Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מידות המצבר שלך הם די נפוצות וסטנדרטיות ברכבי קונצרן VAG.

242X190X175 מילימטר.

אני ממליץ לך על מצבר תוצרת וורטא או בוש בעל קיבולת 60AH וכושר התנעה של 540CCA.

לשם פירוק המצבר אכן צריך להשקיע קצת זמן ולפרק את הקונקטורים של המצבר ולאחר מכן למשוך כלפי מעלה את הכיסוי.

באחד הצדדים של המצבר קיים בורג בודד שמחזיק את המצבר במקומו.

* האם בדקת את מצב עינית הקסם שנמצאת בחלק העליון של המצבר ?

תודה רבה על הפירוט.

למרות שבספר טוענים בתוקף שיש עינית, בפועל לא ראיתי עינית כזאת על המצבר. אולי הפיוזים מסתירים אותה, איך מרימים אותם?

פורסם

העינית כנראה מוסתרת על-ידי בית הפיוזים או הקונקטור ליד הקוטב השלילי של המצבר.

אולי פירוק הקונקטור יחשוף את העינית המוסתרת.

בכול מקרה חבל על החקירות והחלף את המצבר בחדש. גם ייצרן הרכב ממליץ להחליף מצבר לאחר 5 שנים ויותר באחד חדש.

מצבר וורטא/בוש של 60 אמפר-שעה עולה בסביבות 600-650 שקלים אצל חבר הפורום רון.

איזה כייף לי :)

פורסם
המצבר יוצר בשנת 2008. שמתי לב שהוא נמצא בתוך קופסא, מישהו יודע איזה מצבר אני צריך לרכב הזה? אין מידע בספר רכב ואין מידע על המצבר. לא יודע איזה מצבר זה בכלל, לא רשום עליו כלום וזה מצבר יבש בלי טיפול. האם אני צריך לחבר גיבוי בהחלפה? כמה זמן אני יכול למשוך עם זה עוד?

תודה.

אם אתה מעוניין לדעת בוודאות איזה מצבר מותקן ברכבך אנא צלם את המידע המופיע בספר הרכב כולל התקנות אופציונליות ואני אנסה למצוא עבורך את המידע הרלוונטי.

ראה דוגמא למידע הנחוץ.

untitled.JPG

פורסם
כמה זמן אני יכול למשוך עם זה עוד?

עד שלא יניע בכלל.

תחליף כבר מצבר ינעל העולם, למה אתה מחכה ???!!! :mm_mad:

זה בסדר, מצבר גמור בן 4 וחצי לא ייחשב לך במונה ה"0 תקלות"

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני לא מחכה לשום דבר, אני פשוט בתקופת מבחנים (אני סטודנט) ואין לי זמן לכלום, בהפסקות שאני עושה בין לבין המקס' זה להיכנס לפורום ולקרוא קצת הודעות. בגלל זה יש ימים שהרכב עומד בחניה ולא נוסע, כי אני נוסע רק למבחנים ולא ללימודים/עבודה - הרכב עומד מאתמול בבוקר ולא אמור לנסוע עד יום שני בבוקר. מקווה שיחזיק לי עד סוף החודש ואז אני אגש לטפל בזה (מקס' יש לי כבלים מאחורה). בעניין התנעות עם כבלים יצא לי להתניע רכב (פיג'ו 307) עם המצבר שלי לפני שנתיים, כשחיברתי את הכבלים אצלי כיביתי מנוע והוצאתי את המפתח החוצה ליתר בטחון ולא קרה כלום.

מרק - אני אשמח אם תבדוק לי - אם יש לך כתובת מייל אני אודה לך אם תכתוב, פשוט יש שם מס' שלדה וברקוד ולך תדע מי קורא פה.

בעניין ה"0 תקלות" באמת יש לי מזל גדול עם הרכב הספציפי שלי לעומת פאביות אחרות לפי מה שקראתי פה. מצבר מזייף (נכון לעכשיו) הוא לא תקלה אלא בלאי טבעי, כנ"ל בלמים, מגבים וכ' כמובן.

באמת מעניין איזה מצבר שמו שם, עד עכשיו השנפ ושות' שהיו מותקנים בפיאט בזמנו החזיקו בממוצע שנתיים וחצי וזה מחזיק כפול...

פורסם

המצבר המקורי הוא 51AH בעל כושר התנעה של 280A לפי תקן DIN או 480A לפי EN/SAE.

המצבר שרשמתי לך בתחילת האשכול מתאים לדרישות הייצרן.

פורסם

ה"אין זמן" להחליף מצבר, יקר לך יותר מאפשרות להשאר פעם תקוע ללא יכולת להניע (ובמזג האוויר היום, אולי גם לא תמצא צדיק שיעצור לחבר לך כבלים) ? :wink:

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...