Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתנ"א במיטבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא זוכר איפה ראיתי את זה במסגרת העבודה,אבל אכן יש משהו כזה כתוב,שמגדיר במפורש שברכב משטרתי מבצעי לא מחוייבים לשים חגורה בדרך עירונית.

אבל שוב,זה לא העניין של האם יש לזה סימוכין בחוקי התעבורה וכו',בתור אחד שנמצא בתחום הזה מספיק זמן,אני חשב שזה הכי הגיוני שיש ששוטר ייסע בדרך עירונית ללא חגורה,ולו רק בגלל 2 הסיבות שציינתי מקודם,וגם אם לא היה לזה שום בסיס חוקי אני לא הייתי מעיר דווקא על העניין הזה,כי נכון שיש חוקים,הכל טוב ויפה וצריך לציית אליהם,אבל הכל יפה ונחמד בזמן שיגרה,במצב חירום חייבים גמישות.

הדוגמא הכי טובה לזה היא שאני אישית קיבלתי שבוע שעבר פסילת רשיון נהיגה בגלל נהיגה במהירות מופרזת בדרך עירונית (91 קמ"ש),אבל לאחר יום בשימוע שנערך לי אצל ראש לשכת תנועה הוחלט להחזיר לי מיידית את רשיון הנהיגה,כיוון שהובהר שהעבירה בוצעה בעקבות אירוע מבצעי שלא סבל דיחוי ודרש טיפול מיידי,ובקיצור ולעניין העניין נסגר כלא היה,מתוך הבנה שבמצב חירום ישנן דרישות שלעיתים לא באות בקו ישר עם חוקי התנועה היבשים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אני לא זוכר איפה ראיתי את זה במסגרת העבודה,אבל אכן יש משהו כזה כתוב,שמגדיר במפורש שברכב משטרתי מבצעי לא מחוייבים לשים חגורה בדרך עירונית.
נשמע מוזר מאוד.

ידוע לי שבצבא ניסו ליישם רעיון (טיפשי) שכזה, אבל בסופו של דבר הוא נפסל מהסיבה הכי פשוטה והכי הגיונית שניתן לחשוב עליה:

(לא יאמן שזה מגיע בצבא ;-))

על-פי הסטטיסטיקה היה סיכון גבוה הרבה יותר שנהג/לוחם יפגע בתאונת דרכים במהלך פעילות מבצעית,

מאשר מסיבה הקשורה לפעילות המבצעית עצמה...

פורסם

זה לא טיפשי כלל וכלל,ומיד אני אסביר לך:

גם אני שירתתי כלוחם בצבא,ונהיגה מבצעית צבאית הרבה יותר מסוכנת מאשר נהיגה מצעית אזרחית-משטרתית מהסיבה שלרוב נהיגה מצבעית צבאית תערך בשטחים פתוחים (הכוונה בשטח,שבילי עפר וכו') עם כלים הרבה פחות בטוחים מהרכבים שיש למשטרה (לצורך העניין תשווה נהיגה מבצעית באביר בשטח לנהיגה מבצעית במאזדה לנטיס בכביש).

הנהיגה המבצעית בצבא מסוכנת בכמה רמות מנהיגה מבצעית עירונית,ולא ניתן כלל להשוות בינהן.

דבר שני,שוב עניין נשיאת הנשק,שהוא נקודת התורפה הכי גדולה שיש ברכב בנהיגה עם חגורות.

בצבא במהלך פעילות מבצעית אתה נושא את הנשק במצב תלה-צוואר,כלומר אין לך בעייה לבצע ירי מכוון גם אם אתה קשור החגורת בטיחות (כיוון שרצועת הנשק נמצאת מעל חגורת הבטיחות אין בעצם מה שיפריע לבצע ירי).

לעומת זאת,כמעט בלתי אפשרי לשלוף אקדח מהנרתיק כאשר אתה עם חגורת בטיחות,שוב מנסיון,לא דבר פשוט,בטח לא במצבי לחץ.

אז למרות שהכי קל לעשות את ההקבלה לצבא,אין למה להשוות כיוון שאופי הפעולה והביצוע שונים לגמריי.

