינדרים אחד אחד כאשר כל בוכנה נמצאת בנ.מ.ע תוך כדי שהפקק פתוח ובודקים אם עולים בועות אוויר או שהמפלס עולה, כי יתכן ויש פריצה באטם ראש שגורמת לבריחת לחץ למערכת הקירור.

פורסם

למרות שהחלפתה לפני חודש, היתי מתחיל באפשרות הזולה, מחליף שוב כבר יצא שהפקק לא היה תקין למרות שהוא חדש... במיוחד היות שהרכב לא חדש, משמע הפקק לא חדש ויתכן ששכב אצל הספק שנים....

פורסם

אם אני אכן אזמין פקק כמו בקישור, ללא יכולת שחרור עודפים.

מה שנקרא אטום 100 אחוז. (ניסיתי פקק אחר שנראה כמו שלי אך (לא מקורי) ועדיין יוצאים נוזלים מהמכסה העלין של הפקק.

יכול להגרם נזק, אם אכן יש לי בסופו של דבר פריצה באטם ראש?

עריכה:

בקישור של איביי כתוב- RENAULT CLIO/MEGANE/KANGOO EXPANSION TANK CAP BLUE / COOLANT TANK CAP

CLIO

2005-2006-2007-2008 ALL MODELS

KANGOO

2005-2006-2007-2008 ALL MODELS

MEGANE II

2003-2004-2005-2006-2007-2008 ALL MODELS

אצלי מודל 2000' נראה יותר כמו זה:

http://www.ebay.com/itm/RENAULT-Clio-expansion-tank-cap-/130591703566?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item1e67df420e

פורסם

וודא שההברגה של המיכל לא נשחקה.

לעיתים הפקק מושלם אך הוא מולבש על פתח מיכל בו הברגה שחוקה קצת או שהשפה אינה שלמה.

מה שמשאיר מרווח ואין אטימה מלאה.

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם
אם אני אכן אזמין פקק כמו בקישור, ללא יכולת שחרור עודפים.

מה שנקרא אטום 100 אחוז.

אין דבר כזה פקק ללא יכולת שיחרור עודפים.

גם בפקe השחור יש שסתום שיחרור לחץ, נדמה לי שהוא נפתח בלחץ 1.4 באר.

אם בדקת כמה פקקים וכולם נוזלים - הבעיה לא בפקק.

רועי - לדעתי בשני סוגי הפקקים השסתום הוא עם אותו לחץ פתיחה, פשוט זה דגם ישן ודגם חדש, ואפשר להחליף ביניהם.

פורסם

אם אני לא טועה יש הפרש של 0.2 בין שני הפקקים.

מה שלא מובן לי למה כל הפרוצדורה של הזמנת פקק מחו"ל, סה"כ פקק של 70 ש"ח זה לא פקק אקזוטי בעלות של מאות שקלים.

פורסם

גם לי הייתה בעיה של בריחת מים מהפקק בקליאו שנת 2002.

נסעתי לחנות חלקי חילוף בנס ציונה, ביקשתי פקק, הוא נתן לי פקק מקורי שעלותו 70 ש"ח.

שאלתי אם אין חלופי יותר זול, הוא אמר שהלא מקוריים לא מחזיקים, רק מקורי מחזיק כמו שצריך ואמר שהוא מוכר המון פקקים כאלה.

מקווה בשבילך שהבעיה היא רק בפקק ולא מעבר לכך.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

הגרוע מכל קרה. נעלמו כל המים. מבדיקה מהירה התברר שהכל הלך לשמן המנוע... הרכב אינו מניע... מהנעה שהצלנו להניע הרכב בלע את כל המים שנכנסו שוב. מחר גרר על הבוקר...

אם מישהו יכול להגיד מה מצפה לי אני אשמח...

ערב טוב!

פורסם

שיפוץ ראש מנוע, סט אטמים לראש מנוע, קיט טיימינג, משאבת מים, טרמוסטט, נוזל קירור, שמן ומסנן שמן סדר גודל של 2.5-3.5 אלף ש"ח למנוע בעל 8 שסת' ותלוי ברמת העבודה והחלפים.

מנוע 16 שסת' המחיר יכול להגיע לכמעט כפול.

• תוכן חדש...