Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת ibm x40

FifthGear
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ההתכתבות שלי בפורום מתבצעת באמצעות Dell Inspiron 6400-E1505 שבעוד מספר שבועות יחגוג את יום הולדתו החמישי, עד כה בלי תקלות (פירמוט אחד יזום - לצורך שדרוג מויסטה ל-Win 7).

יש לי נסיון טוב גם עם שני מחשבי אסוס (נטבוק בן 3.5 ומחשב "13.3 בן שנה וחצי שנמצא הרבה על הגב של בני).

DELLים מחשבים מצוינים, משמשים במשרד הבטחון, בצבא, וגם בעבודה ראיתי כאלו, לרוב לתקלות קטנות או פרמוטים, כמעט אף פעם לא היו החלפות של לוח אם.

ASUS היה לאבי, 1005P למשך כשנתיים, היה מרוצה, לא עשה בעיות, רק שודרג זכרון מ1GB ל2GB.

לי יש טושיבה די ישן, בן 4-5, חומרה מיושנת למדי, שדרגתי הרדיסק וזכרון, אבל ההרדיסק והזכרון המקוריים תקינים, הסוללה מחזיקה שעה - שעה וחצי עבודה (יפה למסך 15.4).

היה לנו גם HP מסדרת DV5000, מחשב אמין למדי, אמנם עבר שדרוגים, אך היה תקין, עבר שדרוג בעקבות מעבר לWINDOWS 7, סוללה מקורית הייתה מחזיקה שעת עבודה לפחות, כשהמחשב היה בן 6. (מכובד מאוד)

למעט ניקוי מערכת האיוורור לא בוצע שום פירוק של המחשב. המחשב עבד בצורה יפה ונקייה גם בגילו המופלג.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דווקא מחשב של HP אכזב אותי מאוד - מחשב "מדיה" עם מעבד AMD (סדרת DV3)- מקלדת ומסך פנטסטיים אולם המחשב היה רועש מאוד ובסופו של דבר שבק לאחר פחות משתי שנות עבודה. לא תוקן כיון שמדובר במחשב שהובא מחו"ל ולא היתה אחריות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

DELLים מחשבים מצוינים, משמשים במשרד הבטחון, בצבא, וגם בעבודה ראיתי כאלו, לרוב לתקלות קטנות או פרמוטים, כמעט אף פעם לא היו החלפות של לוח אם.

תתפלא, גם בתחנות עבודה שעולות 5K$ לעיתים מחליפים לוח אם. אני חייב להודות שלרוב לא דרושה החלפת לוח גם במקרים שמחליפים, אבל עדיין זה מתבצע לעיתים קרובות. יחד עם זאת מחשבים של DELL מבין האמינים ביותר שיצא לי לפגוש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
תתפלא, גם בתחנות עבודה שעולות 5K$ לעיתים מחליפים לוח אם. אני חייב להודות שלרוב לא דרושה החלפת לוח גם במקרים שמחליפים, אבל עדיין זה מתבצע לעיתים קרובות. יחד עם זאת מחשבים של DELL מבין האמינים ביותר שיצא לי לפגוש.

נכון שמחליפים לוח אם,

אבל לפעמים לא שווה לתקן, כי לוח אם חדש או מחודש עולה כמו תיקון של הלוח הקיים, ואנשים מתעקשים להשאיר את המחשב שלהם.

אין לי בעיה עם החלפות של לוחות אם, אבל כשאתה רואה שני מחשבים ברמה דומה, נניח ACER וDELL, ובACER מחליפים לוח אחריי 3 שנים, וDELL לא עובר החלפת לוח גם לאחר פרק זמן ממושך יותר, זה יכול להעיד על אמינות המותג כשמדובר בסדרות מסוימות או במחשבים של יצרן מסוים (בכללי, ACER כיצרן, לא עשה עליי מעולם רושם טוב מבחינת אמינות).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

יש לי גם נייד של ACER. הACER מפגין אמינות מוחלטת ויש לי אותו כבר כימעט 3 שנים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מפתיע לשמוע, כי נתקלתי בהרבה ACERים תקולים עם בעיות לוח אם, מעגלי טעינה תקולים וכו'.

מי שהראו אמינות גבוהה היו DELLים למיניהם, THINKPADים, רוב הסדרות של HP (הייתה סדרה בעייתי כמו DV6000, זוועה של מחשבים), גם טושיבה לא היו רעים.

פורסם

אני עם X41 כבר חודשיים

מרוצה מאוד

נקנה ב400 שקלמחבר פורום העונה לשם אלעד,

יש לו עוד אחד למכירה אם אתם מעוניינים

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=438518&highlight=X41

המחשב סבבה לגמרי לאינטרנט - וורד - סרטים לא HD

מגיע עם זיכרון 1.5ג'גה+60 GIGA HDD

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
מפתיע לשמוע, כי נתקלתי בהרבה ACERים תקולים עם בעיות לוח אם, מעגלי טעינה תקולים וכו'.

המחשב שלי עבד לא קל, במשך כשנה עבד 24/7 כולל בקיץ ללא מיזוג. מעולם לא נדרשו פעולות אחזקה בחומרה. המחשב עובד יציב וזמן תגובה שלו סביר למדי ואני משתמש בו. הסוללה קצת התעייפה ולא מחזיקה מעל שעה וחצי על לינוקס - מעבר לזה הכל פיקס.

