Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

-להוריד את המכנסיים ולהראות את התחת למצלמה.

-לעשות duckface.

-לרשום בספונטניות איזה שטות על כף היד בעט ולהראות למצלמה.

-לעשות את הפרצוף הכי מכוער שאתה יכול, כמו אדגר בגברים בשחור1:

mib_065VincentDOnofrio.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני יודע שקיימים אצלנו כל מני אנשים שרוצים להרגיש שריפים בכביש ומתקינים כל מני צקלקות ואנטנות ברכבים של עצמם ודואגים לשדר אל תתעסק איתי אני כאילו שוטר.

החשש הגדול שהם יקחו את זה צעד קדימה בשביל לדפוק אותך על מה שהם עושים 50 פעם ביום.

מיותר לציין שאותו אחד עקף אותי המשיך בנסיעה מהירה יותר מהמותר גם אחריי שעצר מאחוריי וצילם אותי ברמזור.

האם יש לי ממה לחשוש ?

פורסם

לא, אם לא ביצעת שום עבירת תנועה, אז אין לך ממה לחשוש.

אני עכשיו חושב להכין חולצה עם איזה כיתוב, ואז כמו שחקן כדורגל להוריד את החולצה מעליה ולרוץ בסגנון האווירון.

אפשר לנסות ולהתחיל עם העצבני (עלול להיות מסוכן).

להוציא צ'קלקה מזוייפת, לשים משקפי טייסים גדולות ומוגזמות, ולצאת עם דונאט וסיגריה כמו שוטר אמריקאי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם לא צילמו אותך עובר עבירת תנועה הדבר היחיד שהוא יכול לעשות עם התמונה שלך זה למסגר ולתלות בסלון או לשבת בחדר ו...:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מרגיש שבמקרה הזה הכל היה אפור, אני נוסע אחריי רכב מזגזג נוסע לאט וכאלו נותן לי לעבור תוך כדי מעבר הנ"ל מגביר מהירות צופר בקול חזק נצמד אלי ודוחף אותי מחוץ לנתיב אחרי כך נוסע אחרי מצלם אותי , מה דעתכם ?

פורסם

יש לי רעיון קונים דבר כזה

http://www.ebay.com/itm/YINYAN-CY-20-mini-Hot-Shoe-universal-Flash-PC-Sync-Port-/120748332675?pt=Digital_Camera_Flashes&hash=item1c1d295683

זה פלאש פח זבל מ EBAY ומחזיקים באוטו שהוא מתחילים לצלם אותכם נותנים להם כמה פלאשים ונגמר הסיפור :twisted:

(כן כן אני יודע שזה מסוכן , מה שנאמר נאמר בהומור ואין לראות זאת כהמלצה לביצוע עבירות וכ"ו )

פורסם

תרגע הכל בסדר. ערס מצוי עם אייפון - וזאת התוצאה.

אני רק יכול לספר מקרה דומה שקרה לי לפני כמה שבועות.

עולה את העליה של הקסטל בדרך לירושלים, בנתיב השמאלי מזדחלת יונדאי אקסנט במהירות צב.

אני מאותת פעם אחת, פעם שניה, מחכה כמה שניות וכשאין תגובה, עובר לנתיב האמצעי (שהיה ריק לגמרי) עוקף וחוזר לשמאלי.

באותו הרגע, הבחור השתגע.

עוקף אותי ובולם לפני, נצמד אלי ורוקד מסביבי כמו דבורה.

בשלב מסויים זה הפסיק להצחיק אותי, אז פשוט לחצתי על הדוושה ונעלמתי.

לפחות ניסיתי. המשוגע רודף אחרי ואפילו בכניסה לירושלים עוקב אחרי.

אחרי כמה דקות גם ראיתי את היד שלו בחוץ עם אייפון כשהוא מסריט אותי.

פתחתי את החלון, נפנפתי לו ביד בידידות ושאלתי אם הדביל רוצה גם חתימה.

הוא נהם משהו שהוא שוטר ושאני אחכה.

אמרתי לו שאני אשמח לחכות כי הוא צולם במצלמת הרוורס שלי. (אין לי מושג אם זה בכלל אפשרי:lol:)

בתגובה הוא פשוט נעלם.

בקיצור, סע לשלום המפתחות בפנים.

