Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נפילה עם המכס וDHL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש חדשות טובות

נתחיל בזה שחבר מהפורום שעובד בDHL אך לא קשור למחלקות הללו, משך קצת בחוטים והצליח להוריד ל30 שח את סכום העמילה שהיה 225 שח (שקשור לDHL).

כיוון שבאמצעות שירות הלקוחות שלהם התחלתי תהליך של תלונה, בטרם קבלת המכשיר , הם טיפלו עוד 5 ימים בנושא התלונה.

והצליחו להוריד גם את ה30 שח הללו + מחצית מסכום האחסנה (יצרו איתי קשר באיחור של שבוע, ואחכ עוד כמה טעויות של הנציגות שירות בעניין הסכומים אותם אני צריך לשלם).

כך ש514 השקלים הפכו ל199 כולל מעמ. (140 מזה זה ה17% מעמ שהיתי צריך לשלם , וההפרש זה קנס על הבלגן).

החבילה נחתה בארץ ב20 לאוגוסט, קיבלתי אותה ב13/09 . תענוג

כעת אני בתהליך מול המוכר הסיני של החנות, הוא הכניס לשם חשבונית פקטיבית עם פירוט עלות כל מוצר, כך ששניהם יחד עלו 41$ במקום 200. רציתי ממנו REFUND לפחות על החלק שלא קשור למעמ. ביינתים הוא מנסה להפיל את האשמה על מערכת המיסים בארץ. צילמתי לו את הקבלה המזוייפת שהוא הכין, נראה מה יהיה אפשר לעשות.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

טוב שהסתדר, ושוב הוכחה שהפורום הזה מלא באנשים טובים שעוזרים בכל מה שהם יכולים.

סה"כ 200 שקל זה בסדר גמור, והגיוני שזה הסכום שהיית נדרש לשלם אם ההצהרה של המוכר

היתה נכונה, ככה שאתה יכול להיות מרוצה.

לגבי המוכר הסיני, לא נראה לי שתבוא לך משם הישועה, וזה סכום כ"כ קטן, חבל לך להתווכח איתו.

הסינים אחרי המכירה לא סופרים אותך...

• תוכן חדש...