Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

פירסמתי כבר פוסט בנושא אך הניסוח היה חסר והפך כבר לחפירה ככה שאני עושה ריפוסט..

אחרי החלפת מנוע שנייה בגולף TSI כפולת המגדשים בעלת 160 כ"ס, הגיע הזמן לנשוך שפתיים ולעבור הלאה.

אני מחפש רכב משפחתי, לא גדול מאוד (עם עדיפות למרכב האצ'בק 5 דל'), שיהיה חזק יחסית (נגיד שפחות מ8 ל100 כי לזה אני רגיל עכשיו). חשוב לי גם שיהיה "ירוק", כמה שאפשר. רוב הזמן יסע ברכב נוסע אחד. התקציב הוא עד סביבות ה160K.

חשבתי כרגע רק על הפורוד פוקוס ECOBOOST (פשוט כי אני לא מכיר את שאר הרכבים שעונים על הדרישות האלו). היא ידנית (אני פתוח להכל), מחירה הוא 152K והיא לדעתי מציעה חבילה מאוד מעניינת. למישהו יש נסיון?

תודה רבה!

פורסם

ידנית זה פלוס:wink:

לטעמי אתה בכיוון הנכון. מעניין מה המחיר שבו ניתן לקבל אותה בפועל.

הייתי בודק גם את הגולייטה 170. גם שמה תקבל מנוע נחמד וחסכוני ביחד עם רכב נאה מבחוץ ומבפנים.

פורסם

אין יותר ירוק מהונדה RCZ.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לגולייטה יש עכשיו מבצע הנחה די משמעותי לחברי הייטק זון (ראה שרשור שלי בנושא ברכב כללי) אז מבחינת מחיר היא כבר נהיית קנייה הרבה יותר מעניינת ומתאימה לדרישות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לאון FR.

רק תחשוב על זה: מנוע של GTI במראה קצת יותר קרבי (אם הוא לטעמך) ואבזור עדיף, במחיר סופר-מעולה (אבל פחות מתאים למשפחה, ובעל ארבעה כוכבי ריסוק). תזמין בצבע ירוק, היא תהיה "ירוקה" :-)

אגב, שני מנועים? מה עבר על הרכב שלך? (אפשר גם בפרטי)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
ידנית זה פלוס:wink:

לטעמי אתה בכיוון הנכון. מעניין מה המחיר שבו ניתן לקבל אותה בפועל.

הייתי בודק גם את הגולייטה 170. גם שמה תקבל מנוע נחמד וחסכוני ביחד עם רכב נאה מבחוץ ומבפנים.

אני מוכן לחזור לידני אם הרכב שווה את זה.

מה זאת אומרת המחיר שתקבל אותה בפועל?

הג'ולייטה נראית הרבה הרבה יותר טוב והיוותה אופציה אבל ירדה מהפרק בעקבות עיצוב פנים וחבילת אבזור פחות משהו (סאנרוף אופציונלי וכו'..).

פורסם

אני תמיד דובק בידני, זה עניין של העדפה כמובן.

הכוונה כמה הנחה אפשר לקבל. כמובן נגזרת מאופן התשלום בעסקה(הרצלים, תשלומים, טרייד וכו').

דווקא אני אהבתי את עיצוב הפנים בגולייטה. בפוקוס לא אהבתי בגלל המיליון כפתורים. אני מעדיף עיצוב נקי ואלגנטי כמו ב-VAG.

כמו שנאמר הגולייטה במבצע. אל תסתכל על מחיר במחירון כי בפועל תקבל הנחה גבוהה(10K ומעלה), ואולי גם תקבל את הסאנרוף על הדרך בלי תוספת תשלום.

אופציה נוספת שהוזכרה היא הלאון FR. הספורטיבית שבחבורה, גילוי נאות אני בעלים של אחת.

מנוע 2.0TSI, גיר ידני משובח או DSG 6. ותקבל את כל האבזור שבעולם(סאנרוף,קסנון, חיישני גשם ועוד כל מיני שטויות שלא תצטרך).

פורסם
אני תמיד דובק בידני, זה עניין של העדפה כמובן.

