Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוכר דירה רוצה להפר הסכם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש דירה שהשוכר רוצה לעזוב לפני תום החוזה

כרגע הוא מעוניין לעזוב כי החליט לעבור למקום אחר, אבל לסיום החוזה יש עוד 8 חודשים.

בחוזה כתוב:

"השוכר מתחייב שלא לקצר את תקופת השכירות, ו\או להעביר את הדירה או זכיותיו או חלק מזכויותיו בדירה עפ"י הסכם זה לאחר ו\או אחרים, לרבות גוף משפטי, ללא אישור מראש בכתב מאת המשכיר."

אז נכון למצבנו, ובהנחה ולא כתוב מה יקרה אם הוא יקצר את תקופת השכירות, מה הדין במקרה שכזה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אם אתה רוצה לשאול אותי? קח ממנו תשלום על עוד חודש נוסף מהיום שהוא יוצא מהדירה ושחרר אותו לדרכו.

זה כמו עובד שרוצה לקבל פיצויים - הכל שאלה של כמה הוא עקשן... ראיתי מקרים שהמעביד שילם הרבה יותר ביוקר מהפיצויים.

פורסם

מקובל להכניס סעיף שעל השוכר למצוא מישהו אחר שייכנס במקומו.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

בהנחה ולא נוסח תנאי ליציאה מוקדמת אז הכרתי שני בעלי דירות שלפנים משורת הדין דרשו מהשוכר הנוכחי למצוא שוכר אחר עד מועד פינוי הדירה או שאינם מחזירים את הפקדון היה ושוכר מתעקש. נראה לי הוגן לשני הצדדים. השוכר החדש צריך להבין שהחוזה שלו הוא עד תום החוזה הקודם והתנאים אותם תנאי, אלא אם תרצה לנסח חוזה חדש עם "תנאי יציאה"

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

1. כל הצ'קים של השכירות אצלי ביד

2. אם יחליט לעשות נזקים (והוא לא), יש בנוסף צ'ק ביטחון על סכום פתוח ככה שאני לא דואג

אני לא מחפש לדפוק את הבחור, אבל לא בא לי להישאר עם דירה ריקה ולהפסיד את שכירות רק בגלל שהוא החליט להפר חוזה. מבחינתי שיביא מישהו אחר במקומו אבל אני יוצא מנקודת הנחה שהוא לא מוצא ורוצה לעזוב.

עידן אין לי בעיה שהוא ימצא, כמובן הדייר החדש צריך אישור שלי כדי להיכנס זה לא שהוא יביא לי איזה הומלס שיהרוס לי את הבית.

in the face

with a chair

פורסם

צ'קים לוקח לבטל 6 דקות בדיוק. ואל תסכים שאותו שוכר ימצא לך שוכרים חדשים. זה מתכון לצרות.

יכול מאוד להיות שהוא מנסה להוציא ממך הוזלה במחיר.

פורסם

ברך כלל בחוזי שכירות מציינים קנס השווה ל 1-3 חודשים בגין הפרת חוזה

אם סעיף פצוי זה חסר בחוזה אזי אחד הצדדים יכול להתפאר בהפרת חוזה אך סעיף זה חסר משמעת באם אין חיוב עליו

בשל כך נשאר לך רק לתבוע אותו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אין סעיף פיצוי, יש סעיף שאוסר עליו לקצר את מועד השכירות. או לפי הבנתי, הוא מחוייב לשנת שכירות אלא אם אני אתן את הסכמתי לקצר לו אותה אם יבקש.

מקס את מה הוא יבטל בדיוק? ביום שאחרי הכל מוגש להוצאה לפועל. הוא לא בנאדם שיתעסק עם הוצאה לפועל.

in the face

with a chair

פורסם

מי ניסח את החוזה הזה?

הניסוח צריך לאמר שגם אם עזב את הנכס לפני סיומו החוקי הוא חייב בתשלום.

ואצלך זה חסר .

אז התרופה שלך היא רק תביעה על הנזק שיגרם לך אם לא מצאת שוכר או מצאת שוכר בשכ"ד נמוך יותר + הוצאות סבירות למציאת אותו שוכר.

אין סעיף פיצוי מוסכם כאשר יש הפרת הסכם ?

האם יש לך בעיה להשכיר את הנכס לדייר חדש? אם אין , שלח אותו לחופשי .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אין לי בעיה עם מישהו חדש, אבל לוקח זמן עד שבא חדש ובנתיים אני מפסיד.

לא זוכר כרגע אם יש הסכם פיצוי, לדעתי אין. זה חוזה שנקנה בחנות כלי כתיבה (כי לא מצאתיבאינטרנט משהו נורמלי יותר ואם מישהו מכיר אני אשמח לקבל קישור לקובץ)

in the face

with a chair

פורסם

קודם כל יושבים איתו ומסבירים לו שהוא צריך למצוא שוכר או לשלם עד שאתה מוצא (כששניכם מחפשים במקביל).

כשאני הייתי במצב הזה כשוכר מצאתי שוכר בכמה דולרים פחות ממה ששילמתי לפי החוזה והשלמתי את ההפרש עד גמר החוזה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

האינטרס שלך הוא לא להכריח מישהו להשאר בניגוד לרצונו. תן לו למצוא שוכר בעצמו וכמובן תאשר זאת כשימצא מישהו רציני.

אף אחד לא מפסיד ואתה עוד עושה טובה למישהו. חוצמזה, תחשוב על זה כך - בכל מקרה בתום החוזה יצטרך להמצא שוכר אחר, עדיף שהשוכר נוכחי ישבור את הראש מאשר שאתה תצטרך לעשות זאת.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

בתור שוכר דירות, אף פעם לא אחתום על חוזה בלי אפשרות יציאה בהתראה מראש (חודש, חודשיים גג). בכל המקרים בהם יצאתי לפני תום החוזה בעל הבית העדיף למצוא בעצמו שוכר חדש, כמובן שעזרתי ככל יכולתי.

אני לא יכול לייעץ משפטית, אבל אתה הרי לא הולך להחזיק אותו אסיר בדירה, או לגרום לו לשלם על דירה שהוא לא גר בה, נכון? עדיף שתשבו ותמצאו פיתרון הוגן אנושית, לא הכל חייב להיות דרך עורכי דין.

אשמח לחזור עם תובנות נוספות, אני מתכוון להודיע לבעל הבית שלי בשבוע הקרוב שאני מתכוון לעזוב...

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

ברור שלא אסיר וגם לא שישלם על דירה שהוא לא גר בה כל עוד אני לא מפסיד.

אין לי בעיה בכיף שיהיה דייר אחר במקומו, אבל שזה לא יפול עלי בדמות הפסד של כמה חודשים בגלל שהוא החליט שמחר הוא עוזב לדוגמה. אני מעדיף יותר שהוא יתן 3 חודשים לפחות לפני שהוא רוצה לעזוב ככה שיהיה קל לשנינו לחפש, אבל הוא חושב כנראה שאין לו איזו חובה כזאת או אחרת והוא יכול לעזוב מתי שהוא רוצה ללא הודעה מראש.

הוא לא אדם בעייתי, רק רחפן שחושב שהוא משלם חודשית ובזה נגמרת החובה שלו (למשל תקלות שמגרמו בגללו חשב שאני צריך לתקן)

in the face

with a chair

• תוכן חדש...