Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'אנטים חדשים לפולו החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש, נראה נהדר!

בזמנו גם אני רציתי לרכוש אותם אבל אחרי כמה שיטוטים החלטתי ללכת על 5 צלעות סטייל R

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

נראה מדהים!!

חייב לשאול, מאיפה קנית וכמה עלה? (אני אבין אם לא תרצה לפרסם כאן בפורום, אז אני אשמח אם תוכל לשלוח לי בפרטי :) )

Instagram:

VWPolo6R

פורסם
ממש יפה! תתחדש!

האמת אני הייתי משחיר את השמשות אבל זה כבר עניין של טעם. :-D

חחחח זה השלב הבא..

igold- קניתי בג.מ. פורטל. עלה 1800 כולל התקנה ובורג בטחון לכל גלגל. היו ממש נחמדים ויש שם מבחר די ענק אז קצת הלכתי לאיבוד שם :)

פורסם
חחחח זה השלב הבא..

igold- קניתי בג.מ. פורטל. עלה 1800 כולל התקנה ובורג בטחון לכל גלגל. היו ממש נחמדים ויש שם מבחר די ענק אז קצת הלכתי לאיבוד שם :)

תודה על המענה :)

יש לי אבל עוד 2 שאלות,

1. האם הקנייה כוללת 5 ג'נטים? (אחד לגלגל ספייר)

2. לגבי הג'נטים הישנים.. יש אפשרות להזדכות עליהם?

ושכחתי להגיד, תתחדש!!

Instagram:

VWPolo6R

פורסם
תודה על המענה :)

יש לי אבל עוד 2 שאלות,

1. האם הקנייה כוללת 5 ג'נטים? (אחד לגלגל ספייר)

2. לגבי הג'נטים הישנים.. יש אפשרות להזדכות עליהם?

ושכחתי להגיד, תתחדש!!

4 גאנטים. באף גלגל ספייר אין גאנטים כמו ב4 המקוריים כי הצמיג גם במידות אחרות קצת.

אני מניח שאם היו לי גאנטים ממגנזיום והייתי מחליף אותם אז בטח הייתה איזה הנחה אבל היו לי גאנטים מפח שלא שווים כלום אז לא קיבלתי עליהם זיכוי.

פורסם
4 גאנטים. באף גלגל ספייר אין גאנטים כמו ב4 המקוריים כי הצמיג גם במידות אחרות קצת.

זה לא נכון, ברכב שלי 4 חישוקים קלים מקוריים כולל הספייר חישוק קל גם הוא מקורי כמובן ובמידה זהה לשאר ה-4.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

סבבה אחי.. אני בטוח שבמכוניות יותר יקרות יש מצב שהגלגל הספייר מגיע עם חישוק קל מקורי. ברוב זה לא

• תוכן חדש...