אם אתה רוצה לקבל את ההוכחה הכי טובה לכך תיסע לטיול בולדרים עם ג'יפ,אל תשים חגורה ותראה איך אתה נזרק מצד לצד במהלך הנסיעה,וזה עוד בנסיעה רגילה,לא נסיעה מבצעית שאתה נוסע לטפל באירוע,או יותר גרוע שיורים עלייך ואתה נמלט.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לכל מגני הדרדסים.

תנו לי לשחק קצת בגרגמל.

אסור! לשוטר להיות לא חגור, אלא אם כן זה מבצעי (סיור בטיילת זה לא מבצעי).

אפילו לפני ארוע הם צריכים להיות חגורים, במקרה הצורך הם יכולים לנתק את החגורה 100 מטר לפני הארוע (לא להתקטנן על המרחק, תודה).

יש יחידה של שוטרים שמטפלת בדיוק בזה (עבירות של שוטרים על חוקי התנועה ועוד. לא מח"ש).

והדבילון, סליחה... דרדסון, אם הוא היה כ"כ בטוח בצידקתו, הוא לא היה מאיים בדו"ח (על ראש הגנב.. וכו').

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

בקשר לתמונה, אני לא יודע מי צילם והחליט לפרסם..

אבל אל תמהרו לפתוח את הפה! אף אחדד לא יודע מה הם עשו שם ואם תפעילו את ההיגיון הלא כל כך בריא שלכם אפשר לומר שהם דיברו עם הבנות כדי שהן תתחפפנה משם ומהר כי כל טמבל יודע שזנות זה לא חוקי!

בקשר לחגורה, אכן יש חוק שמגן על השוטר במקרה של אי חגירת חגורת בטיחות אבל רק במקרה של קריאה דחופה וכו'

מאיפה אני יודע? אבא קצין מתנדבים במתנ"א, אח חבלן ואח ביס"מ.....

עכשיו אני מוחרם? :roll:

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם
אבל אל תמהרו לפתוח את הפה! אף אחדד לא יודע מה הם עשו שם ואם תפעילו את ההיגיון הלא כל כך בריא שלכם אפשר לומר שהם דיברו עם הבנות כדי שהן תתחפפנה משם ומהר כי כל טמבל יודע שזנות זה לא חוקי!

כן, אני בטוח שהשוטרים ניסו לנפנף אותן...

2. ככל שידוע לי אין חוק האוסר על זנות והחוק מתמקד יותר במה שמסביב לזנות (ראה ס' 199 עד לס' 214ב בחוק העונשין התשל"ז-1977) כגון סרסרות, ניצול קטינים לזנות, הבאת אדם לידי מעשה זנות, השכרת מקום לזנות וכו'.

נ.ב.

1. ההודעה היא בערבון מוגבל ויכול להיות שאני טועה בדברי אבל על פניו מהמידע שיש לי כרגע אני חושב שדברי נכונים.

2. ההודעה באה כתשובה ללנצ'יהוליסט ולא בשביל לשדל חברי פורום לזנות :drinking:

פורסם
2. ההודעה באה כתשובה ללאנצ'יהוליסט ולא בשביל לשדל חברי פורום לזנות.

ועכשיו הרסת פרנסה לכ"כ הרבה בעלי ראלי, מעוטי יכולת.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

יש לי 2 הערות.

1. ע"מ ששוטר ייסע ללא חגורת בטיחות הוא חייב באישור ממפכ"ל המשטרה בכבודו ובעצמו. (כלומר על המפכ"ל לאשר שהפעילות שבה השוטרים נוסעים ללא חגורה היא אכן מוצדקת ואישורים כאלה ניתנים לפעולות מיוחדות ולא לסיור. זהו כמובן אישור דיי נדיר ולא כל שוטר ירים טלפון למפכ"ל ויגיד לו שהחגורה לוחצת אז אם אפשר בבקשה.....).

2. בפעילות מבצעית בצה"ל יש עד היום אישור לנסיעה ללא חגורה בשטחים. מג"ד מוסמך לאשר זאת.

שימו לב - מדובר בפעילות בשטח עויין, בשטחים.

ואין לכם טעם בכלל להתווכח על 2 עובדות אלו.

פורסם

טוב, מכיוון שהסיפור הוא שלי: תנו לי להסביר משהו.

כן, אני מחפש שוטרים. בכל מצב, בכל פינה. (רק חבל שבהרבה מקרים אין לי מצלמה איתי)

למה אני עושה את זה?

