Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, עשיתי וקס לפני חודש בערך [ אני עשיתי ] ולא עשיתי עבודה משהו ועכשיו אני רוצה לעשות עוד פעם, יש צורך לשטוף עם סבון את הוקס הקודם או שאפשר לעשות עליו?

פורסם

מהשאלה אני מבין שאתה רוצה להשתמש באותו מוצר וקס אם זה אותו מוצר אז אתה לא חייב להוריד וקס קודם אתה פשוט מוסיף עוד שכבה וזה אפילו רצוי.

אם אתה הולך להשתמש במוצר אחר אז זה תלוי בהתאמה בינהם ובשימוש של כל מוצר

פורסם

ממליץ לך עבור עם פלסטלינה ונוזל סיכוך מתאים לפני יישום של ווקס על הרכב.

הפלסטלינה ומנקה את הצבע מלכלוך שלא יורד בשטיפות והווקס מתאחד בצורה טובה יותר על צבע נקי.

גאדג'טיסט,בלוגר, דיטיילר חובב, ובעיקר פרקציוניסט

פורסם

מאיפה אני קונה פלסטלינה, מה טווח המחירים? המלצה לחברה מסוימת...

ונוזל סיכוך? פה איבדתי אותך, איזה נוזל על מה מדובר?

פורסם

itay_mar, פותח השרשור שאל על מריחת ווקס על ווקס. אם הוא יעשה פלסטלינה על הרכב שלו, הוא יסיר את הווקס הקודם. זאת המטרה של הפלסטלינה. אז אתה מטעה טיפה.

לפותח השרשור, אפשר למרוח ווקס על ווקס על ווקס על ווקס... כמו שאמרו לפני, מומלץ שהרכב יהיה נקי כי אתה עובד על הצבע ואם יתקע לך לכלוך בפאד מריחת הווקס אז אתה תשרוט את הלכה שלך וחבל. מעבר לכך, שא ברכה.

פורסם
מאיפה אני קונה פלסטלינה, מה טווח המחירים? המלצה לחברה מסוימת...

ונוזל סיכוך? פה איבדתי אותך, איזה נוזל על מה מדובר?

נוזל סיכוך מטרתו לאפשר לפלסטלינה לנוע בחופשיות על גבי הצבע. מומלץ שתקנה קיט פלסטלינה שמכיל גם חומר סיכה (ספריי דיטיילר\clay lube).

לדוגמה מהארץ:

http://www.autostore.co.il/151426/%D7%A7%D7%99%D7%98-%D7%A4%D7%9C%D7%A1%D7%98%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%94-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91-Carplan

או קיט מהאינטרנט של מגווירס וכו'.

עבודה על רכב נקי הכי בגדר חובה. מומלץ גם לבצע פלסטלינה על מנת שהווקס "יתפס" יותר טוב על הצבע.

• תוכן חדש...