Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רנו קליאו אליזה 98 ידני,אני שם לב שבמהלך הנסיעה המחוג של החום מנוע יורד ועולה בצורה לא הגיונית..

בירידות החום יורד כמעט עד לרבע ובמהלך עליות החום עולה שוב עד לאזור החצי .

השאלה האם יש לי טרמוסטט ? כי ראיתי בדגם הזה עוד מכוניות במצב הזה.

תודה

פורסם

יש לי רנו קליאו אליזה 98 ידני,אני שם לב שבמהלך הנסיעה המחוג של החום מנוע יורד ועולה בצורה לא הגיונית..

בירידות החום יורד כמעט עד לרבע ובמהלך עליות החום עולה שוב עד לאזור החצי .

השאלה האם יש לי טרמוסטט ? כי ראיתי בדגם הזה עוד מכוניות במצב הזה.

תודה

כמה זמן הרכב בבעלותך?

האם סבל בעבר מהתחממויות?

ע"פ תיאורך כנראה שהטרמוסטט בוטל או שהוא תקוע במצב פתוח.

אם צריכת הדלק ואורך חיי המנוע חשובים לך, גש למוסך בהקדם האפשרי ע"מ לבדוק את הנושא.

פורסם
כמה זמן הרכב בבעלותך?

האם סבל בעבר מהתחממויות?

ע"פ תיאורך כנראה שהטרמוסטט בוטל או שהוא תקוע במצב פתוח.

אם צריכת הדלק ואורך חיי המנוע חשובים לך, גש למוסך בהקדם האפשרי ע"מ לבדוק את הנושא.

הרכב בבעלותי חודשיים ואין לי מושג מה היה לו בעבר ..מה אתה מציע לי לבדוק?

פורסם

גש למוסך ותבקש לבדוק את קיומו\אי קיומו\תקינותו של הטרמוסטט

אם קיים פשוט תבקש להחליפו.

אם לא קיים תבקש התקנת טרמוסטט מקורי(או חלופי תואם).

פורסם

אם היתה בעיה של התחממות בעבר זה אמור להשפיע על המצב כרגע ?

או שיש חלק מסויים שעדיף להחליף על מנת למנוע בעיות בהמשך?

פורסם

מתחילים מהקל אל הכבד במערכת קירור ובכלל.

טרמוסטט הוא פריט זול מאד והראשון שמחליפים כאשר נוצרת בעיה במערכת הקירור.(לא כולל צנרת נוזלת)

אם הבעיה נפתרה-יופי.

אם הרכב מתחיל להתחמם לאחר החלפת הטרמוסטט אז יש בעיה במערכת הקירור שצריך לטפל בה(רדיאטור סתום,משאבת מים בלויה מאורר איטי וכו').

ע"פ התיאור שלך אין איבוד מים כך שגם לאחר החלפת הטרמוסטט\התקנתו לא צפויות נזילות.

פורסם

אני מכיר את הרכב הנ"ל של פותח השרשור וראיתי את עליית וירידה מחוג החום,

נראה בגדר ההגיוני לגמרי לרכב צרפתי משנתון זה שבו מד החום הוא אמיתי ולא כנהוג ביפניות מתוכנן להשאר קבוע באמצע מטמפ מסוימת ועד טמפ מסוימת..

בעל הרכב נהג לפני רכב זה בהונדה בת שנה וקצת כך שיחסית להונדה השינוי בטמפ יכול להראות לו מוזר..

מה גם שרואים עבודת וונטות תקינה והפסקת עבודת וונטות תקינה..

מעבר לכך בגלל שמדובר ב2 חודשי קיץ בהם בעל הרכב מחזיק ברכב גם אם יש טרמוסטט תקין המשמעות שלו היתה רק בכמה הדקות הראשונות של תחילת הנסיעה כיוון שלאחר מכן בכל מקרה הטמפ לא היתה יורדת למצב בו הוא צריך להסגר או להסגר חלקית..

יש אנשים שמבינים וראו בחייהם איך מגיב טרמוסטט חדש כאשר שמים אותו במים חמים (נפתח למקס) וחושבים שבימי קיץ אלו במהלך נסיעה ביום יכולה להיות משמעות כלשהי לחוסר בטרמוסטט לגבי הטמפ וזה לאחר שהמנוע הגיע לטמפ העבודה שלו (שוב אני לא מדבר על תחילת נסיעה)?

פורסם

אצלי באוטו (206) גם כשממש חם בחוץ ביום (38-42) כאשר אני בנסיעה בכביש בינעירוני הטמפ' לא עולה את ה82 מעלות שזה המצב שבו הטרמוסטט נפתח, בטח שהמד חום לא צריך לרדת לרבע (אם בעל הרכב באמת מזהה נכון את מצב המד חום), הייתי ממליץ לגשת למוסך לבדוק את הטרמוסטט (אם קיים בכלל...)

• תוכן חדש...