1. השוטרים צבועים. מבצעים סתם ככה את אותן העבירות שהם קונסים אותנו עליהן.

2. השוטרים מחלקים דוח"ות מפגרים על ימין ועל שמאל במקום לטפל בבעיות האמיתיות בכביש. הם דופקים קופה על אותן העבירות שהם בעצמם עושים.

ותסלחו לי, אבל סיור בטיילת בת ים, וכריזה ברמקול "הונדה! תמשיך לנסוע!", זה לא בדיוק פעילות מבצעית.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
טוב, מכיוון שהסיפור הוא שלי: תנו לי להסביר משהו.

כן, אני מחפש שוטרים. בכל מצב, בכל פינה. (רק חבל שבהרבה מקרים אין לי מצלמה איתי)

למה אני עושה את זה?

1. השוטרים צבועים. מבצעים סתם ככה את אותן העבירות שהם קונסים אותנו עליהן.

2. השוטרים מחלקים דוח"ות מפגרים על ימין ועל שמאל במקום לטפל בבעיות האמיתיות בכביש. הם דופקים קופה על אותן העבירות שהם בעצמם עושים.

ותסלחו לי, אבל סיור בטיילת בת ים, וכריזה ברמקול "הונדה! תמשיך לנסוע!", זה לא בדיוק פעילות מבצעית.

במקום בו אני גר ישנה מכונית מישטרה על לוחיות צהובות שחונה על המידרכה. איך אני יודע שהיא מישטרתית? לא לכל אוטו בארץ יש מיתכונים לרובוט חבלן + מדבקה של "משטרה" על הצד של השימשה + כובע שוטר זרוק באוטו...

מיותר לציין כי וואנדורה 4X4 שחונה על המידרכה מפריעה (מאוד)...

התקשרתי למישטרה (100) והם אמרו שישלחו ניידת...

כשהניידת הגיעה הם פשוט הסתובבו ונסעו...

מיותר לציין כי אם זה היה רכב אחר הוא היה חוטף דו"ח... בפעם הבאה שזה יקרה, צילום ו... מיכתב למח"ש...

אני ממש בעד ללמד את הדרדסים איך להתנהג... מלא פעמים אני רואה ניידת בכביש "מזגזגת" בין שני נתיבים... כשאני עוקף אותו אני רואה שוטר מדבר בפלאפון (עם יד אחת) והיד השניה עם החלון...

באותם רגעים אני מצטער שאין לי מצלמה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

לפני כמה ימים שמעתי סיפור מדוד שלי

לפני כמה שנים הייתה עומדת סיירה משטרתית בקביעות על המדרכה ואנשים שהיו עוברים שם היו נאלצים לרדת לכביש.

רצה ה' וקמה קואליציה של אנשים שמאסו (או קואליציונר?) שעשה והגדיל, הדפיס מדבקות לשמשה מהנייר כמו שמדביקים בקניון בת-ים. היה רשום על המדבקה "שוטר יקר - אתה חוסם לי את המדרכה!"

אבל מה? מדבקה אחת לא מספיקה

כל המדבקות שהבחור הנחמד הדפיס - הודבקו על השמשה הקדמית. (אני לא צריך לספר לכם איזה סיוט זה להוציא את המדבקה הזו. עדיף להחליף שמשה).

פורסם
לפני כמה ימים שמעתי סיפור מדוד שלי

לפני כמה שנים הייתה עומדת סיירה משטרתית בקביעות על המדרכה ואנשים שהיו עוברים שם היו נאלצים לרדת לכביש.

רצה ה' וקמה קואליציה של אנשים שמאסו (או קואליציונר?) שעשה והגדיל, הדפיס מדבקות לשמשה מהנייר כמו שמדביקים בקניון בת-ים. היה רשום על המדבקה "שוטר יקר - אתה חוסם לי את המדרכה!"

אבל מה? מדבקה אחת לא מספיקה

כל המדבקות שהבחור הנחמד הדפיס - הודבקו על השמשה הקדמית. (אני לא צריך לספר לכם איזה סיוט זה להוציא את המדבקה הזו. עדיף להחליף שמשה).

גם אני חשבתי על זה...

אבל על "השחתת רכוש המדינה" אפשר להיכנס לכלא :? ....

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...