Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פגמים במכוניות חדשות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אואה... פתחת לי פה תיבת פנדורה,בעבודה אני מקבל לפעמים 10 רכבים חדשים ביום גם.

,

סקודה אוקטביה,דלת צד ימין לרוב לא "יושבת" טוב ולוקחים אותה ליבואן שדואג שבמחלקת הפחחות "יושיבו" אותה כראוי.

סיטרואן סי 3 - הדגם עם הגג השקוף, הגיע עם מנגנון כיסוי נגד השמש שבור :roll:.

יונדאי אי 30 - יצא לי לקבל את הסדרה עם הסאן-רוף, כנראה שבחלק מהיונדאים עמדו באבק נוראי והגג לא היה אטום לחלוטין והיה רעש מפחיד של חריקה בעת פתיחה/סגירה של הגג.

קרייזלר וויאג'ר - פלסטיק מצקצק מהרגע שהרכב עולה לכביש,הרכב נכנס למוסך היבואן כל שבועיים על קרקוש אחר עד שללקוח נמאס.

אאודי A6- תא כפפות שלא נפתח מהרגע הראשון, תוקן במוסך היבואן, חזר ושוב נפתח פעמיים והפסיק. עד שהוחלט להחליף את כל התא כפפות לחדש.

אופל קורסה - כבל של בורר הילוכים שנקרע מהחיבור לתיבת ההילוכים, לקוח קיבל את הרכב נסע אתו לים ומשם על גרר.

33 ק"מ על השעון.

פורסם

שכרתי בבולגריה בסוכנות מקומית בשנת 2008 פונטו ספייס, אני חושב 2004-3, 150 אלף ק"מ בערך, אבל בגרסת ELX 16 שסתומים, הכל הרגיש מוצק, רדיו דיסק מקורי תיפקד טוב, מושבים תומכים, סה"כ התרשמתי לטובה מאיכות הבניה.

2 תקלות היו לה - מחוג דלק לא תמיד עבד, לפעמים נתקע ולפעמים עלה, ומנורת בדוק מנוע. ככה המכונית הגיעה וככה חזרה לסוכנות, בלי תקלות בדרכים. החבר'ה של טוני עבדו יפה.

פורסם
אבי מזדהה איתך, לי בעוונותי גם היתה איביזה חדשה שאכלתי ממנה צרות. ובה דווקא כן נדפק הגיר.

לחבר עם לאון חדשה הלך הטורבו 3חודשים אחרי שהוא הוציא אותה מהחברה. וגם החליפו לו חלקים בגיר המטופש DSG.

אני והוא הגענו למסקנה שסיאט זה יותר גרוע מכל רכב צרפתי בעולם ומאז לא מתקרבים לייצרנית הזאת וגם לא לשום וואגית.

ולי אחרי הרבה הרבה שנים ושלושה דגמים של פולקסווגן, היתה בסך הכל תקלה אחת מטופשת בגלל פגם ביצור שתוקנה ביעילות. נפלת על רכב לימון ולא יודע כמה מכוניות החלפת בחיים שלך, אבל אתה תלמד שאין רכב שלא מתקלקל או שאין לו תקלות ברמה כזו או אחרת (אלא אם כן תקנה פיג'ו 404 תכלת או לבנה:-)).

• תוכן חדש...