Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

גיר תואם לקיה ג'ויס 2001


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר ימים באמצע נסיעה שמעתי מכה קלה ומיד הרכב הפסיק להגיב לגז, לפי הבנתי מדובר בבעיה בגיר כי הרכב לא מגיב כלל לא לD ולא לR.

המחיר של גיר קאיה מיבוא עולה בסביבות ה3000 שקל.

האם יש גיר תואם לרכב זה ? כגון ספייס ואגן או יונדאי סנטרה?

בתודה מראש

פורסם

הגיר של ה"ספייס ואגון" לא בדיוק יתאים לג'ויס. ההאוזינג שונה, אבל אפשר להעביר אותו. הבעיה הגדולה יותר היא יחסי ההעברה השונים בין הגירים. ואז מחשב הרכב בג'ויס רואה את השינוי ביחס כהחלקה, ומעביר את הרכב למוד חירום.

לפי תיאור התקלה שלך, יש סיכוי שנשברה משאבה, ולכן סביר שלא תהיה בעיה קשה לחדש את הגיר.

אנחנו, דרך אגב, נותנים שנה אחריות על העבודות שלנו, להבדיל מהפירוקים שנותנים בד"כ פחות.

×
×
  • תוכן חדש...