Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל המומחים שבניינו.

הזמנתי מהאיביי קסנון לרכב מנורת h7 55w 12k.

הרכב הוא פאסאט 2006, הבעיה שלי היא שהנורות הגיעו עם מיליון חוטים ואין לי מושג מה מתחבר למי?!?!

האם מישהו יוכל להסביר לי מה הולך כאן? מצטער שאני לא מעלה תמונה אני מקווה שמישהו מכיר ויודע להדריך אותי

עד שאצליח להעלות תמונה של החיבורים.

פורסם

אני ממליץ לך לגשת לחשמלאי רכב שבאמת מבין ומכיר את הנושא של התקנות כאלה כדי למנוע בלאגן לך ולרכב שלך

בהצלחה.

פורסם

אכן אולי יהיה לך בעיה עם מחשב הרכב, למרות שיש לדברים האלה פתרונות.

בנוסף, אתה יכול לקנות נורות בצבע תקין אם הנורות שקיבלת הם באמת סגול חציל כמו שמישהו כתב (לא יודע מאיפה הוא יודע איזה צבע יש לך. אבל וודאי לא תשתמש באיזה 7000K או יותר.)

פורסם

היה כתוב gift וזה עבר חלק. מה אתה לא מכיר את הטריק.

וברצינות, השוטר הראשון שיראה אור סגול בלילה, כאילו חייזר יורד מהשמיים=>תקבל הורדה במקום.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

טוב אז אחרי חיפוש קטן בגוגל שלא נעשה לפני הקנייה באמת הבנתי שקניתי קסנון בצבע מזעזע אז אני כניראה שאני אמכור

ואקנה אחד אחר. לגביי המשלוח לא ביקשתי שירשמו לי מתנה ולא כלום פשוט הזמנתי וקיבלתי.

ובנוגע לחוקיות אין לי מה לדאוג. יום טוב ותודה על העזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...