Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי תוספת לא מוצלחת לאתר ודי מעצבנת, ואני בטוח שאינני היחיד שחושב כך.

איך אפשר להסיר את זה?

תודה מראש.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

זה מעיק, אבל רק כי זה מלבני ותקוע בצד. אם זה היה באנר בצורה של זה שמופיע באשכולות, היה עדיף

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

יש פתרון, תוסף לכרום ולפיירפוקס בשם- ADBLOCK.

אחרי ההתקנה, לחיצה ימנית עם העכבר על הבאנר > בתפריט בוחרים בadblock > ו- block this ad, וכאילו לא היה באנר אף פעם. :wink:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אפשר להוריד ככה את כל הפרסומות באתר:mm_yeah:

בטח יש למפתחים של ADBLOCK הרבה אויבים:-)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שלום רב !

מצטרף לבקשה של הבאנר המטריד של וואלה, למרות שוואלה, נמצא ברשימת המעודפים שלי, אך איני זקוק לקיצור דרך על מנת להגיע אליו.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אם אתם גולשים בכרום, לצד שורת הכתובות יש סימן של מפתח כלים קטן כזה attachment.php?attachmentid=302952&stc=1&d=1346000687

אחרי זה תלחץ על "כלים" "Tools".

אחרי זה על "הרחבות" "expends"

אז תוכל לראות את כל התוספות שיש לכרום שלך, את התוספות של וואלה! פשוט תשליך לפח שיש שם עם העכבר.

אם גולשים באקספלורר, קליק ימני על ה-toolbar של וואלה! ומחיקת סימן ה-V בתפריט שייצוץ מהקליק הזה.

לאחר מכן כנסו ל"התחל" ומשם להסרת תוכנה שבלוח הבקרה, מצאו את ההתקנה של וואלה ו-uninstall לווידוא הריגה (אקספלורר בלבד).

לא יודע פיירפוקס.

Untitled.jpg

אופנוען

פורסם

איך אתם יכולים לגלוש בלי ad block plus ?

אם אני יושב על מחשב שאין בו, אני לא מכיר את האתרים האהובים עליי, הכל מכוזה פרסומות...

תוסף חובה!

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מצטרף לבקשה. זה משגע אותי. אם הייתי רוצה לראות חדשות הייתי קורא רדיו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
מצטרף לבקשה. זה משגע אותי. אם הייתי רוצה לראות חדשות הייתי קורא רדיו.

ואני לתומי חשבתי שהילדים והחברים שלהם עשו משהו למחשב במשחקים שלהם...:?

אוף! תעיפו את זה לכל הרוחות!!! :evil:

ליאור

מה ההודעה הזו שקופה? :conf:

אם אתם גולשים בכרום, לצד שורת הכתובות יש סימן של מפתח כלים קטן כזה attachment.php?attachmentid=302952&stc=1&d=1346000687

אחרי זה תלחץ על "כלים" "Tools".

אחרי זה על "הרחבות" "expends"

אז תוכל לראות את כל התוספות שיש לכרום שלך, את התוספות של וואלה! פשוט תשליך לפח שיש שם עם העכבר.

אם גולשים באקספלורר, קליק ימני על ה-toolbar של וואלה! ומחיקת סימן ה-V בתפריט שייצוץ מהקליק הזה.

לאחר מכן כנסו ל"התחל" ומשם להסרת תוכנה שבלוח הבקרה, מצאו את ההתקנה של וואלה ו-uninstall לווידוא הריגה (אקספלורר בלבד).

לא יודע פיירפוקס.

אופנוען

• תוכן חדש...