Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התאמת HU לסט רמקולים ומגבר קיימים.

The Coolest
שימו לב! השרשור הזה בן 4123 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

ברשותי הרמקולים הבאים:

סט קומפוננט Morel Tempo 6 וסט מורל Morel Tempo 6X9.

שני הסטים מחוברים למגבר Lightning Audio Bolt B300.4.

סה"כ מערכת יחסית בסיסית ולא יקרה, וזה בהחלט מספק אותי.

אני מחפש HU שיתאים למערכת, והדרישות ממנו זה כניסת USB בכדי לחבר כונן פלאש או אייפוד, לנגן מהם מוסיקה. וכמובן 4 יציאות RCA בשביל לחבר את ארבעת הערוצים למגבר מבלי להשתמש במפצלים למיניהם.

לא ממש משנה לי אם זה יהיה חדש או יד שניה, אבל חדש עדיף עקב האחריות ונוחות הקניה. אבל אם יש משהו טוב ביד שניה שכדאי לי לשקול אז בשמחה אשמע את ההמלצה.

אני לא הולך לשדרג את שאר הרכיבים של המערכת בעתיד, כך ששדרוג עתידי לא צריך להשפיע על הבחירה.

מבחינת התקציב ההיתי רוצה להשאר סביב ה500 ש"ח, רצוי פחות, אבל אפשר לחרוג טיפה אם זה באמת מוצדק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על ההמלצה. יש ביניהם הבדל מהותי כלשהו? ממה שראיתי הם פחות או יותר אותו הדבר, רק 200 זה דגם 2010, 201 זה מ2011 ו-202 זה דגם 2012.

לא כל כך ברור איך עובדת היציאה למגבר, יציאות ה pre-amp הן חלק מהצמה? ברוב המכשירים שראיתי היציאות בד"כ ממוקמות בגוף המכשיר מאחורה.

ואשמח להמלצות נוספות, השליטה על האייפוד זה לא הכרחי, מאחר ואין לי בעיה לעבוד עם כרטיס USB פשוט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההבדל בינהם הוא באמת השנת השקה. בארץ תמצא עדיין את שלושתם. בטוח ישנם הבדלים קטנים אבל לא נראה לי משהו מהותי. שלושתם מתאימים לדרישות שלך. תנסה להשוות את ה spec שלהם אולי תמצא את ההבדלים הקטנים. יציאות ה pre-amp הם צמה נפרדת. במקום השקע על המכשיר יש לך כבל עם קונקטור RCA נקבה. אותו דבר בדיוק. נראה לי קצת יותר נוח בהתקנה.

המלצה נוספת בטח תהיה מכשיר Pioneer DEH מסדרה 2. אני לא מכיר הבדלים בין דגמים ספציפיים לכן לא אמליץ לך סתם. חכה לעוד ממליצים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבנתי שהמוצרים של Clarion לא יקרים ואיכותיים.

רציתי לשאול אם יש עוד משהו מומלץ? אחרת כנראה אלך על ה 202, ממש אהבתי איך הוא נראה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקיי אז הנה WTF Moment.

נסעתי וקניתי את ה-Clarion CZ202A בפומפה.

חזרתי הביתה, פתחתי את האריזה, ומה אני רואה? רק שתי יציאות RCA למגבר! WTF?

בכל מקום באינטרנט הדגם הזה מופיע עם 4 יציאות. מה עושים עכשיו?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב, אז לאחר דפדוף קל באתר היצן מסתבר שיש שני דגמים, אחד לארה"ב ואחד לאסיה.

בדגמים לארה"ב יש 4 יציאות למגבר בזמן שלדגמים המיועדים לאסיה יש רק שתיים.

הדגם היחיד לאסיה שיש בו 4 יציאות הוא ה cz200A.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן, מסתבר שלדגם cz202 (ארה״ב) יש 4 יציאות ואילו לדגמים cz202a (אסיה/אוסטרליה) ול cz202e (אירופה) יש רק שתיים.

אתה יכול להחזיר אותו לחנות ולחפש מכשיר אחר שיספק אותך. ראיתי שמפרסמים עדיין את cz200a. אבל יכול להיות שזה גימיק פירסומי: ״רק תתקשר ואנחנו כבר נציע לך דגמים אחרים״.

בכל מקרה, אני לא בטוח שיהיה הבדל מורגש אם תחבר דרך מפצל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4123 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...