Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוכר דירה רוצה להפר הסכם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא הייתי מוכן ששוכר הדירה ימצא לי דייר אחר במקומו, בנכס שלי אני אקבע למי אני מוכן להשכיר ולמי לא.

לרוב מצויין שלמשכיר יש זכות סירוב במקרה שבו זה סביר.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
אני לא הייתי מוכן ששוכר הדירה ימצא לי דייר אחר במקומו, בנכס שלי אני אקבע למי אני מוכן להשכיר ולמי לא.

השוכרים שלי נאלצו לסיים חוזה מוקדם במאי האחרון (חוזה של 3 שנים, יצאו 7 חודשים לפני סיומו).

שלחתי אותם למצוא שוכר חלופי, את הראשון לא אהבתי, הביאו עוד אחד שאישרתי ובזה נגמר הסיפור. אתה לא חייב לאשר כל אחד שהם מביאים, וגם יכול להכתיב תנאים מראש. במקרה שלי זה היה הכנסה מסויימת, לא יותר משני דיירים בדירה ובלי כלבים מעל 12 קילו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מניסיוני, מבחינת המשכיר, כדאי לגמור מוקדם ובכל מחיר. אישית אצלי כשזה קורה (ויש לי יותר משוכר/דירה אחת), לא מתווכח, רוצה ללכת, לך. רק אל תשאיר חובות ונזקים.

אם תכנסו לעימות, עם כל השקים שיש לך בייד, תגלה שבפועל אתה לא יכול לעשות הרבה ולא כדאי לך כל הריצות האיתורים וההתעסקות מול רחפן חסר כל. להבא, ככל שניתן, כדאי לקחת שקים לבטחון של אב, דודים, אנשים מבוגרים, לפעמים זה מקל בהפעלת לחץ.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

לי יצא למצוא שוכרים אחרים במקומי ושבעל הדירה יאשר אותם.

אם הוא רוצה לעשות את זה, הכי טוב.

עד אז הוא צריך לשלם שכ"ד כי אתה לא אחראי למה שהוא עושה, אלא אתה דואג לאינטרסים שלך כי יש לך חוזה.

פורסם

אני לא מבין חלק מהעצות שאם משיאים כאן.

נחשוב רגע על מצב הפוך בו לתומר יש באמצע השנה דייר חדש שמוכן לשלם עוד 250 דולר לחודש על הדירה.

האם אז הייתם אומרים לתומר לפנות את הדייר או שהייתם אומרים לו זבש"ך? האם הדייר היה עוזב מרצון תוך יום-יומיים והכל בא על מקומו בשלום?

מה זה החירטוטים האלה?

יש חוזה - שני הצדדים מחוייבים לקיימו עד תומו.

רוצה הדייר לעזוב - שיעזוב - אבל ימשיך לשלם עד שתומר ימצא דייר כלבבו.

לבטל שיק? הצחקתם אותי. נכון אפשר לבטל שיק, אבל...אפשר גם להגיש את השיק לפרעון בהוצל"פ, ואפשר גם לפדות את השיק אצל אנשים שעיסוקם הוא לגבות שיקים מחכמולוגים. תבינו לבד. מה זה הקשקושים האלה.

תומר - אתה יכול בשקט להודיע לדייר שהוא יכול לעזוב בתנאי:

הוא מפסיק לשלם ששכ"ד (וארנונה וחשמל וכל מה שהוא מחוייב לו בחוזה!) - ברגע שיש דייר אחר במקומו.

הוא יכול לעזור במציאת דייר (זה הרי אינטרס שלו) אבל אתה תומר, לא מחוייב להכניס לדירה כל הומלס שהוא מוצא ברחוב.

במידה ושכ"ד של הדייר החדש יהיה נמוך משכ"ד שהוא משלם - הוא ישלים לך את שכ"ד בדיוק לגובה שנקבע בחוזה.

אנשים - תתבגרו ותגדלו - התחייבתם למשהו (כן, גם אם מילולית) - תעמדו בהתחייבות שלכם. אתם אנשים בוגרים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

במצב של היום, הוא ימצא לך שוכר אחר תוך ימים מעטים. לך זה לא כלכך משנה כל עוד השוכרים נורמטיביים והכסף יגיע בכל חודש. תיפגש אתם, תראה אם הם מוצאים חן בעיניך ושלח את הבחור לדרכו ללא "קנסות יציאה".

אין דבר יותר מתסכל מאשר לשלם על חודש שכר דירה כאשר אתה לא גר בה יותר, ובנוסף לשלם שכר דירה על הדירה שאתה גר בה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
אין דבר יותר מתסכל מאשר לשלם על חודש שכר דירה כאשר אתה לא גר בה יותר, ובנוסף לשלם שכר דירה על הדירה שאתה גר בה.

אם הדירה היתה שלך, היית מוותר על חודש שכירות? או חודשיים? (עזוב יומיים שלושה - שבוע). ומשלם במקביל גם ארנונה וחשמל? על חשבון מי אתם מציעים לתומר להפסיד כסף? אתם הייתם מוכנים להפסיד?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

התשובה הנורמטיבית כפי שקיבלת היא - שיחפש דיירים חדשים - עד שאתה תאשר אותם.

עד אותה נקודה שהדיירים החדשים נכנסים - (ממש עד היום האחרון) - הוא משלם.

פעם הבאה תכניס לחוזה סעיף יציאה נורמאלי.

מקובל לדוגמא לשים סעיף שנותן אפשרות תוך מתן הודעה מראש של חודשיים שלושה או לחילופין - מציאת דיירים אחרים שהמשכיר מאשר כשוכרים חלופיים - באותם תנאים כמו השוכר היוצא.

ובחר אחת מ2 הדרכים האלו ותודיע לשוכר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...