Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת ibm x40

FifthGear
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מפתיע אותי (מאוד) שDELL נמצאת בתחתית,

וLENOVO בראשית הטבלה, אם מדובר בTHINKPAD אז יש מן ההיגיון, אך אם מדובר בIDEAPAD, משהו יריח לי כאן לא הגיוני.

טושיבה אמנם אמינה בהחלט, אבל DELL עושה רושם יותר רציני מבחינת אמינות.

אכן מפתיע, אבל אם הייתי עושה סטטיסטיקה בעבודה שלי כנראה שהיא הייתה נראית אחרת לגמרי.

בתוקף תפקידי יוצא לי לעשות בדיקות התאמה של כל מני דברים לכל מיני ניידים ולהחליט על קניה של כמה מאות בשנה. בעבודה אני אכן מעדיף להזמין DELL LATITUDE אבל ממש לא מהסיבות שציינת.

לי אישית בבית יש IDEAPAD U330 בן כמה שנים טובות והוא עדיין יכול ללמד כמה ניידים חדשים כמה דברים על חומרה.

הוא עובד קשה ומטייל עם אשתי לכל מני כנסים, מצגות וכדומה. לא מזיז לו. עם טושיבה הייתי בן בית במעבדה שלהם בפתח תקוה. לפחות קרוב לבית ושרות טוב.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם כבר אנו ברגע של נוזטלגיה על מחשבים ניידים, מסתובב אצלי נייד ThinkPad עוד מהימים שיוצר ע"י IBM (אחר כך המותג עבר לחברת לנובו) - דגם T23 עם 512 מגה זכרון ודיסק מרשים של ... 20 ג'יגה.

אומנם הוא לא עובד קשה, הוא נוראאאא איטי, אבל מעולם לא נזקק לתחזוקת חומרה.

הגיע אלי לפני הרבה שנים ממי שלא היתה צריכה אותו. הנייד הזה עבר נסיעות רבות וטיולים שאז שימש את הדור הצעיר, כיום הוא משמש, רק לפעמים, כמחשב אינטרנט בלבד, כאשר בזמן משחק בקונסולה צריך מדריך או סרטון מסייע ביו-טיוב. יש תנאי סביבה משופרים לגיימר הצעיר במשפחה...

ילה גבר בא נראה! מר +1

• תוכן חדש...