Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למתקשים- מצ"ב מדריך השלם.

aerosol_by_Quothen.jpg

ראיתי את הדבר הזה לפני כמה שנים במייל. לא הצלחתי להפסיק לצחוק אז.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בעיני זה רעיון מטופש. מי צריך להיות עד (בחי או לפי סימנים) להחלפת תחבושות/טמפונים?

אי פעם ראית את אשתך \ חברה שלך מחליפה תחבושת \ טמפון בשירותים המשותפים שלכם בבית?

מה זה השטויות האלה?!

יש לציין שאני מתנגדת לשיטת השירותים המשותפים מסיבה אחת פשוטה - כמה שפחות אנשים משתמשים באותה אסלה, ככה היא יותר נקייה. ובכללי - גברים נוטים לזהם חדרי שירותים (או לפחות הגברים שאני עובדת איתם)

פורסם

יש לציין שאני מתנגדת לשיטת השירותים המשותפים מסיבה אחת פשוטה - כמה שפחות אנשים משתמשים באותה אסלה, ככה היא יותר נקייה. ובכללי - גברים נוטים לזהם חדרי שירותים (או לפחות הגברים שאני עובדת איתם)

הזכרת לי בדיחה עצובה אבל נכונה לתיאור המצב:

כתובת בשירותים של חברת היי-טק:

"תהרגו אותי, אני לא מבינה איך אנשים כל כך מוכשרים:

מהנדסים, מתכנתים, חוקרים מהעילית שבמדינת ישראל,

אנשים שמסוגלים לגרום לטיל השוקל 300 ק"ג, לשייט

במזג אוויר סוער אל עבר מטרה שנעה במרחק של מאות

קילומטרים, ולפגוע בדיוק מדהים... אותם אלה לא מסוגלים

לכוון את הפיפי שלהם אל תוך האסלה ממרחק של חצי מטר

בלבד???!!!"

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

Eowyn, נשמה.

זה לא המרחק האפקי.

זה בשקלול עם גובה ההטלה.

הציוד הממוצע ממוקם במרחק של כחצי מטר מהאסלה.

אלא אם התברכת בציוד משופר במיוחד או ברגליים קצרות במיוחד.

הרגתם אותי עם השרשור הזה.

אנשים כבר מציצים לכוון המשרד שלי במבטים של "מה כ"כ מצחיק דביל?"

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

קשה לי להאמין שהמרחק עולה על 40 ס"מ (אנחנו לא בגרמניה וממוצע הגובה של גברים בארץ הוא לא כזה גבוה)...

בנוסף - אם הייתי נשמה, זה היה סיאנס, אז במטוטא ממך - שמור את הנשמות בצד.

פורסם

אני רואה שעברנו ממספר 2 למספר 1, שזו התקדמות.

בכל אופן זה לא הכיוון הבעיה, אלא, מאחר ומדובר בקנה דינמי, כל מטח מצריך כיול ואיפוס מחדש.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

"אי שם" הזמין אחד מחברי מדבקות לשרותים - "תתקרב, תתקרב, אל תחמיא לעצמך"

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם עושים את זה בקשת ומודדים את האורך שלה בזמן שיא, בחלק מהמקרים ניתן להגיע לחצי מטר ואף יותר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
"אי שם" הזמין אחד מחברי מדבקות לשרותים - "תתקרב, תתקרב, אל תחמיא לעצמך"

הגרסה לחובבי הטיסה שמצוייה בשירותים רבים בשדות תעופה בארה"ב:

Pilots with short pitot tubes and/or low manifold pressure, please, keep the pattern close and maintain positive directional control

פורסם

לא מסכים!

משיחות שלי עם המון נשים (ויש כאלו שיופתעו שאני אכן מכיר נשים...), מסתבר שרמות הגועל נפש שיש בשירותים שלכן פשוט היו מצמררות כל גבר.

אני זוכר אפילו בצבא שהבנות היו מתלוננות שיש בנות שתולות טמפונים משומשים על הידיות של הדלת של השירותים.

ואני לא יכול אפילו לספור את כמות הפעמים שידידות או בנות זוג שלי יוצאות בחלחלה משירותים ציבוריים ואומרות שמישהי דפקה "חרבאנה נוזלית" על כל נקודה בשירותים חוץ מהאסלה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני זוכר אפילו בצבא שהבנות היו מתלוננות שיש בנות שתולות טמפונים משומשים על הידיות של הדלת של השירותים.

אם כבר בטמפונים עסקינן-

http://www.youtube.com/watch?v=IsARXbX_4Pg&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לא מסכים!

משיחות שלי עם המון נשים (ויש כאלו שיופתעו שאני אכן מכיר נשים...), מסתבר שרמות הגועל נפש שיש בשירותים שלכן פשוט היו מצמררות כל גבר.

ואני לא יכול אפילו לספור את כמות הפעמים שידידות או בנות זוג שלי יוצאות בחלחלה משירותים ציבוריים ואומרות שמישהי דפקה "חרבאנה נוזלית" על כל נקודה בשירותים חוץ מהאסלה.

אוקיי, זה באמת נשמע מחלחל וכנראה שלמזלי הטוב מעולם לא נתקלתי במראות קשים כאלו - ניחא בשירותים ציבוריים איפה שמצפים לראות את הגרוע מכל, אבל בטח שלא במקום העבודה (ברצינות? טמפון על הדלת? פאקינג איי!!!:? )

פורסם

הייתי שמח להעלות לדיון שאלה נוספת, בנושא קרוב -

נניח ובמקום העבודה שלי יש שלושה תאי שירותים לגברים - שניים רגילים ואחד לנכים.

נניח ואני מגיע לשירותים לתת מנה, ובשני התאים האחרים מתבשלת מנה אחרת. לגיטימי להיכנס לתא של הנכים או שעלי לצאת לפטרול קצר בבניין ולחכות?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...