זה פלאש פח זבל מ EBAY ומחזיקים באוטו שהוא מתחילים לצלם אותכם נותנים להם כמה פלאשים ונגמר הסיפור :twisted:

(כן כן אני יודע שזה מסוכן , מה שנאמר נאמר בהומור ואין לראות זאת כהמלצה לביצוע עבירות וכ"ו )

תפסת אותי על חם :-D

אני נוהג להפליש נהגים שגונבים אדום. אתה צריך לראות איזה פחד הם תופסים. רובם עומדים אחרי הצומת ומסתכלים עלי בכזה חשש שאם לא הייתי רואה אותם לפני שניה, הייתי תורם להם מליון דולר רק בשביל לישון טוב בלילה.

פורסם

לפני איזה 6 שנים (נדמה לי) אני וזוגתי נסענו עם ה-306 לאילת.

בהחלטה פזיזה בחרנו בכביש הערבה :/

איך שאני נכנס לתדלק בתחנה בדימונה עוצר לידי טנדר טויוטה "היי-לאקס" של בדואי מהשכונה ומבקש ממני

את הת"ז שלי בטענה שעקפתי אותו בצורה מסוכנת/מהירות גבוה בלבלבלההה.

חשבתי שאני לא שומע טוב, תוך כדי אני רואה אותו עושה שיחת טלפון למשטרה כנראה.

המשאבת דלק גם ככה סירבה לי באותו רגע. אמרתי יפה תודה. אמרתי לזוגתי "תכנסי כבר לאוטו" ונסענו פול גז לצומת הערבה.

אף בדואי כבר לא דיבר איתנו שם.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

הבחור נדלק על הרכב שלך.

ת"ז זה בשביל לראות איפה אתה גר והטלפון היה לחברים בשבט.

אתה באמת מאמין שהכנופיות שם מתקשרות למשטרה?

פורסם

לא מזמן הייתה כנופיית שודדים באזור הצפון.

הם היו מגיעים לדור אלון הצפוני ביותר בכביש 6, לכיוון צפון. לעתים גם היו מתחפשים לחרדים.

הם היו עוצרים איזה נהג בטענה שפגעו ברכבו, ורוצים לתת לו פרטים, ברגע שהאיש היה יוצא מהרכב (בלי לדומם) הם היו נכנסים לרכב וגונבים אותו.

המסקנה היא: שיפה עשית שלא נתת את הפרטים שלך לאדון שחפץ בהם.

יש כל מיני נוכלים וגנבים, והשטיות שלהם רק נהיות יותר חדשניות, ולכן תמיד צריך לנקוט בכל אמצעי הזהירות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מקריאה בפורום אני מבין שלא משנה מה היו הנסיבות ומה קרה באמת המילה של השוטר קובעת, גם עם אותו שוטר נהג לא כשורה ובבריונות כלפי משתמשים אחרים בכביש ?

האם ישנם נסיבות שבהם טענות של שוטר נדחו עקב כך שהוא עצמו גרם לעבירה או התנהג בבריונות כלפיי אזרח ?

מיותר לציין שלא ניתן להוכיח ברוב המקרים את ההתנהגות של אדם אחר בכביש, האדם הסביר לא מצפה שיקרה לו משהו בכביש ולא דואג לצלם מבעוד מועד כל אירוע .

בקיצור האם המילה של אזרח שווה משהו מול מילה של שוטר, אני מבין שהשוטר או השופט יטען ששוטר לא מתנקל סתם לאזרח .

האם החוק בודק נסיבות במקרה של טענות שונות ?

פורסם

כבר היה איזה זקן שהתעצבן כי עשיתי לו תנועה מגונה כי צפר לי שהייתי בתוך הכיכר ולא נתתי לו להדחף.

הוא נסע ליידי נוספף בכובע של שוטר מה שחייכיתי הגבהתי את המוזיקה ונתתי לו להריח את האגזוזים של הג'יפ.

לבסוף הוא עקף אותי עשה לי תנועות מגונות חזרה ועצר לרשום את המ"ס.

הוא יכול לרשום את זה גם על הקרח.

מיותר לציין לא דובים ולא חולר מקסימום סולר!

אנשים סתם עושים רעש וצלצולים יש להם שגעון גדולות...

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...