Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש מוזר בגולף 1998 (בטוחה שזו השנה?)

עדי22
שימו לב! השרשור הזה בן 4102 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום

יש לי גולף GTI שנת 1998.

ויש לי רעש מוזר במהלך הנסיעה.

לפי מה שאני שומעת הרעש בא מקדימה,כשאני שמה גז זה מתחיל,וכשאני לוחצת על הברקס זה מפסיק.

שמתי לב גם שזה קורה רק אחרי נסיעה ארוכה ובמהירות גבוהה.

כשיש את הרעש יש רעידות מוזרות כאלה בהגה, כשאני מסובבת את ההגה ימינה זה מתגבר ושמאלה זה פוחת.

זה רעש כמו חריקה.

הייתי במוסך הוא שמע את הרעש ולא מצא את הבעייה.

מה זה יכול להיות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לקחתי את האוטו לבדיקה נוספת.

צריך לנסוע עם האוטו הרבה בשביל שהרעש "יופיע",נסענו אך לא היה רעש.

לכן, הוא לא מצא את הבעייה.

בנוסף, הוא אמר שיש לי בעייה במנוע שהאוטו רועד ואני צריכה להחליף מספר חלקים.

הבעייה של הרעש מייאשת אותי ואני שוקלת למכור את האוטו, אך לא יקנו ממני בגלל הרעש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אל תתפתי לרוץ ולהחליף סתם חלקים כמו שהוצע כי זה יכול להיות גם גזירת קופון עלייך וחבל. קודם כל טפלי בבעייה הקיימת. מהיכן את בארץ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבין לליבך ואחד הדברים הכי מרגיזים שיש רעש שמשגע אותך ואתה לא יודע מה זה ומאיפה זה. בסוף את תגלי שמדובר במשהו פשוט. קשה לתת לך כיוון דרך מסך המחשב אז הדבר היחידי שאני לפחות יכול להציע זה לשמוע עוד חוות דעת וכמובן לתפוס את זה במוסך על חם שזה קורה ולדאוג לכך שמי שעולה על הבעייה שלא יחליף סתם חלקים בלי שהיא תיפתר ושייקחו על כך אחריות מלאה כדי שלא יישתו לך את הכיס. בקיצור אם בעל מיקצוע אומר אולי זה ככל הניראה לא יהיה הפיתרון לבעייה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1.לבדוק את כל הרצועות (מזגן,אלטרנטור,טיימינג,הגה כח),שהשריקה אינה מגיעה מאחת מהן.

2.לבדוק במכון פרונטים ביסודיות את כל העניין (ציריות/בוקסות הגה/תושבות/משולשים/חלקי מתלה אחרים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4102 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...