הכוונה כמה הנחה אפשר לקבל. כמובן נגזרת מאופן התשלום בעסקה(הרצלים, תשלומים, טרייד וכו').

דווקא אני אהבתי את עיצוב הפנים בגולייטה. בפוקוס לא אהבתי בגלל המיליון כפתורים. אני מעדיף עיצוב נקי ואלגנטי כמו ב-VAG.

כמו שנאמר הגולייטה במבצע. אל תסתכל על מחיר במחירון כי בפועל תקבל הנחה גבוהה(10K ומעלה), ואולי גם תקבל את הסאנרוף על הדרך בלי תוספת תשלום.

אופציה נוספת שהוזכרה היא הלאון FR. הספורטיבית שבחבורה, גילוי נאות אני בעלים של אחת.

מנוע 2.0TSI, גיר ידני משובח או DSG 6. ותקבל את כל האבזור שבעולם(סאנרוף,קסנון, חיישני גשם ועוד כל מיני שטויות שלא תצטרך).

בדקתי קצת את עניין ה-FR. היא אכן בעלת ביצועים מרשימים אך שותה משמעותית יותר וקיימת כבר מ2005 אם אני לא טועה.. עוד הצעות?

פורסם

אתה יכול לבדוק את סדרה 1 החדשה . עם גיר רגיל היא נכנסת לתקציב.

אני קניתי את הדגם שהוחלף זה אתה וגם עברתי מגולף . יש הבדל משמעותי הרכב מרגיש רמה אחת מעל מבחינת חווית הנהיגה . ולסדרה 1 לטעמי אין תדמית האופיינית לרכבי במוו בדרך כלל.ובמחיר שהיא מוצעת עכשיו זאת עסקה סבירה לומרות שהפוקוס נותנת יותר ביצועים על הנייר אני מציע לך לבדוק את הבמוו.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
ה-FR היא כבר מוגדרת ספורטיבית.

אגב היא נראית טוב בירוק! יש 1-2 כאלה בארץ.

כמעט עשיתי תאונה כשבהיתי באחת כזו בסינמה סיטי בראשל"צ לפני כשבוע +- :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
בדקתי קצת את עניין ה-FR. היא אכן בעלת ביצועים מרשימים אך שותה משמעותית יותר וקיימת כבר מ2005 אם אני לא טועה.. עוד הצעות?

הלאון דור 2 משווקת מ-2006. דגם ה-FR החל מ-2008. עבר מתיחת פנים ב-2009(מנוע שונה, מתלים שונים, אבזור ועוד).

כן היא לא בדיוק ירוקה, הצריכה הממוצעת באזור 1-9. בלחיצות זה גם 1-7.

הנה עוד מבצע באלפא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=437932

אם אתה בעל כושר מיקוח גם בלי החברות בהייטק זון תקבל הנחה יפה.

עוד אופציה יכולה להיות הסדרה 1 כמו שאמרו, ה-116 מתחילה מ-165K.

לאופל 2 רכבים מעניינים:

ה-GTC שנראית מצויין ומביקורות היא גם מהנה לנהיגה, אבל המנוע מעט חלש ביחס לנוכחית שלך.

הקורסה OPC. כאן מדובר על הוט האץ, הרכב דיי ספרטני(חוץ ממושבי הריקארו), קשיח מאד אבל נותן המון פאן. מנוע חזק, גיר ידני והגה מתקשר שנותן המון פידבק. זה הרכב הכי ספורטיבי שנכנס לך בתקציב.

כמעט עשיתי תאונה כשבהיתי באחת כזו בסינמה סיטי בראשל"צ לפני כשבוע +- :wink:

אין לי קשר אל הבעלים:lol:

סה"כ ראיתי את הרכב כבר מס' פעמים ואגב הוא נראה דיי מוזנח.

פורסם

דניאל, הקורסה (וכנראה גם ה-GTC) אני מניח שלא בשיקולים שלו כי הוא מחפש תחליף קודם כל לרכב משפחתי, כשהגולף הייתה כזו אבל עם בונוס - מנוע חזק.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...