Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ראשית מדובר במכשיר GPS ולא סלולרי. אני מודע לזה שזה לא המקום אבל אחרי שיטוטים ארוכים לא מצאתי ממש איך עושים זאת.

אני מעוניין לעדכן את המפות במכשיר ה GPS של אבא שלי. כרגע הגרסה של ה igo היא 8.3.2.89315

אוסיף שניסיתי להכניס מפות חדשות לתוך תקייה map ולהחליף את הישנות , אך זה לא עבד.

האם אני צריך להחליף את הגרסה או למצוא רק מפות מעודכנות?

אני באמת אודה לכם, אם מישהו התעסק בזה בעבר כשזה היה עוד רלוונטי. אני יודע שיש פה חברה רציניים ולכן אני שואל פה.

תודה

פורסם

לתוכנה המקורית יש לקנות עידכוני מפות. כדי להיות מסוגל לעדכן מפות שהורדת מאיפשהו (לא חוקי, כן?) אתה צריך להתקין iGo פרוץ (גם לא חוקי) ובמקרה של מכשיר GPS יעודי ולא מחשב כף יד, צריך לפני זה לפרוץ את התוכנה שלו כדי שתיהיה גישה למערכת ההפעלה.

• תוכן חדש...