Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בקרוב מתחילה שנת לימודים אלייה אני צריך ליסוע 17 ק"מ לכיוון מדיי יום,אני לומד שנת י"ג והאפשרות לאוטובוסים לא נוחה.

לכן אני צריך עזרה ממש דחופה בהחלטה על רכב חסכוני ואמין שאני יכול לקנות בסביבות ה20 אלף שקל(בתוך ה20 אלף שקל האלה צריך להיות כלול גם הביטוח לנהג צעיר,וטסט אם צריך).

אני יכול לעלות אולי ב2000 שקל מה20 אבל לא יותר,אני חייב עזרה ממש דחוף לחשוב על אוטו חסכוני ואמין תודה!!!!

פורסם

אם כך התקציב נטו יהיה קרוב ל-15,000 +- -אל תשכח,שצריך להשאיר כסף ליישור קו,ביטוח (יקר להחריד לנהג חדש אם כי תלוי ברכב),טסט וגם לתיקון אחד או יותר לא צפויים שעלולים לבוא.

עדיף לקנות רכב ידני- יהיה חסכוני יותר בדלק וגם תימנע מאפשרות של חלילה שיפוץ גיר אוטומטי, שעלותו כמה אלפים טובים.

ישנן אפשרויות כמו פונטו/שרייד/סוויפט אבל מבחינת שנתון,החדיש ביותר שתוכל להרשות לעצמך,הרכב הקלאסי ביותר הוא פיאט פונטו -הביטוחים יחסית זולים,תחזוקה זולה,טסט יחסית זול והכי חוב- אם תמצא אחת שמורה /שמורה מאוד תוכל לשלם עוד 1000-2,000 בקנייה כי זה יחסוך לך ביישור הקו.

כפי שציינתי רצוי ידני אך אם תמצא ELX אוטומטי שמורה שטופלה כראוי לא הייתי פוסל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כמו שאמר ידידי colauti אם תקציבך הכולל הוא 22000 ש"ח מתוכם אתה צריך להפריש כ-3500 ש"ח ביטוח וכ-1000 ש"ח טסט.

זאת אומרת שנשאר לך כ-17500 ש"ח לרכב+יישור קו.

בתקציב הזה תוכל לקנות פיאט פונטו משנת 2003/4 ויישאר לך בצד עוד כמה אלפי שקלים לתיקונים ושיפצורים.

אופציה נוספת היא יונדאי גטס מאותם שנים - אך בניגוד לפונטו יש להמנע מהדגם האוטומטי בגלל חיבתו המוגברת לדלק.

בביטוח ההנחה היא שתעשה חובה+צד ג' ללא ביטוח מקיף.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם הבחירה היא פונטו מול גטס הייתי מעדיף בכל זאת פונטו.היו הרבה גטס בחברות הליסינג וההשכרה והיתרון היחיד שלהן יהיה שנתון גבוה יותר אבל רכב,שרוב הסיכויים שהיה ליסינג/השכרה +בטיחות מחפירה יחסית לשנתון לא חושב ששווה קנייה ואומר לך אחד שנפל בפח וקשות.

לשים לב,שאתה קונה גיר ידני /דגם ELX ולא רכב עם גיר רובוטי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אתה יכול גם בפחות מזה, ייצא לך עד15 גג 20 אלף "הכל כלול". לדעתי - תמצא יפנית סביב אמצע-סוף שנות ה-90. כזו שקל להחזיק וחלקים יחסית זולים. מה שחשוב זה רק מצב הרכב שאתה בודק כשאתה מגיע לתקציבים האלו. תמצא אחד שמור ומטופל וחזור להתייעצויות.

נסה לחפש בכיוון של שרייד/סטארלט למשל, אולי גם ג'סטי, ופיאסטה.

גם פונטו/פולו זה אופציות סבירות, אבל שם לחלוטין אסור להתפשר וחייבים למצוא רכב שתוחזק טוב.

לדעתי רק ידני בסכומים האלו.

• תוכן חדש...