Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פגמים במכוניות חדשות

[פנדוב
שימו לב! השרשור הזה בן 4144 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שכרתי פיג'ו 308 בצרפת, בלם נקודתי. מצמד נקודתי, דלתות נסגרות רק בטריקה חזקה. שלולית שמן מתחת לרכב. פיאט ברבו- רוח חזקה מחלון נהג. חלק פלסטי שבין המושבים, נשאר ביד- התקנתי את הלגו חזרה. סי חמש דור קודם,- מרגע שהמאפירה נפתחה, שוב לא נסגרה. המכוניות היו כמעט חדשות אך מהשכרה. מענינת אותי השאלה איזה פגמים, חוץ משריטות קטנות ישנם במכוניות חדשות ממש. מענין גם אם יש חברות ש"מצטיינות בזה".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלה מכוניות מהשכרה וזה לא דוגמה.

אם אתה רוצה חוות דעת נורמלית תשאל בעלים של מכוניות אלו.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מסכים למרות שהן היו כמעט חדשות.

סקרנותי לא נוגעת למידת הטיפוח או ההזנחה בהשכרה אלא פגמים בחדשות. מניח שהייתי צריך פשוט לשאול "איזה בעיות ותקלות יש לכם במכוניות חדשות"?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מענין גם אם יש חברות ש"מצטיינות בזה".

רנו. אבל לא יודעים את זה כי היא לא רואה מוסך :lol:.

פעם שכרתי גרנדה פונטו בסרדיניה. היו לה שלושים ומשהו אלף ק"מ והיא הרגישה בלויה כמו אונו 92' של אפסנאי מצריפין עם 300,000 ק"מ.

מאידך, לפני 11 שנים שכרתי בקובה פיז'ו 206 עם 60,000 ק"מ והיא חשה סולידית ואיכותית למדי.

מן הסתם, כל מקרה לגופו(ונימנע מהצורך המדבק לבדיחות על פיאט, טוני ושאר ירקות).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם איך שמתייחסים לרכבים כאלה,הסיכוי הגדול לתאונות לדעתי זה באמת לא מדד לאיכות ההרכבה שלהם,תיקון צד לא מוצלח יוביל לרוחות כמו בפיאט למשל.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פנדוב, הסי5 שלי תחגוג בסוף השנה 10 שנות פעילות, אתה מוזמן לשבת ולהפעיל כל מתג ולהנות מהשקט בנסיעה.

המאפרה אגב, נפתחת ונסגרת באתלטיות מרשימה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לי מושג על מה אתה מדבר האמת, אני שוכר רכבים באירופה מכל המינים והסוגים כבר מעל ל10 שנים , מעולם לא נתקלתי בתופעות שאתה מתאר.

אני מניח שיש לזה קשר לא מבוטל לחברת ההשכרה שבה אתה שוכר , אם זו חברה גדולה ומוכרת ואו חברה קטנה מקומית.

Seat Arona FR– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מתחיל. אני לא אוהב שקט בנסיעה.

הסי חמש שלך היא המפורסמת ביותר בארץ, מעט מתרגש.

אם המאפירה בסיטרואן שלך עובדת כראוי- היא מקולקלת.

לסיטרואן הישנה יותר. אני שוכר בחברות גדולות.

בכל אופן, הענין שלי לא נוגע בהשכרה אלא בפגמים במכוניות חדשות. אשמח לשמוע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

"חנופה לא תשיג עבורך דבר; שוחד, לעומת זאת, ישיג לך הכל"

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איפה אין תקלות ברכב חדש אני קונה ישר.

מניסיון אישי פולקסווגן פולו חדשה 2011 כשקניתי אותה לפני שנה.

בעיות- מנגנון חלון מרעיש.הוחלף בגדר האחריות לאחר התעקשות מצידי שזה לא בגלל חלון רוח.

מחשב abs תקול הוחלף ושוב פעם התחילה הבעיה מחדש בקטנה.

תריס סירקולציה התחיל לעבוד לפי החשק כמו באיביזה 2003 שהייתה לי.

בחורף כשמפעילים מגבים על מהירות גבוהה מרגישים את הפעולה בדוושה של הברקס..

פעמיים הרכב עשה קולות של אין סטרטר אבל אף אחד לא יודע ממה. זה אולי הקודן? עד שלא יניע בכלל ואז אדע ממה זה.

לפעמים יש רעש של זרם באוטו כשהאור כבה.

פולקסווגן גטה 2009 הקודמת

מנגנון חלון מרעיש.

מנגנון דלת נהג פגומה -דלת ניטרקת ולא ננעלת.

מנגנון תא מטען תקול. הכל הוחלף באחריות

סיאט איביזה fr 2008 חדשה .

מה שם לא התקלקל חוץ ממנוע וגיר.

הייתה לי מגילה שלמה של תקלות במחשב של צמפיון וכשהכנסתי אותו לטרייד אין נראה לי שזו הסיבה שהרכב שכב באוטו דיל במגרש כמעט שנה שייהנו ממנו גם כן קצת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבי מזדהה איתך, לי בעוונותי גם היתה איביזה חדשה שאכלתי ממנה צרות. ובה דווקא כן נדפק הגיר.

לחבר עם לאון חדשה הלך הטורבו 3חודשים אחרי שהוא הוציא אותה מהחברה. וגם החליפו לו חלקים בגיר המטופש DSG.

אני והוא הגענו למסקנה שסיאט זה יותר גרוע מכל רכב צרפתי בעולם ומאז לא מתקרבים לייצרנית הזאת וגם לא לשום וואגית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ב2 הרכבים החדשים שהיו לנו היו בעיות:

הונדה אינסייט:

הגומיות סביב החלונות הקדמיים היו מקופלים ומעוותים, הכיסוי של הטוויטר פשוט קפץ באמצע הנסיעה.

פורד פוקוס החדשה:

המערכת לפעמיים מתנתקת מהפלאפון בחיבור בלוטוס, כשמדליקים אורות בלילה לוקח לפחות דקה לאורות של המערכת להידלק, הידית שמרימה ומורידה את הכיסא של הנהג נשברה, הכיסוי של הכרית אוויר במשולשים מאחורה יצא מהמקום, ההגה התחיל לעשות רעשים מוזרים בסיבוב שלו הפנס האחורי הימני השתחרר וזהו אני חושב...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4144 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...