Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברים באמת שהעניין הזה כבר שיגע אותי .

אם הוא היה בודאות שוטר והיה עוצר אותי אז הייתי הרבה יותר רגוע, מאשר איזה רכב של מתנדב מתחסד שלך תידע מה הוא יגיד או שהוא צילם ( הרבה פעמים צילום לא משקף את כל המציאות ), אפילו שעצרתי לידו בצומת לאחר מכן הוא לא הסתכל עלי כלל למרות שהייתי ממש לידו ולא אמר מילה, זה יכול להעיד על זה שהוא לא התרגש מזה יותר מדי ואני פרנואיד ( מאוד יכול להיות) או שהוא אפילו לא שם עליך וישר ילך להתלונן.

תודה לכל המרגיעים.

פורסם
חברים באמת שהעניין הזה כבר שיגע אותי .

.

תשמע אולי הפתרון הוא לא בפורום הזה.

צא מהסרט. נראה לי שהיו לך חיים רגועים ומשעממים בצורה נדירה עד כה.

אם יהיו התפתחויות, חזור לכאן ובטוח תקבל עזרה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
תשמע אולי הפתרון הוא לא בפורום הזה.

צא מהסרט. נראה לי שהיו לך חיים רגועים ומשעממים בצורה נדירה עד כה.

אם יהיו התפתחויות, חזור לכאן ובטוח תקבל עזרה.

תודה חבר

אני מקבל את ההמלצה .

פורסם
ברגע שהאיש היה יוצא מהרכב (בלי לדומם) הם היו נכנסים לרכב וגונבים אותו.

המסקנה היא:

המסקנה היא שבחיים לא יוצאים מהאוטו כשהוא מונע/ מפתח בסוויץ'/ משאירים את הארנק/ טלפון

ומי שעדיין עושה את זה (לא כל כך נעים לי להגיד) מגיע לו

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

טב שקיבלת את ההמלצה לשכוח מהעניין. ותפסיק לבדוק דואר כל יום, לעניין הזה לא יגיע כלום.

לא יהיה מכבודה של משטרת ישראל לנסוע ברכב כזה, ועוד במשימה.

אבל תגיד לי: אם היתה זו יגואר פתוחה, עם בחורה חיננית שיושבת בתוכה ומצלמת אותך, ומחייכת, גם אז היית פותח שרשור?

(כעת לך חפש סרט בשם "שיירה" ותראה את הדקות הראשונות, כדי ללמוד מה עושים במצב כזה, וגם עם שוטר שמגיע)

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

בדרך כלל אם מישהו עושה לי כאלה תרגילים כשאני לפניו עם הטנדר, אני פשוט מוריד הילוך ומעלה סל"ד. הפיח השחור הזה נראה לי הדבר הכי מתסכל בעולם...

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
מיד כשהייתי במקביל אליו הוא התחיל להתחרפן והתחיל להאיץ ולהצמד לצד של הרכב שלי. אחר כך הוא ניסה לחסום אותי והמשיך ל"שחק". כל זה, עם מבטים עויינים. לפתע אישתי שלפה את הטלפון והחלה לצלם אותו. ברגע שהוא קלט את זה הוא פשוט התאבן, נצמד לימין ועצר... לך תבין...

עשה לי את זה בדיוק אותו דבר רכב עם 3 בדואים קצת דרומית לבאר שבע רק שלא היה לי פלאפון בשליפה מהירה אז בלית ברירה שלפתי עליו קולט 45, היית צריך לראות מה זה התאבנות, אשת לוט לא התאבנה כ"כ מהר! :roflmao: :roflmao: :roflmao:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
עשה לי את זה בדיוק אותו דבר רכב עם 3 בדואים קצת דרומית לבאר שבע רק שלא היה לי פלאפון בשליפה מהירה אז בלית ברירה שלפתי עליו קולט 45, היית צריך לראות מה זה התאבנות, אשת לוט לא התאבנה כ"כ מהר! :roflmao: :roflmao: :roflmao:

טוב שלא לחצת על ההדק. הם היו מגלים שלא נגמלת ממשחקים עם אקדחי מים...

זה הזכיר לי נהג לפני כמה שנים, שגם נכנס לקטע של טירוף. ברמזור הוא נעצר לידי והחליט לירוק עלי. אני חייב להודות שהייתה לו מוחטה ענקית. רק בטירופו הוא שכח שהחלון שלו סגור...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
בדרך כלל אם מישהו עושה לי כאלה תרגילים כשאני לפניו עם הטנדר, אני פשוט מוריד הילוך ומעלה סל"ד. הפיח השחור הזה נראה לי הדבר הכי מתסכל בעולם...

זה הזמן לבדוק את משאבת ההזרקה / לשפץ מזרקים "משתינים".

אין דב נמלים או ארמדילו בשירות המשטרה, אתה יכול להירגע.

אני חשבתי שהשוטר ניסו שחם הוא ממשפחת הארמדילו, אבל אז הסתבר שהוא ממשפחת הדורבנים (נותנים בראש כ-30 פעם בלילה).

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם
אין דב נמלים או ארמדילו בשירות המשטרה, אתה יכול להירגע.

אתה בטוח שלא מדובר בערכת הסוואה לדב נמלים \ ארמדילו?

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...