Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד מונדאו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

שלום לכולם!

ממש תודה על העזרה.

אנחנו מחפשים רכב משפחתי. עדיפות עם תא מטען גדול (זוג+2 ילדים בכסאות ועגלה)

אשתי נוסעת עם הרכב כל יום לירושלים - לכן יש עליות וקילומטרז (100 ק"מ ליום-20000 לשנה. אולי ירד בהמשך)

אנחנו שואפים לרכב חסכוני בדלק, סוחב בעליות, לא רואה מוסך ושיהיה קל למכור בבוא היום.

אשמח לעצתכם. לי נראה כי השקעה של 30K-46Kש"ח תתן את התוצאה המבוקשת.

האם פורד מונדאו 2006 עונה להגדרות? כמה ק"מ/ליטר היא עושה בבין עירוני (ומעט בעיר)? מה לגבי האמינות? סחירות?

תודה מראש.

פורסם

פורד מונדיאו בעל מנוע 2300 אינו עונה לדרישה של חסכוני בדלק.

אצלי הוא לוגם 1:7-8 ליטר בעיר וכ-1:10 בינעירוני.

הרכב אכן גדול ומרווח, בעל תא מטען ע נ ק !!!!!

יכול להכיל בקלות עגלה בתא המטען.

המושב האחורי יכול להכיל בקלות ו2 כסאות תינוק ועוד ישאר מקום למבוגר.

פורסם

הוא מדבר על דור קודם (2006) שמגיע עם מנוע 2.0 ליטר.

מדובר ברכב מצויין,אבל אני חושב שהוא איננו מתאים לדרישות שלכם.

מעבר לזה שהוא מרגיש איכותי ,מגיע מאובזר ובעל תא מטען שיספק אותכם יש לו כמה מגרעות.

צריכת הדלק איננה מזהירה ועם נסועה כמו שלכם מדובר בהוצאה לא קטנה,סחירות זה לא הצד החזק שלו (למרות שתקנו בזול וגם תמכרו בזול).

מבחינת אמינות היא די אמינה אך זה עניין של מזל ואיך הרכב טופל.

לי הייתה אחת מהשנתון המדובר בליסינג ,הרכב עבר חיים לא קלים והפגין אמינות גבוהה.

מחלות ספציפיות היו אלטרנטור שהוחלף פעמיים (כל שנה),כסא הנהג חשמלי ויש לבדוק את תקינותו,כמובן כדאי מאוד לבדוק היטב את הגיר בטרם הקנייה.

אולי עדיף לכם לבדוק אלטרנטיבה מסוג דיזל (סקודה אוקטביה),טויוטה קורולה מהדורות האחרונים 2005 - חסכונית בדלק,זריזה ובעלת תא מטען גדול לא פחות,אכן מדובר בירידה בסגמנט ממנהלים למשפחתית.

• תוכן חדש...