Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים מה שלומכם ושבוע טוב לכולם ! :-D

ניסיתי למקד את כותרת השרשור, אך בכל זאת אסביר למה הכוונה ואשמח לשמוע את דעתכם.

כידוע היום ישנן הרבה תכניות ריאליטי, אשר ממלאות את מסכי הטלוויזיה של כולנו, כאשר רובן המכריע גונב נקודות איי קיו :roll:.

אני דווקא חשבתי על תכנית ריאליטי מעניינת, אשר יכולה ליצור ערך משותף (מצב- WIN-WIN ) בין ערוצי הטלוויזיה, אשר יעשו את הרווח והציבור הישראלי אשר ימצא תועלת בתכנית החדשה.

הרעיון העיקרי של התכנית החדשה הוא התמקדות בנהיגה עצמה של עם ישראל ללא התייחסות לביקורת רכב, דהיינו דגם המכונית לא יהיה רלוונטי לתכנית.

מנחה התכנית יהיה אדם בעל משקל מעולם המוטוריקה , אשר יתפקד כגורו ופעם בשבוע יתמקד בלהציל "מקרה אבוד", דהיינו נהג אשר משפחתו חושבת שהוא נוהג בצורה מחפירה ומסכן את הציבור כולו.

חשוב לציין, כי התכנית החדשה לא תהיה שיעור נהיגה, הרי זה משעמם עד דמעות, אלא תתמקד בנושאים כגון "אתיקת נהיגה", "נהיגה אתגרית", "לחץ ושחיקה בנהיגה", "תחזוקת רכב נכונה" , "התמודדות עם מצבי חירום" וכ"ו .

לדעתי דווקא דרך תכנית ריאליטי בהחלט ניתן להעביר תכנים חשובים מעולם הרכב והנהיגה הנכונה לציבור ואולי אף להציל חיי אדם או לפחות להפוך את כבישי ארצנו לרגועים יותר.

אז מה דעתכם ? :mm_yeah: או- :mm_nah:

זמין 8)

פורסם

רעיון טוב - הדרכה לנהיגה מינהלתית נכונה ,

ובסוף התוכנית , דוגמאות לבעיות ופתרונות אשר כל נהג יכול להיתקל בהם בדרך .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

רעיון טוב , השאלה לאן אתה לוקח את זה מכאן ? חבל שחשפת את הקונספט בפורום ציבורי.

זו יכולה להיות תכנית משעשעת ואני מדמיין את חיים הכט כמנחה :rolleyes:

משהו בסגנון של זוג שילדיהם שלח אותם לתכנית ,

האבא נוהג עם כפכפים ושותה כוס קפה בנהיגה

האמא נוהגת להוציא רגל מהחלון... נחמד יש בזה משהו .

Gn'f'R

פורסם

^ במקצועי אני איש שיווק שלא קשור כלל לעולם התקשורת, לכן אני דווקא מקווה שמישיהו "יגנוב" את הרעיון הזה וירוץ איתו ליצירת תכנית טלוויזיה שתועיל לכלל הציבור. :-D

נ.ב. לתכנית קראו DRIVER REHAB.

אבל הם התמקדו בעיקר בנושא ה- ROAD RAGE כי זה עושה הכי הרבה רייטינג.

הנה קישור:

זמין 8)

פורסם

אני בעד פורמט משופר ומותאם לישראל של canada's worst driver.

אתגרי נהיגה בסיסיים , כשמי שמוכרז הנהג הגרוע ביותר בארץ זוכה בשלילה לכל החיים ובאספקת "חופשי חודשי" שתספיק לו עד אז.

V5

• תוכן חדש...