פורסם
המחשב שלי עבד לא קל, במשך כשנה עבד 24/7 כולל בקיץ ללא מיזוג. מעולם לא נדרשו פעולות אחזקה בחומרה. המחשב עובד יציב וזמן תגובה שלו סביר למדי ואני משתמש בו. הסוללה קצת התעייפה ולא מחזיקה מעל שעה וחצי על לינוקס - מעבר לזה הכל פיקס.

לכן לא עשיתי הכללה ואמרתי "מהניסיון שלי", יכול להיות שבמעבדות אחרות יש לאנשים ניסיון נוראי עם DELL וניסיון מצוין עם ACER.

פורסם

היום דווקא התעניינתי באמינות מחשבי מותג ומצאתי סטטיסטיקה מעניינת והייתי אומר אותי אישית מפתיעה:

http://ctwatchdog.com/finance/2012-computer-reliability-report-lenovo-most-reliable-acer-least-reliable-apple-declined

פורסם

מפתיע אותי (מאוד) שDELL נמצאת בתחתית,

וLENOVO בראשית הטבלה, אם מדובר בTHINKPAD אז יש מן ההיגיון, אך אם מדובר בIDEAPAD, משהו יריח לי כאן לא הגיוני.

טושיבה אמנם אמינה בהחלט, אבל DELL עושה רושם יותר רציני מבחינת אמינות.

אכן מפתיע, אבל אם הייתי עושה סטטיסטיקה בעבודה שלי כנראה שהיא הייתה נראית אחרת לגמרי.

פורסם

אני לא מופתע.

אגב, THINKPAD של השנים האחרונות זה בדיוק כמו IDEAPAD

או איך שלא תקרא לזה, במארז יפה ונוצץ. מבפנים הכול אותו דבר,

ואין שום יתרון באמינות.

ככה זה, אנחנו חיים בארץ ומשום-מה בארץ יש קהל מעריצים גדול של DELL.

נסיבות היסטוריות, אנא עארף. כמו כל תופעת עדר, קל להצטרף לשאר וקשה לשחות נגד הזרם...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

זה בדיוק הבעייה. מדירוג הזה לא ברור על אילו סדרות מדובר, הרי כל סדרה של מחשבים זו חומרה אחרת לגמרי בהרבה מקרים.

בכל אופן, בחזרה לדיון המקורי הגיל משחק תפקיד חשוב מאוד בגלל קבלים והיעדר חלקי חילוף (למשל דיסק IDE).

פורסם
זה בדיוק הבעייה. מדירוג הזה לא ברור על אילו סדרות מדובר, הרי כל סדרה של מחשבים זו חומרה אחרת לגמרי בהרבה מקרים.

בכל אופן, בחזרה לדיון המקורי הגיל משחק תפקיד חשוב מאוד בגלל קבלים והיעדר חלקי חילוף (למשל דיסק IDE).

מה שנכון נכון לגביי IDE.

היו מגיעים אליי למעבדה לפעמים מחשבים מצוינים (לזמנם), והיו תקינים לחלוטין למעט הרדיסק, אבל לך תשיג הרדיסק IDE.

קניתי מאיזה בחור פה לפניי חודש בערך מחשב קומפק, ההרדיסק לא היה במצב מי יודע מה, מזל שיש לי קשרים עם אנשים שמוכרים יד שניה, השגתי איזה הרדיסק IDE של 160GB, משומש, במחיר טוב. אחרת הייתי נתקע עם הרדיסק מעפן ולא משהו.

וTHINKPAD וIDEAPAD זה ממש לא אותה איכות, ללא הקשר לפלסטיקה. העמידות של החומרה בTHINKPAD הרבה יותר טובה, אני לא יודע כמה לוחות תקולים ראיתי בIDEAPAD, בגלל שבאיזשהו שלב הפסקתי לספור. :?

פורסם

ככה זה, אנחנו חיים בארץ ומשום-מה בארץ יש קהל מעריצים גדול של DELL.

נסיבות היסטוריות, אנא עארף. כמו כל תופעת עדר, קל להצטרף לשאר וקשה לשחות נגד הזרם...

אני חושב שדל הרוויח את השם שלו בצדק ואני אומר את זה על סמך ניסיון של מעל 5 שנים עם המחשבים שלהם. כאשר צריך מחשב חזק באמת אין גם הרבה אלטרנטיבות, תחנות עבודה של דל יותר חזקות מלנובו ויש הרבה יותר אפשרויות קוסטומיזצייה. כימעט ואי אפשר להרכיב מפרט כזה לבד, בטח לא עם מערכות קירור אויר כל כך טוב מחושבות עם תעלות ועוד (נניח והרכב לבד - לא תיהיה לך אחריות בבית הלקוח).

בדל מאוד קל לעשות קוסטומיזצייה כאשר אתה מזמין את תחנת העבודה שלך וזה מאוד חשוב, יש מגוון רחב של אפשרויות וכל זה ללא תוספת במחיר. אצל רוב המותגים האחרים יש לך מספר קונפיגורציות וזהו, כל תוספת מעבר עולה הרבה כסף.

כמה שאני רואה דל משקעים את עיקר המאמץ בשוק העיסקי והמקצועי - הם מאוד מצליחים שם וזה לא רק בארץ, את זה אפשר ליראות לפי נתח שוק מאוד מרשים אצלם.

• תוכן חדש...