Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, החלפת מנוע, חשבתי גם על זה.

אם אני מחליף, גם המנוע "החדש" הוא בעצם משומש, זה לא יכול להביא עוד בעיות וטיפולים נוספים?

לדוגמא טיימינג, משאבת מים, וכו'..?

חשבתי אם להחליף, אולי שווה יותר להחליף במנוע חזק/חסכוני יותר שמתאים לאותו הזה?

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי אוברול.

אתה אף פעם לא יודע מה וכמה עבר המנוע שתקבל.

אוברול איכותי יביא את המנוע למצב הכי קרוב לחדש.

ליפעמים אוברול יותר יקר אבל בידים טובות התוצאה מישתלמת.

ליפעמים עושים גם חריטה בבלוק (אובר סייז) ואז אתה מעלה את ההספק בכמה אגורות.

ממליץ לישכול פורטינג על הדרך -אם אתה בעד תוספת.

כל מה שנכתב-דעה שלי אישית וניסיון שלי אישית.

רז.

פורסם

רק מנוע מיבוא !

במנועים המודרנים שהראש והבלוק מאלומניום, התחממות יוצרת דפורמציה ועיוותים שאף אוברול לא יחזיר המנוע לקדמותו.

לכן לאט לאט האוברול פסה מן העולם.

בהצלחה

רענן

פורסם
מה העלויות של:

1.אוברול

2.החלפת מנוע

3.שווי הרכב עצמו

1) 3500~ ש''ח

2) 2700-4000~ ש''ח לא כולל עבודה

3) מחירון קרוב ל18000, מוכרים סביבות 13-15000 אם במצב טוב (אצלי טוב, חוץ ממנוע :-( )

בהתלבטות קשה מה לעשות.

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

פורסם

תשבית את האוטו , חבל להשקיע , בלאו הכי העלות שלו נמוכה וזה שתחליף מנוע היום לא אומר שמחר לא תצוץ בעיה חדשה.

תנסה למכור אותו למגרש פירוקים אולי תשיג עליו כמה גרושים.

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם
תשבית את האוטו , חבל להשקיע , בלאו הכי העלות שלו נמוכה וזה שתחליף מנוע היום לא אומר שמחר לא תצוץ בעיה חדשה.

תנסה למכור אותו למגרש פירוקים אולי תשיג עליו כמה גרושים.

זה היה הכי חכם :-D

גם אם אני מתקן אותו ומוכר, אני אקבל הרבה יותר ממגרש פירוקים.

גם אם אני מוכר את האוטו במצב כלשהו, אני לא אמצא שום רכב במכיר כזה שאני אהב אותו וגם לא ידוע באיזה מצב הוא יהיה בסוף.

פורסם

אני איתך,אהבות קשה לפעמים להחליף.היה לי בעבר הרחוק איביזה 94 שהשקעתי עליה פי 3 מהערך שלה.אם האוטו שלך במצב נדיר ואתה מאוד מחובר אליו אז תשקיע על המנוע כמה שצריך אבל אם הוא לא אז ההשקעה לא משתלמת.

לדעתי החלפת מנוע תהיה השקעה נכונה רק תבדוק טוב את המנוע שאתה קונה ותעשה לו משאוות מים וטיימינג ליפני ההתקנה וכך תחסוך כסף לזמן הרחוק.

בהצלחה !!

פורסם

משהו מוזר רק לי באבחון של המוסך ?

ממליץ לך לאבחן את הרכב במוסך נוסף לאו דווקא מורשה מאזדה ומשום מה יש לי הרגשה,שהמנמוע אטינו הבעיה.

אם הרכב עבר ראש מנוע לפני חצי שנה אין סיבה בעולם (אלא אם כתוצאה משיפוץ הראש,הרכב החל לאכול שמן וזה בגלל,שמאזדות מומלץ לבצע חצי אוברול ולא להסתפק רק בשיפוץ ראש) וכמות אכילת השמן אינה מותירה ברירה.

פלאגים שחורים מעידים על תערובת עשירה בדלק וגם לגבי הטורים אני סקפטי אם בעיה זו קשורה לזה ש"הלך מנוע" .

בקיצור,רק לשםהזהירות כדאי לקבל חווות דעת נוספת.

ד"א מדוע החלפת טיימינג שוב,לאחר שעשו ראש מנוע (אם מחליפים ראש מנוע היו אמורים כבר להחליף טיימינג +משאבת מים בתוספת תשלום על המשאבה בלבד)

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

זה מה שאני עוד מתכוון לעשות, עוד הבחון נוסף.

הוסבר לי שתיפלו בבעיה עליונה (ראש מנוע) אבל לא היה טיפול לחלק התחתון, בגלל זה יש בעיה בלחצים בתוך המנוע.

טיימינג לא הוחלף כי הייתי דפוק, היה פחות או יותר בסדר. בסוף החלפתי בולמי זעזועים וטיפלתי בבעיה של התחממות (הוחלפה משאבה) אז החלטתי כבר להחליף טיימינג.

מה שבאמת הכי מוזר בכל הסיפור, שכאשר אני נוסע, האוטו נוסע טוב ולא מרגיש שום נפילות מוזרות בטורים וסחיבה.

פורסם

אני יודע על ההונדה שלי כשהלך ראש וניסיתי להיות חכם אז זה פגע ברינגים.

למה זה פגע? כי הוא היה צריך לשים אטם ראש יותר עבה והוא לא שם.

לצערי נאלצתי להחליף מנוע מייבוא.

ביקשתי שיעביר לי את הטיימינג שלי שאולי עשה 1000 קמ אחרי הראש.

משאבה הגיע עם המנוע וכו'.

לכן ההמלצה שלי החלפת מנוע. אם תרצה יש לי מקום שאני עשיתי שם ואני מבסוט בחולון.

המנוע עלה לי 4000 והחלפתי גם תושבות מנוע וגיר והוא טיפל לי בדיסטרבוטור ועוד כמה דברים על הדרך.... יצאתי ב 6500 נזק.

ניסיתי לחסוך עם הראש ויצאתי בעלות הרכב. נקודה למחשבה.... אוברול לא תמיד הולך כמו שצריך לרמה של 100 אחוז.

Honda Civic 1997

• ספונסר פורום
פורסם

חבל על הזמן והמשחקים,אין מה לגעת במנוע הזה,המנועים של הרכבים האלו לא יקרים וניתן להרכיב מנוע יפה מפירוק במחיר טוב ולהנות מרכב מצויין.

אורן

פורסם

שוב,חלק מהבעיות שהעלית אינן קשורות לתפקוד המנוע ישירות,אאלא לדברים אחרים ולכן המלצתי לקבל חוות דעת נוספת במיוחד,שהתיקון הזה עומד לעלות בהערכה גסה באיזור ה- 6,000+- אם לא גרוע יותר מזה במורשה.

לפי הסברי המוסך המורשה,עשו טעות ולא הפעילו שיקול דעת בשיפוץ הראש (במאזדות האלו רק חצי אוברול לפחות מונע בעיה עתידית של אכילת שמן) ולכן,עכשיו אתה צריך לבחור בין שתי ברירות אוברול או החלפת מנוע וכפי שכבר כתבו ואני אחדד,אם המנוע המקורי עבר מעבר ל-200,000-זרוק לפח וקח מנוע אחר מיבוא,זה יהיה עדיף על אוברול,שהוא אולי טוב על הנייר כי זה חלק שלך,אבל יש גם מקרים בהם הוא פחות מצליח,התהליך מיושן ויקר יותר לרוב מהחלפת מנוע בשל מחירי חלקים פנימיים יקרים ועבודה מרובה יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...