Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתקופה שהספורט המוטורי כבר לא מילה גסה, יהיה נחמד אם יהיה תרד שמרכז את כל דגמי ההנעה האחורית עם/בלי LSD שהגיעו לארץ הקודש.

כל אחד יתרום מהידע שלו, ואולי גם יסכם במשפט או שניים על כל דגם.

אם תהיה הענות גדולה נוכל לסדר אותם לפי יצרנים בסדר האלף בית, או אולי לפי מחירים.

מה אתם אומרים?

פורסם
תרד שמרכז את כל דגמי ההנעה האחורית עם/בלי LSD שהגיעו לארץ הקודש.

"הגיעו"? מלשון עבר?

איפה להתחיל? ימי המנדט..?

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

כל האופנועים והמשאיות למיניהן...:-D

דגמי הנעה אחורית הם לא בהכרח ספורטיביים בבסיסם (דגמי סטוק/ סטוק עם שיפורים קלים)

ויש דגמי הנעה קדמית / כפולה שיתאימו לעניין יותר (שוב, גרסאות סטוק / סטוק +)

הדברים לעיל נאמרו בהנחה שאתה מתכוון למירוצי מסלול ולא לדריפטים.

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
פורסם

הרכב הראשון של סבא שלי - טנדר פורדסון שחרש את מדבריות צפון אפריקה בשרות הוד מלכותה. מנוע 1.2 עם שסתומים צידיים ו-10 סוסים משתוללים ומשולחי רסן בדרך אל הגלגלים האחוריים.

יתרונות - הוא נסע. תרם תרומה למיגור הנאצים.

חסרונות - הוא נסע לאט. תוך כדי נסיעה הדרייבשאפט נפל.

רכב פופלארי נוסף משני צידי המשפחה ובכלל בארצנו הקטנטונת היה הפיאט 600, עם תצורת מנוע אחורי א-לה-פורשה ומנוע בן 20 כ"ס שללא ספק סיפק ביצועים מסמרי שיער.

יתרונות - זול.

חסרונות - יכלת לשמוע אותו מחליד. סבא שלי נפל עם הכסא דרך הרצפה ישר על הכביש.

פורסם
הרכב הראשון של סבא שלי - טנדר פורדסון שחרש את מדבריות צפון אפריקה בשרות הוד מלכותה. מנוע 1.2 עם שסתומים צידיים ו-10 סוסים משתוללים ומשולחי רסן בדרך אל הגלגלים האחוריים.

יתרונות - הוא נסע. תרם תרומה למיגור הנאצים.

חסרונות - הוא נסע לאט. תוך כדי נסיעה הדרייבשאפט נפל.

רכב פופלארי נוסף משני צידי המשפחה ובכלל בארצנו הקטנטונת היה הפיאט 600, עם תצורת מנוע אחורי א-לה-פורשה ומנוע בן 20 כ"ס שללא ספק סיפק ביצועים מסמרי שיער.

יתרונות - זול.

חסרונות - יכלת לשמוע אותו מחליד. סבא שלי נפל עם הכסא דרך הרצפה ישר על הכביש.

שברתה אותי..

• תוכן חדש...