Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנתי דאבל דין אלפיין IVA-200.

חיברתי את המצלמת רוורס כמו שצריך,אך היא מרצדת.

ישר חשדתי בחיבור ווידאו שלה,כשנענתי אותו הייתה תגובה על המסך.

החלפתי אותו וחיברתי שוב,שוב התמונה מרצדת,אך הפעם הראש בסדר והמסך פשוט מרצד קבוע.

מה יכול להיות הבעיה?

העברתי את החוט מתח והווידאו ביחד כמטר,יכול להיות שיש השפעה מהמתח?

פירקתי חצי באגז כדי לחבר אותה כמה שיותר אסטתי,בבקשה תעזרו לי.

המצלמה שכבה אצל חבר בבית שנה(עלתה 20 דולר),לא הותקנה אפילו,ככה שאין לי מושג לגבי איכותה.:cry:

תודה לכל העוזרים!

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לא מכיר מצלמות רווקס לרכב, אף פעם לא התעסקתי עם זה, אבל זה מזכיר לי בעיה של שיטות שידור שלא מתאימות. לדוגמה: המצלמה NTSC והמסך PAL.

אתה יכול לתת דגם מדוייק של המצלמה ושל המסך?

עריכה: רק עכשיו שמתי לב שכתבת כבר לגבי IVA-200. ממה שראיתי באתר שלהם, הוא עובד ב NTSC. תבדוק את המצלמה.

פורסם

באיזה רכב מדובר?

לקחת מתח למצלמה ממנורת רוורס? נסה לקחת ממקור מתח אחר (שלא קשור למערכת האורות ברכב) ואם הריצוד מפסיק יש לחבר עם ממסר.

פורסם

צודק לגבי שיטת שידור,לא חשבתי על זה אבל אני זוכר שיש שם אופצייה לשנות.

אין לי מושג מה דגם המצלמה.

לא מאמין שהבעיה היא במקור המתח,החשדות שלי הם בכבל הווידאו שיוצא מהמערכת למצלמה.

מחר אעשה עקיפה עם כבל אחר.

אבדוק גם הגדרות.

הסיוט הכי גדול שלי הווא שהמצלמה לא תקינה.:-(

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לא מאמין לא מאמין, אבל מה שכתבתי הינו מנסיון, אם תציין על איזה רכב מדובר אהיה בטוח בוודאות.

תבדוק האם בהנעה או עם סוויצ פתוח הרעש בתמונה משתנה.

פורסם

כמו בסימלון,מאזדה לאנטיס 2001.

הזוכה הוא הבחור שהציע לבדוק שיטת שידור,

שנייה אחת בהגדרות,שינוי מ-NTSC ל-PAL והופ הכל עובד.:-)

תודה ענקית לכלולם!

פורסם

המצלמה מותקנת מעל המספר האחורי.

אני יעלה תמונה בהמשך.

פורסם

יש לי הצעה בשבילך היא תפטור לך את הבעיה ...

ככה קח מיני ריילאי (ממססר)

את החוט הצהוב תבטל חוט לבן תכניס בו רוורס וממנו יוצא לכחול החיבורים של המצלמה חוט אדום פלוס קבוע או אחרי סוויץ חוט שחור מינוס ביחד עם המינוס של המצלמה

בהצלחה

.Hu :eclipse sound monitor. Comp:morel supremo prototype

.Sub:hertz Mille ml3000. amp:audison thesis quattro

• תוכן חדש...