Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(שאלות לגבי) מערכת DVD Pioneer AVH-P2400BT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות את המערכת מEBAY :

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300739121128&fromMakeTrack=true&ssPageName=VIP:watchlink:top:en

1300 ש"ח נשמע לי מחיר טוב אבל אני רוצה לדעת אם יהיו לי תוספות של מ"עמ או מכס שאני מזמין את זה מאייבי אם מישהו יצא לו להזמין והוא יודע מה העליות הסופיות שירשום לי כאן בבקשה.

יש לי רכב מסוג מאזדה 3 ספיריט שנת 2008 ואני לא יודע אם צריך לקנות כבל מיוחד כדי שאוכל לשלוט מהמערכת בהגה (להגביר, להנמיך ולהריץ קדימה ואחורה שירים)

עוד שאלה נוספת זה אם אני קונה את המערכת הזאת האמריקאית ולא אירופאית יהיה לי בעיות קליטה ברדיו ויכולות להיות בעיות של תאימות לרכב שלי (או שאולי אפשר לקנות בנפרד מתאם לרכב ? ) בגלל שהוא אירופאי ואני צריך את הגרסה של 2400BT ולא הP2400BT האמריקאי ??

פורסם

לפני כמה ימים הגיע אליי פרוססור, היה רשום על האריזה Audio kit (אני לא יודע אם זה נופל תחת אותה קטגוריה),

המחיר לצורכי מס היה 1591.19 ₪ (עלות + משלוח).

על החבילה הזאת שילמתי:

מכס 239 ₪

מע״מ 311 ₪

עמלת דואר בעבור תהליך שחרור קולקטיבי 60 ₪

חיוב בגין השתתפות באגרת רשימון 30 ₪

עמלת דמי הקצאת אשראי 20 ₪

מע״מ על שלושת עמלות הדואר 18.70 ₪

סה״כ 678.70 ₪, אבל לשליח לא היה עודף, אז הוא קיבל 680 ₪ (מנע ממני להגיע אליהם)

כלומר, יצא לי תוספת של 42.7%

שיהיה בהצלחה ;)

פורסם

אני ממליץ להזמין לך דרך האתר BUY2USA.

אני גם שוקל לקנות את המערכת הזאת, הם עובדים עם AMAZON ואפשר לקנות את המכשיר כולל מכס, מע"מ ומשלוח עד הבית ב 1400.

פורסם

אני לא יכול לעזור בקשר למחיר, אבל אני רוצה לספר לך שהתקנתי את היחידה הזו באוטו בחודש פברואר (ממש אחרי שהיא יצאה לשוק) והיא פשוט נהדרת! מכשיר מעולה, מאוד נוח לשימוש, תומך עברית, מתחבר מעולה לאייפון, הדיבורית מצויינת, שומעים בה ממש טוב. חיבור מושלם להגה.

עשית בחירה מעולה.

פורסם

גם אני נורא מתעניין במכשיר הזה ובדקתי באינטרנט את המיסוי על המכשיר.

המס שיש על המכשור הזה עומד על 34.6% מה318 דולר

בשכלול מהיר המכשיר עצמו כולל משלוח יעלה לך 318 דולר, אחרי התוספת של המס קנייה המחיר המלא יגיע ל1660.

פורסם

השאלה אם אני קונה את המכשיר מארה"ב ונגיד שהמוכר רושם על החבילה שזה מתנה וזה לא קשור לשום מערכות לרכב אז אולי אני לא אשלם למכס ו/או מע"מ .

אבל האם מישהו יש לו ניסיון שיענה לי על השאלות:

1) האם יש בערכה חיבור שאני אוכל לשלוט על המוזיקה מההגה (להגביר להנמיך ולהריץ שירים קדימה ואחורה)

2) האם הרדיו יכול לעבור לי ללא כיול בארץ ומה עושים כדי לכייל אותו מתחנה של ארה"ב לFM ??

3) האם הGPS יוכל לעבוד במערכת הזאת או שאני יוכל להכניס את תוכנת הIGO למשל בכרטיס זיכרון הSD שיש אופציה במערכת ואז הוא יעבוד.

בגדול אתם ממליצים להזמין את האמריקאי או להתאמץ לחפש את הגרסה האנגלית 2400BT ?

פורסם

לגבי חיבור להגה, צריך לקנות מתאם

יש שתי חברות שאני לא זוכר את שמן כרגע, בכל מקרה מחיר המתאם הוא 40-50 דולר.

GPS במערכת הזאת דורש רכישה וחיבור של מודול חיצוני שמחירו מעל 300 דולר, יש לקחת זאת בחשבון, במכשיר עצמו יש רק הכנה.

לגבי הכיול אני לא יודע לענות לך.

פורסם

שמע, חיבור להגה תצטרך בכל מקרה בין אם תקנה בארץ ובין אם בחו"ל, רק שבארץ החיבור הזה עולה כ-500 ש"ח ולא 40$.

לגבי הכיול אני הייתי מעדיף להשקיע ולמצוא את הגרסא האירופאית.

ולגבי GPS השאלה היא כמה קריטי לך, כי גם בארץ תצטרך לקנות את המודול המתאים שמחירו כ-1500 ש"ח.

אני רכשתי את המכשיר הנ"ל ב-250 יורו במבצע בגרמניה, ולמזלי יש לי שם משפחה ככה שהיה מי שיביא לי כך שהמחיר היה 1250 ש"ח וזהו.

בקרוב אחבר לרכב (את המתאם הזמנתי מאמזון) ואז אוכל לחוות את דעתי המלאה (או אם תרצה תוכל אפילו להגיע אליי לראות - אני מראשל"צ).

פורסם

לא.

גם אם המוכר מצהיר על זה בתור מתנה, הוא מחוייב לרשום את סוג המכשיר בתעודת המשלוח

ואנשי המכס אינם מפגרים. הם יודעים טוב טוב כמה עולה כל מכשיר ומכשיר..

המקרים שבהם שיטת הצהרת מחיר נמוך יותר כן עובדת זה בדברים זולים יותר שיש עליהם מכס (בגדים וכדומה)

100 דולר וצפונה מרבית החבילות עוברות בדיקה.

• תוכן חדש...