Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפוס סלעים במקום קשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני סקרן לדעת כמה מהאנשים שהגיבו שהם מרגישים צורך לקבע את עצמם בעזרת היד מחוץ לחלון נוסעים עם חגורה גם בשטח.

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

מותקן על רנו קליאו 98' :lol:

פורסם

חגורת בתיחות רגילה מקבעת אותך (בערך) בתנועה קדימה ואחורה, בעוד שבתנועה לצדדים שום דבר לא מקבע אותך ולשם כך

שמים את היד.

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
פורסם
חגורת בתיחות רגילה מקבעת אותך (בערך) בתנועה קדימה ואחורה, בעוד שבתנועה לצדדים שום דבר לא מקבע אותך ולשם כך

שמים את היד.

קשקוש מוחלט!

אם אתה רוצה לגרום לעצמך נזק, סבבה. אל תשיא עצות שעלולות לגרום למי שקורא את השטויות שאתה כותב נזק.

כבר היו מקרי קטיעה של גפיים בגלל שמשאירים יד או רגל מחוץ לרכב.

בנהיגה, בכל המקרים למעט מקרה אחד, שתי ידיים על ההגה, חוגרים חגורת בטיחות וזהו.

בלי כמעט, בלי "לקבע אותי במושב" בלי נעליים. מה זה הקשקוש הזה "לקבע אותי במושב"? אפשר לחשוב שאתה בשטח ב 100 קמ"ש וצריך משהו שיחזיק אותך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לפותח השירשור.

כמו שלא כל מי שנוהג הוא נהג, לא כל מי שיש לו ג'יפ יודע לנהוג בשטח.

אני לא אגיד לך שמעולם לא שמתי יד על החלון, כי זה נוח וכיף, אבל בשטח טכני, כל הגפיים בתוך הרכב.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• חודש מאוחר יותר...
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

לסיכום של כל התגובות

כאיש שטח ותיק זה משהו פסיכולוגי שקורה להרבה נהגים,

ואני לא מדבר על סתם הוצאת יד מהחלון.

ההצמדות משרה לנהג כאמור תחושת התקבעות בטילטולים קשים.

האם זה נכון או לא ? לא זאת היתה השאלה של פותח השירשור.

פורסם

אני לא יודע, אולי אצלי זה פסיכולוגי, אך בשטח עם הרבה טלטלות, זה אינסטינקס, אתה אוטומאטית מצמיד את עצמך לדלת,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תוכן חדש...