Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי בעיה, האוטו שלי לבן, יש עליו כתמים חומים שלא רוצים לרדת, ממש לא רוצים.

אני יודע שיש כל מיני טיפולים קומטיים אבל הסבירו לי שאם משתמשים בווקס פוליש וכל זה, הדבר פוגע בציפוי של האוטו ולאחר מכן המצב של האוטו יכול להחמיר עוד יותר בגלל שאין הגנה לצבע.

זה נכון??

מה אפשר לעשות בנידון?

"כל המצב רוח שפתאום עולה, כל המצב רוח בגלל הצינגלה"

http://members.cardomain.com/zingale

פורסם

לחבר שלי יש פיג'ו לבנה, עד יום שישי שעבר היו לו כתמים שלא רצו לרדת בשטיפה...

ביום שישי הוא הכניס את הרכב לשטיפה ולאחר מכן עשה את הטרטל ווקס הירוק, הרכב מבריק ולא נראה לי שהוא מזיק לצבע אלא נותן עליו שכבת מגן... אני חייב להגיד שהרכב יצא כמו חדש... ועוד שנת 88 ....

haters will hate

פורסם

מעט סדר לא יזיק,

פוליש בינו זה שפוגע בשכבת המגן, אני אישית ממליץ תמיד לבדוק חלופות אחרות ולהגיע אל פולי כמוצא אחרון ואף להשתמש רק במצב של צבע שרוף.

ווקס הינו ציפוי של הרכב בשכוות מגן, ישנם חומרים אקרילים שהם יקרים יותר אבל הם מגינים טוב יותר. הווקס אמור להמיס לכלוך שלא יורד בשטיפה רגילה.

ישנו חומר הנקרא "פלסטלינה" בגלל שהו נראה בדיוק כמו פלסטלינה והוא מוריד לכלוכים קשים.

פורסם

לך לפחח תן לו 100 שקל ותעשה פוליש ואקס מיקצועי כמו בן אדם.

ככה אני עשיתי האוטו יצא מבריק ונוצץ כמו ביום שקניתי אותו.

מה חתימה ??? אני לא חותם לכם על כלום עד שאני רואה עורך דין!

פורסם
לך לפחח תן לו 100 שקל ותעשה פוליש ואקס מיקצועי כמו בן אדם.

ככה אני עשיתי האוטו יצא מבריק ונוצץ כמו ביום שקניתי אותו.

השאלה אם זה לא פוגע בציפוי של האוטו... מבין??

כדי שהגנת הציפוי של הצבע לא תרד. :?::?:

"כל המצב רוח שפתאום עולה, כל המצב רוח בגלל הצינגלה"

http://members.cardomain.com/zingale

פורסם

ניתוח!!!!

אבל דוקטור זו כולה פריחה....

בואו לא ניסחף.

פוליש + ווקס לא עולה 100 ש"ח זה דבר ראשון.

דבר שני אין שום סיבה ללכת ולעשות פוליש סתם. פוליש עושים לצבע שרוף או פגום והכתמים הללו ניתן להוריד באמצעות ווקס טוב ואחר כך לנסות פלסטלינה (שאכן לא זול) ובתור מוצא אחרון ללכת על פוליש.

פורסם

אני לא יכול להתחייב שווקס יוריד את הלכלוך אבל תרכוש ווקס טוב ותעבור איתו על הרכב.

תנסה לראות אם זה יעזור (לא לשכוח שווקס מורחים עם צמר-גפן כדי שלא ישאיר שריטות).

במידה ולא יעזור אז אולי לא תהיה ברירה ותהיה חייב להשתמש בפוליש.

במידה ואלו כתמים בודדים ונקודתיים אז אולי אפשר לנסות נקודתי במקום ולראות אם ווקס עוזר לפני שרצים לעבור על כל הרכב.

פורסם
אבל וקס לבד יוריד את הלכלוך :?:

או שאני חייב יחד עם זה גם פלסטלינה, שאין לי כנראה מספיק כסף לזה...

תרשה לי להציע לך תכשיר נוסף, COLOR BACK של טרטל ווקס.

מדובר בפוליש סופר עדין עם יכולת הברקה מ-ע-ו-ל-ה, אינו מזיק לצבע (מניסיון ארוך טווח על רבכים לבנים ואדומים) ומוריד כתמים דיי בקלות. בין היתר הוא גם יוצר שכבת הגנה טובה בזמן ההברקה (למרות שאני תמיד מעדיף לעשות ווקס לאחר מכן).

אני חושב שכדאי לך לנסות - מחיר סביר שלו נע באיזור הקצת יותר מ 20~ שח (פלוס מינוס - למרות שראיתי גם בפחות במקרים נדירים).

הפלסטלינה מורידה מזיקים שנדבקו או צצו על הצבע (נקודות חלודה מזעריות למשל) - היא אינה "מתקנת" צבע עכור/דהוי ואינה משחזרת ברק, תפקידה בלעדי הוא "לתלוש" את המזיקים מהצבע וליצור משטח חלק לחלוטין !

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...