Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי הקורולה הזו מוצלחת, אבל ב-60K זה פשוט הזוי לקנות אותה.

במחיר הזה, אפשר לרכוש קיה סיד\יונדאי I30 בנות שלוש, עם אחריות גיר\מנוע לשנה, בלי תאונות כלל ויישור קו מלא.

אז בחייאת - זה אמיתי? המוכר הזה חי בלה לה לנד, גם עוד חודש וגם עוד חודשיים הרכב יהיה אקטואלי - כי הוא אפילו לא קורץ לחובבי טויוטה שאשכרה מוכנים לשלם את המחירון ההזוי שלה.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפי דעתי:

עם כל הכבוד אני לא מבין איך אתה בכלל יכול להשוות סובארו ואני חולה סובארו(היה לי 11 שנה סובארו), אבל איך אימפרזה 1.6 עומדת עם הקורולה בדיוק? איך?!, איך המיצובישי לנסר עומדת עם הקורולה איך? הניסן טידה קטנה וצפופה, מבחינת אמינות בסדר, הפוקוס רכב לעצלנים, איך הוא עומד עם הקורולה?

מבחינת תמורה לכסף המשפחתי שניתן להשוואה הוא מאזדה 3 (שהנסיעה עליה זה כמו נסיעה על קרשים) ותכלס היא לא עושה כלום טוב יותר מהטויוטה,ההונדה והאוקטביה..שם עלויות האחזקה אחרות לגמרי מהטויוטה ולכן יוצא מהמשוואה שמבחינת תמורה לכסף הטויוטה עדיפה.

קודם כל הערה קטנה ל"נר", אני רוצה להגיד שגם המיצובישי כריזמה שלנו שנת 2004,עם 90K ,לא צורכת גרם שמן והמזגן עובד מצוין.

אני אגיד לך איך המיצובישי עומדת מול הראנקס, כך את הלאנסר החדשה שנת 2008(חדש יותר בשנה מהקורולה המדוברת) עם 7 כ"א כעם מנוע 1.8 חזק ובריא ורכב יותר מודרני בכל פרמטר ועכשיו, כששני הרכבים עולים אותו הדבר בו תשווה.

אביב8)

פורסם
לא רק שה RUNX איכותית ואמינה מפוקוסים/ I30/ גולפים למניהם, היא עולה על הפוקוס בנוחות, מזגן, ביצועים צריכת דלק, בידוד מהכביש.

בקיצור, בבדיקה אחד מול אחד שביצעתי למספר ימים, מתברר שהאיכות האירופית לא מדגדגת את הRUNX גם בתחומים שהאירופים אמורים להיות טובים בהם.

ה RUNX הוא אחד המכוניות העממיות הטובות ביותר בשנים ההם, אם לא הטוב ביותר.

RUNX לאחר 6 שנים מטופל במוסך רשמי לא יצרוך שמן בכלל, לא יצייץ , והמזגן שלו יעבוד כמו גדול.

ממש מרכבת האלים הקורולה לנגזרות שלה הא..

רכב בינוני לכל היותר , לא מתבלט בדבר ולא מתעלה בדבר.

ניתן בקלות לקנות I30 \ סיד, יהיו אמינות באותה רמה , נוחות באותה רמה בקיצור דומות להחריד, היתרון היחיד, את הסיד \ I30 ניתן להשיג במודל 2009...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...