Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה: אוברול או החלפת מנוע או עוד הצעות?

Kuzia
שימו לב! השרשור הזה בן 4075 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מדובר במאזדה 323F עם גיר אוטומט.

הטורים נופלים ברגע שמפעלים מזגן או מעבירים הילוך מניוטרל/פארקינג לדרייב/רוורס.

הטורים נופלים דרסאסטית ואז חוזרים חזרה (קצת פחות מהרגיל).

החלפתי כבר כל הצנרת וואקום של וויסוט לחץ דלק (הצינורות היו כבר סדוקים) אבל זה לא בדיוק עזר.

הבנתי שהבעיה היא במגביר טורים. חיפשתי פה בפורום ולא ממש מצאתי הסברים.

הייתי רוצה לקבל קצת הסבר מכם על המערכת וויסוט טורים, מי שיודע.

רוב העבודה אני מבצע לבד ולא בא לי ללכת ולשלם כסף למישהו על הדבר כזה (הפנו אותי כבר לאיש מזגנים כי זאת עבודה שלו).

תודה לכל העוזרים וסופ''ש נעים לכולם!

דימה.

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

אין ברירה,אלא לגשת לבעל מקצוע (מכון להזרקות דלק/מוסך כללי ) ולעשות תחילה ניקוי יסודי לבית מצערת ומנוע הצעדים.

אם לא יעזור יש לחבר מכשיר אבחון ולבדוק לעומק את המצערת,חיישניה ושאר מע' הרכב.

בשום מקרה אין להעלות את הטורים בעזרת בורג הסל"ד אם קיים !!

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצערת וסעפת יניקה כבר ניקיתי והלחץ הוא בסדר. הטורים כבר כוונו כמו שצריך עם בורג של מצערת. נשאר רק לבדוק את השסטומים של לחץ אוויר, אם הם פועלים או אולי לא מקבלים פיקוד.

רציתי שמישהו יסביר מה זה מגביר טורי ואיפה הוא יושב?

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצערת וסעפת יניקה כבר ניקיתי והלחץ הוא בסדר. הטורים כבר כוונו כמו שצריך עם בורג של מצערת. נשאר רק לבדוק את השסטומים של לחץ אוויר, אם הם פועלים או אולי לא מקבלים פיקוד.

רציתי שמישהו יסביר מה זה מגביר טורי ואיפה הוא יושב?

תעלה צילום של כל תא המנוע ונסמן לך היכן הוא נימצא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מעלה פה כמה תמונות של תא המנוע, מקווה שזה יספיק.

20120717_091658.jpg

20120719_184943.jpg

20120719_185000.jpg

20120719_185011.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המגביר טורים אצלך כניראה מנוע צעדים רק שלא ניתן לראות אותו מהזוויות שצילמת אך הוא נימצא ככל הניראה מאחורי בית המצערת מחובר אליה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מעלה תמונה של מצערת, 20-660 הוא המנוע צעדים (כמו שאני מבין).

בזמן ניקוי ניקיתי גם אותו (הוא היה מלא פיח בפנים).

השאלה איך אני בודק שהוא תקול/לא עובד?

מה עיקרון פעולה שלו? הוא כמו שסתום אוויר? יש לו שני מצבים פתוח/סגור? או שיש לו מספר מצבים?

2b66471.gif

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנוע הצעדים תפקידו לפתוח מעבר אויר נוסף כדי להגביר את הטורים ע"י הזרמת דלק ביחס לאויר שניכנס דרכו ובכך להרים את סיבובי המנוע. כדי לבדוק את תקינותו פשוט הורד אותו מבית המצערת, חבר אליו את הקונקטור שלו ותעביר את הסוויצ' למצב של ON. אתה אמור לראות תזוזה של הפין שלו ואף לשמוע אותו ניכנס לעבודה מייד עם העברת הסוויצ' ל ON. אם אין כל חיר מנו כניראה מצבו לא תקין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואללה, עכשיו הבנתי את כל העניין. :-)

שאלה נוספת, הוא יודע להיות רק במצב פתוח/סגור או שהוא יכול לנוע ולתת מעבר אוויר שונה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקיי, הבנתי, תודה!

ומה עם מערכת וואקום?

הבנתי שזה מווסט לחץ דלק ועוד משהו, מחוברים שם 2 שסטומים (אלקטרוניים) מה תפקידם אתה יודע?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סימנתי בעיגול. אם לא מובן, אז אני אחפש שרטוט.

20120719_185000.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4075 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...